Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 101 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 16 Wrz 2013 11:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeśli mnie pytasz do doleciałem do Rygge. Z Rygge pociąg do Oslo C, dalej do Trondheim i z Trondheim pociągiem w kierunku Bodo (wysiadłem w Rokland). Na stacji odebrał nas własciciel campingu.

Zakintos all inclusive za 1820 PLN ☀️💙 Słoneczne last minute w ⭐⭐⭐⭐ hotelu na pięknej greckiej wyspie 🏊‍♂️🌴 Zakintos all inclusive za 1820 PLN ☀️💙 Słoneczne last minute w ⭐⭐⭐⭐ hotelu na pięknej greckiej wyspie 🏊‍♂️🌴
Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴 Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴
#42 PostWysłany: 16 Wrz 2013 11:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Szukam tak lotów i pociągów, aby wybrać jak najmniej urlopu i póki co chyba wylot w piątek, powrót w środę.

#43 PostWysłany: 30 Wrz 2013 13:23 

hej! macie jeszcze jakies wolne miejsca? :)
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 03 Paź 2013 18:44 

Witam! Kolejne 2 osoby chętne :D Mogę dostać jakieś bardziej szczegółowe informacje? Planowałam wyruszyć na poszukiwanie zorzy w styczniu...
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 04 Paź 2013 15:08 

Ruszyło się już coś na poważnie? Bo dostałem tylko meila że narazie to tylko chętnych szukają. Ja z okolic Katowic.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 28 Paź 2013 13:27 

Czy sa inne opcje na nocleg poza http://www.tromsocamping.no?
Ewentualnie jak wygladaja i gdzie sie znajduja wspolne lazienki dla domkow, ktore nie posiadaja ich w srodku?
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 28 Paź 2013 13:49 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Zbanowany
Pytanie do tych, co już widzieli - rzeczywiście warto? Jest to na tyle ładne, żeby tam lecieć?

#48 PostWysłany: 28 Paź 2013 14:46 
Awatar użytkownika

srebrny
BusinessClass napisał(a):
Pytanie do tych, co już widzieli - rzeczywiście warto? Jest to na tyle ładne, żeby tam lecieć?

Tromso czy zorza? ;)

Zależy na jaką zorzę trafisz, ale w 9 na 10 przypadkach będziesz zachwycony (nawet z tak bogatą historią podróży jak u Ciebie). Jest coś magicznego w tym zjawisku, że patrząc na to czujesz ciarki na plecach. Zdecydowanie polecam!

#49 PostWysłany: 10 Lis 2013 01:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Temat troszkę ucichł, może warto go ożywić ;-)
Szukam lotów na przełom stycznia/lutego do Oslo i planuję jechać do Rokland.
Są jakies lepsze miejsćówki do podziwiania zorzy?

#50 PostWysłany: 11 Lis 2013 21:56 

Jeżeli organizuje ktoś wyprawę na zorzę w granicach stycznia lutego to jestem chętny jak najbardziej:)
Najlepiej z południa Polski, ale jak będzie trzeba to się dostosuje:)

KONTAKT
GG 7575829
EMAIL bbcs@interia.pl
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 25 Lis 2013 19:19 
Awatar użytkownika

srebrny
W dniach 2-5 lutego (niedziela-środa) lecimy w dwie osoby do Tromso (Norwegianem z Warszawy, z przesiadkami w Oslo), oczywiście polować na zorzę! Na miejscu dwa noclegi (idealnie by było: hytte jak Rokland), plus wypożyczenie samochodu do poruszania się po okolicy (ok. 300 zł/dzień).

Może ktoś chce się dołączyć?

#52 PostWysłany: 25 Lis 2013 20:07 

Gregggor ja z kumplem byłem bardzo nastawiony na wyjazd to Tromso 28-30 styczen. Hotel byl zarezerwowany, ale czekalismy z kupnem biletow lotniczych z KRK no i cena ich tak podskoczyla, ze teraz to juz nam szkoda troche kasy. Pozostaje czekac na przyszly rok...
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 26 Lis 2013 11:15 
Awatar użytkownika

Loty: 45
Kilometry: 50 890
W 4 osoby lecimy w dniach 4-9 grudnia (WAW-OSL, OSL-Tromso), nocleg na Campingu. Planów jeszcze nie ma. Wszystko na miejscu będziemy ogarniać.
Carollayna.pl
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 26 Lis 2013 11:44 
Awatar użytkownika

srebrny
Carollayna napisał(a):
W 4 osoby lecimy w dniach 4-9 grudnia (WAW-OSL, OSL-Tromso), nocleg na Campingu. Planów jeszcze nie ma. Wszystko na miejscu będziemy ogarniać.

Dobry termin, księżyc w nowiu, niebo będzie idealnie ciemne dla zorzy :)

Czy dobrze rozumiem - lecicie w ciemno i dopiero na miejscu będziecie szukać noclegów? Chcecie mieszkać w Tromso, czy też wypożyczacie samochód i jedziecie za miasto?
Będziemy tutaj czekać na Waszą relację z wyprawy!

#55 PostWysłany: 27 Lis 2013 15:53 

Hej jedzie ktoś do tromso styczeń/luty polować na zorzę chętnie się przyłącze.

Dajcie znać na PRIV

#56 PostWysłany: 29 Lis 2013 09:26 
Awatar użytkownika

Loty: 45
Kilometry: 50 890
Gregggor napisał(a):
Carollayna napisał(a):

Dobry termin, księżyc w nowiu, niebo będzie idealnie ciemne dla zorzy :)

Czy dobrze rozumiem - lecicie w ciemno i dopiero na miejscu będziecie szukać noclegów? Chcecie mieszkać w Tromso, czy też wypożyczacie samochód i jedziecie za miasto?
Będziemy tutaj czekać na Waszą relację z wyprawy!

Camping zarezerwowany :) duże oblężenie, trzeba było od razu po rezerwacji lotów zarezerwować nocleg.
Planów konkretnych nie ma odnośnie tego co będziemy robić, są tylko "poszlaki". Zorza, wieloryby, narty i co nam przyjdzie go głowy.
Pani z campingu poinformowała nas, że najlepiej z lotniska dostać się autobusem, z przesiadką w centrum, tuż obok Tourist Office (obok też jest bardzo dużo agencji turystycznych z wycieczkami) i tam będziemy się organizować. Za to Pani z Tourist Office z Tromso odpisała, że najlepiej jest przyjść do nich, że bardzo chętnie pomogą, współpracują ze wszystkimi i pomogą załatwić wszelkie atrakcje jakie będziemy chcieli przeżyć :)
Mamy tylko nadzieję, że chmury na niebie nie zabiorą nam pięknych widoków.
Carollayna.pl
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 29 Lis 2013 10:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Napiszcie koniecznie po powrocie co robiliście w Tromso. Ja wybieram się tam pod sam koniec lutego ale tylko na dwa dni, więc każda wcześniejsza informacja się przyda, żeby nie tracić czasu na miejscu :)
Napiszcie też koniecznie jak wyglądała przesiadka w Oslo na lotnisku Gardermoen. Poczytałem sobie już troche, że jest to mało przyjazne lotnisko szczególnie przy przesiadkach z "international" na "domestic". Podobno przesiadka zabiera dużo czasu (odległość, słabe oznaczenia, ponowne kontrole) i przy podróżowaniu z bagażem rejestrowym 2-3 godziny to wcale nie za dużo czasu.
http://www.airlinequality.com/Airports/ ... um/osl.htm

Ostatnio edytowany przez maczala1, 29 Lis 2013 11:04, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 29 Lis 2013 11:00 
Awatar użytkownika

srebrny
maczala1 napisał(a):
Napiszcie koniecznie po powrocie co robiliście w Tromso. Ja wybieram się tam pod sam koniec lutego ale tylko na dwa dni. :)

No proszę, czyli jest trochę forumowiczów którzy będą tej zimy odwiedzać Tromso... Póki co: Carollayna, maczala1 - będziemy czekać na relacje!
Gdyby ktoś chciał jeszcze się skusić, w tym momencie na stronie Norwegiana loty OSL-TOS-OSL są za 420 zł...

Edit: Cenę sprawdziłem akurat w swoim terminie, czyli 3-5 luty (pn-śr, tak żeby w środę zdążyć na wieczorny lot do WAW)

#59 PostWysłany: 29 Lis 2013 11:02 

Gregggor napisał(a):
maczala1 napisał(a):
Napiszcie koniecznie po powrocie co robiliście w Tromso. Ja wybieram się tam pod sam koniec lutego ale tylko na dwa dni. :)

No proszę, czyli jest trochę forumowiczów którzy będą tej zimy odwiedzać Tromso... Póki co: Carollayna, maczala1 - będziemy czekać na relacje!
Gdyby ktoś chciał jeszcze się skusić, w tym momencie na stronie Norwegiana loty OSL-TOS-OSL są za 420 zł...

Jaki termin tego lotu? na ile dni:)
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 29 Lis 2013 11:15 
Awatar użytkownika

srebrny
@wolo
Termin lotu Gregggora masz na górze strony.
Akurat loty do Tromso ostatnio podrożały. Najlepszy moment na zakup był miesiąc temu. Ja za przelot GDA-OSL-TOS-OSL-GDA płaciłem nieco ponad 500 zł.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 101 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość