Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Kwi 2015 03:58 

niebieski
Witam,

na stronie AerLingus jest podział na 4 kategorie bagażu i jeżeli dobrze widzę różnica jest tylko w wadze. Chcę wziąć dużą walizkę taką na 30kg, ale nadać ją z wagą ponizej 15kg. Czy w takim razie będę mógł nadać ją jako rozmiar S czy muszę wziąć L? Nie widzę nigdzie limitów wymiarów, albo źle patrzę. Ktoś coś wie?

Tutaj informacje ze strony: http://www.aerlingus.com/travelinformat ... edbaggage/
 Profil Relacje PM off  

Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍 Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍
Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel
#2 PostWysłany: 08 Kwi 2015 05:58 
Awatar użytkownika

Loty: 146
Kilometry: 347 466
Rozumiem, ze Masz duza torbe, ktora jest w stanie pomiescic 30 kg, ale chcesz do niej wpakowac tylko 15kg? Jesli tak, to nadaj ja jako S, te rysuneczki tych toreb na ich stronie sa troche mylace poniewaz sugeruja, ze wraz z mniejsza waga nalezy miec mniejsza torbe, a to nie chodzi o rozmiar torby (do wszystkich wag obowiazuje ten sam wymiar), tylko wlasnie o jej ciezar: S-maly ciezar, M-sredni ciezar, L-duzy ciezar.

#3 PostWysłany: 08 Kwi 2015 13:02 

niebieski
Super. Chciałem się upewnić, bo nigdzie nie znalazłem też informacji że wymiary nie są ważne.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Kwi 2015 20:34 
Awatar użytkownika

Loty: 146
Kilometry: 347 466
Wiadomo, lepiej sie upewnic, niz potem miec przykra niespodzianke ;) Milego lotu!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości