W ostatni weekend karnawału serwujemy wam 10 najbardziej nietypowych trunków z różnych zakątków świata.
Pasjonaci alkoholu na całym świecie poszukują nowych doznań smakowych. Ale takie trunki mogą ich zniechęcić do hobby. Produkowane są bowiem z takich składników, że na samą myśl o nich może się zrobić niedobrze. Zresztą, przekonajcie się sami.
PoprzednieObraz 1 z 10Następne
Wódka z mleka
Vermont White to amerykańska wódka potrójnie destylowana z serwatki, cukru i wody źródlanej.
Natomiast Yogurito to trunek na bazie jogurtu. Zawiera on 16% alkoholu i produkowany jest w Holandii, skąd eksportowany jest na rynek japoński.
Fot. vermontspirits.com
Vermont White to amerykańska wódka potrójnie destylowana z serwatki, cukru i wody źródlanej.
Natomiast Yogurito to trunek na bazie jogurtu. Zawiera on 16% alkoholu i produkowany jest w Holandii, skąd eksportowany jest na rynek japoński.
Fot. vermontspirits.com
PoprzednieObraz 1 z 10Następne