Dobre jedzie to podstawa każdej podróży. O ile jego konsumpcja to żaden problem, o tyle sfotografowanie go, aby wyglądało apetycznie nie jest już takie łatwe.
Kinga Paruzel przedstawia jak w prosty i szybki sposób stworzyć atrakcyjne wizualnie zdjęcia potraw wykorzystując światło zastane oraz dostępne rekwizyty.
Film jest pierwszą częścią cyklu, który przygotowaliśmy dla Was wraz z Olympusem, abyście z kolejnych podróży przywieźli jeszcze lepsze zdjęcia.
Kinga Paruzel
Finalistka pierwszej polskiej edycji kulinarnego show MasterChef. Autorka bloga kulinarnego www.kingaparuzel.pl. Pasjonatka fotografii kulinarnej, twórczyni e-booków. Ceniona przez zawodowców i tych, którzy na co dzień korzystają z jej przepisów. Chcąc rozwijać się w dziedzinie kulinariów skończyła studia w Akademii Sztuk Pięknych w Łodzi na kierunku: Food Design (projektowanie kulinariów).