Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Cze 2015 21:26 

Od kilku dni trwa bardzo fajna promocja na produkty P&G kupione w sklepach Carrefour.
Konkretnie chodzi o marki: Gillette, Venus, head&shoulders, Pantene, Wellaflex, Pampers, Always, Discreet, blend-a-med., oral-b, Old Spice, AmbiPur, Fairy Platinum, Lenor, Vizir, Ariel, Duracell.
Organizator oferuje 100% zwrotu wartości kupionych produktów po wypełnieniu formularza i napisaniu krótkiej recenzji. Akcja trwa do końca sierpnia, dotyczy raczej małych opakowań, a na jedną osobę przysługują max. 2 zwroty. Szczegóły w Regulaminie: https://www.everydayme.pl/dzie%C5%84/carrefour-cashback

Wrzucam to tutaj, ale mam uwagę do forumowiczów: z uwagi na dość ograniczony budżet organizatora przeznaczony na cashbacki (ok. 30000zł/miesiąc) proponuję, żeby każdy skorzystał z oferty tylko tyle ile potrzebuje i nie zakładał kilkunastu kont, żeby zrobić zapasy pieluch czy kapsułek do prania na kilka miesięcy, bo potem okaże się, że pula wyczerpie się i wiele osób nie skorzysta.

Sam nie korzystałem jeszcze z tej oferty, więc nie wiem jak to wygląda w praktyce, ale mam nadzieję, że pójdzie tak samo dobrze jak się wydaje na pierwszy rzut oka;)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥 Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥
Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
#2 PostWysłany: 05 Cze 2015 22:38 

Loty: 170
Kilometry: 241 509
niebieski
30 tysiaków to by sam Maris pyknął w 2 dni :D
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 05 Cze 2015 23:08 

A widzicie opcje rejestracji online elektronicznie? Ja widzę tylko formularz w pliku pdf do wydrukowania i wysłania.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Cze 2015 09:26 

Całkiem ciekawa akcja. Max zwrot na poziomie 164 zł, gdyż można dokonać dwóch zgłoszeń, ale z zastrzeżeniem, że produkty będą z innej gamy ;) Zgłoszenia można przesyłać papierowo, lub za pomocą strony everydayme.pl
Poniżej paragraf :)
"6. Zgłoszenie udziału w Promocji za pośrednictwem strony http://www.everydayme.pl jest
dwuetapowe:
a) w pierwszym etapie wymagane jest wypełnienie za pośrednictwem strony
http://www.everydayme.pl Formularza zgłoszeniowego (w tym sporządzenie recenzji
Produktu Promocyjnego oraz podanie nr paragonu lub faktury VAT dokumentującej
zakup tegoż Produktu) i przesłanie formularza on-line. Warunki §2 ust. 5a stosuje się
odpowiednio.
b) w drugim etapie zgłoszenia biorą udział wyłącznie Uczestnicy, których wypełnienie
Formularza zgłoszeniowego, w tym sporządzenie recenzji, zostanie pozytywnie
zweryfikowane przez Organizatora. Zgłoszenie w drugim etapie wymaga przesłania
Organizatorowi drogą elektroniczną numeru rachunku bankowego Uczestnika oraz
dołączenia zdjęcia paragonu lub faktury VAT dokumentującego zakup Produktu
Promocyjnego, których nr został podany w pierwszym etapie.
Organizator zastrzega, że jedno zgłoszenie udziału w Promocji za pośrednictwem strony
http://www.everydayme.pl, jest możliwe wyłącznie z jednego konta everydayme. Tego
samego konta everydayme nie można użyć do kolejnego zgłoszenia.
Organizator zastrzega, że w przypadku wątpliwości może poprosić uczestnika o
przesłanie oryginału dowodu zakupu na adres siedziby Organizatora."
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Cze 2015 09:56 
Awatar użytkownika

Loty: 128
Kilometry: 82 783
srebrny
Czyli w skrócie: jak im się recenzja nie spodoba to do drugiego etapu można nie przejść.
Trochę mało pewna promocja.

#6 PostWysłany: 06 Cze 2015 10:53 

niebieski
Wczoraj jeszcze działał formularz online , dzis juz tylko papierowy:(
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Cze 2015 14:29 

niebieski
jeśli ktoś byłby w Carrafurze prosiłbym o zrobienie zdjęcia gazetki/ ulotki o z produktami z tej promocji, jest tam np. Szampon H&S 400 ml, który kupiłem ,a ... w regulaminie go nie ma
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Cze 2015 15:03 
Awatar użytkownika

srebrny
skąd ci wyszło te 164? najdroższe produkty są po 50 zeta
max można wykręcić 110

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Cze 2015 15:32 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 335 734
@becek Najdroższe są szczoteczki elektryczne za 109 zł
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 06 Cze 2015 23:40 

w takich konkursach pula nagród zazwyczaj jest o wiele większa np 3miliony zotych. tutaj jest 30tys. więc dobrze się zastanówcie przed zakupem. P&G nieźle sobie to wykombinowało dadzą nagrody za 30tys, a ludzie kupią za milion zotych.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 06 Cze 2015 23:54 

Dokładnie, tym bardziej że w Carrefour nie przyjmują zwrotów...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 07 Cze 2015 00:27 

niebieski
przez 14 dni ludzie będą kupować (w niektórych marketach zeszły wszystkie szczoteczki po 100) a firma maksymalnie długo przeciągnie by podać informacje że 30 000 się skończyło
jak ktoś miał zamiar i tak kupić pastę to ok, ale zakładanie fakeowych kont i kupowanie szczoteczek po 110 zł może drogo kosztować
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 07 Cze 2015 00:57 

Loty: 2
Kilometry: 664
pula jest podzielona na 3 miesiące, więc może warto wybrać się na zakupy szczoteczki 1 lipca;)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 07 Cze 2015 11:16 

niebieski
no tego nikt nie wie, może lepiej wysłać tak by zgłoszenie było na 1 lipca
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 07 Cze 2015 12:10 

Zastanawiam się gdzie się podział formularz online, w listy nie chcę się bawić więc chyba poczekam do lipca.

Szrajbnięte z Moto G2
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 07 Cze 2015 16:58 

jacob94 napisał(a):
Czyli w skrócie: jak im się recenzja nie spodoba to do drugiego etapu można nie przejść.
Trochę mało pewna promocja.

Myślę, że tu nie chodzi o to, czy recenzja jest dobra czy słaba, tylko czy wszystkie formalności zostały dopełnione, tzn np:

"9. W Promocjinie będą uwzględniane: a.zgłoszenia nie spełniające warunków określonych w ust. 1 a, b niniejszego paragrafu;b.recenzjeProduktuPromocyjnegoo którychmowa w ust. 1 b,naruszającedobre obyczaje;c.zgłoszenia nie posiadające wszystkich załączników podanych w ust. 5 i 6 ;.zgłoszenia zawierające zakup Produktów Promocyjnych w innym sklepie niż Carrefourlub poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej;e.recenzje innego ProduktuPromocyjnego niż widniejący na przesłanym dowodzie zakupu"
aczkolwiek nie mam pewności. Zastanawia mnie "zgłoszenie pozytywnie zweryfikowane" a nie np. "zgłoszenie wybrane przez jury jako najlepsze"
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 13 Cze 2015 15:45 

Ciekawe, czy żeby załapać się na lipcową pulę, wystarczy dokonać zgłoszenia np. 1 lipca (paragon może być z końca czerwca)?
Czy data na paragonie także musi być 1 lipca?

Pozostaje też kwestia, czy jeżeli kupi się np. szczoteczkę z 2 końcówkami gratis za 120 zł, czy to uznają i zwrócą te 109 zł, czy te z gratisami już nie podlegają pod promocję?
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 14 Cze 2015 00:45 

@up Produkt raczej nie moze przekraczać ceny której oni posiadają na dany asortyment. A czy zwrócą mniej czy wcale gdy przekroczy sam nie wiem.

Co do zakupu jest tak:
Cytuj:
7. Zgłoszenie musi mieć taką samą lub późniejszą datę niż data dokonania zakupu Produktów Promocyjnych. (...)
także według mnie jeżeli chcesz wysłać na lipcową pule musisz kupić minimum pierwszego dnia, nie wcześniej bo zakupy z czerwca już się nie łapią.

Ciekawe co w przypadku jeżeli regulamin mówi o formularzu online a mimo to jedego brak? Może będzie 1 lipca "Wróci" jakos? : P

#19 PostWysłany: 14 Cze 2015 23:18 

niebieski
luka89waw napisał(a):
Ciekawe co w przypadku jeżeli regulamin mówi o formularzu online a mimo to jedego brak? Może będzie 1 lipca "Wróci" jakos? : P

wysłałem maila w tej sprawie
zapytanie zostało przekazane do "odpowiedniego działu"
czekam :)

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 14 Cze 2015 23:25 

Cytuj:
Szanowny Panie!
Dziękujemy za kontakt z naszą firmą.
Jest nam niezmiernie przykro z powodu doświadczanych niedogodności.
Uprzejmie informujemy, iż Pańskie zgłoszenie zostało przekazane do
właściwego działu.
Jeszcze raz dziękujemy, w przypadku jakichkolwiek pytań czy wątpliwości,
prosimy o kontakt.
Z poważaniem

ja tak samo od 09.06 czekam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości