W ostatni weekend karnawału serwujemy wam 10 najbardziej nietypowych trunków z różnych zakątków świata.
Pasjonaci alkoholu na całym świecie poszukują nowych doznań smakowych. Ale takie trunki mogą ich zniechęcić do hobby. Produkowane są bowiem z takich składników, że na samą myśl o nich może się zrobić niedobrze. Zresztą, przekonajcie się sami.
PoprzednieObraz 4 z 10Następne
Likier z liści koki
Agwa de Boliwia to zielony alkohol wytwarzany z liści boliwijskiej koki, guarany, żeńszenia, soku z limonki i 36 różnych ziół. Zawartość alkoholu wynosi 30%. Likier ten jest dopuszczony do obrotu w Polsce.
Fot. agwabuzz.us
Agwa de Boliwia to zielony alkohol wytwarzany z liści boliwijskiej koki, guarany, żeńszenia, soku z limonki i 36 różnych ziół. Zawartość alkoholu wynosi 30%. Likier ten jest dopuszczony do obrotu w Polsce.
Fot. agwabuzz.us
PoprzednieObraz 4 z 10Następne