Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Gru 2012 18:35 
Awatar użytkownika

W listopadzie i grudniu Ryanair zalał mnie mailami informującymi o zmianach w rozkładzie na trasie WMI-BUD-WMI. Mam aż 9 rejsów w tę i z powrotem i każdy z nich został zmieniony między 23 listopada a 13 grudnia 2 razy, a niektóre nawet 3 razy. Nie chcę dostawać zwrotu kosztów, bowiem każdy był za 1 zł.

Bardzo dawno już nie zmieniałem rejsów w Ryanair. Swego czasu można było zamienić na dowolny rejs w całej ich siatce. Ale to se chyba nie vrati. Jak to jest teraz? Inne rejsy pomiędzy krajami z oryginalnej rezerwacji? W przypadku moich nie mam wtedy zbytnio alternatywy, bo to jedyny rejs pomiędzy Polską a Węgrami...

Na ile dni do przodu i do tyłu można zmienić daty?

Image
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości