Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Kwi 2012 15:54 

Hej,
w maju powinnam wracac z Brazylii do Europy, trasa:

Sao Paulo - Londyn - Barcelona

planuję jednak przedłużenie pobytu i w związku z tym moje pytanie:

czy ktoś z Was dokonywał zmiany biletu poprzez stronę internetową? Próbuję od kilku dni i wyświetla mi tylko komunikat:

Unfortunately our systems are not responding, so we are unable to process your request at the moment.
We apologise for this inconvenience and suggest you try again later.

w planach mam skasowanie połączenia między Londynem a Barceloną (chcę zostać kilka dni w Londynie), oraz przenieść datę lotu z Sao Paulo do Europy. Ktoś kiedyś dokonywał zmian w BA i jest mi w stanie pomóc? Przyblizony koszt zmian - mile widziany ;)

Z góry dziękuję

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 02 Kwi 2012 16:01 

HON fly4free
Ale wszystko zalezy od tego czy taryfa w której masz zarezerowany bilet dopuszcza zmiany i w jakim zakresie... Bez tej wiedzy nikt Ci tu nie poda żadnych informacji, nawet w przybliżeniu.
Najprościej będzie jak zadzwonisz do BA i dowiesz się od nich wszystkiego z pierwszej ręki.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Kwi 2012 17:28 

tak, dopuszcza, oplata 150 EUR za lot plus roznica w cenie.

czy ktos zmienial lot przez internet?

#4 PostWysłany: 27 Kwi 2012 22:44 

podnoszę wątek z tym samym pytaniem - czy ktoś z Was zmieniał datę wylotu?

Wszystko idzie zgodnie z planem, jednak kiedy przychodzi do płacenia - odrzuca moją kartę (mimo, iż jest to ta sama karta którą płaciłam za bilet).

Znalazłam więc kogoś, kto ma dokładnie taką kartę, jaką wymaga BA (Visa Credit lub MC Credit). Niestety, jeżeli karta nie jest na moje nazwisko, NIE MOGĘ UIŚCIĆ OPŁATY!

Próbowałam więc przez telefon, jednak cena którą podano mi za zmianę jest inna niż ta, która widnieje na stronie (rozumiem, ze trzeba zapłacić 120zł za operację, ale różnica w cenie biletu jest następujaca - przez internet 150EUR, przez telefon ten sam lot - Pani mi mówi, że 1800zł jej wyskakuje :/ )

Ktoś kiedyś coś ? :)

#5 PostWysłany: 28 Kwi 2012 07:23 

platynowy
martyna napisał(a):
Znalazłam więc kogoś, kto ma dokładnie taką kartę, jaką wymaga BA (Visa Credit lub MC Credit). Niestety, jeżeli karta nie jest na moje nazwisko, NIE MOGĘ UIŚCIĆ OPŁATY

Jeśli to tylko opłata za zmianę, to ja bym zaryzykował i zapłacił kartą znajomego, nawet wpisując że to Twoja karta (system nie jest w stanie zweryfikować tej informacji).

#6 PostWysłany: 30 Kwi 2012 14:30 

sprobowalam - nie da rady

od BA dostalam informacje, ze musze zalatwic to w Hiszpanii, gdyz tam kupowalam lot (co jest nieprawda - stamtad wylatywalam, ale lot kupowalam w Polsce). W kazdym razie to jest powod dla ktorego cena sie rozni.

No nic, trzeba znalezc kogos w Hiszpanii...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości