Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 39 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Maj 2023 06:17 

Loty: 26
Kilometry: 92 529
monika_monika napisał(a):
Jakie można wykonać ruchy przy takim połączeniu, w kwestii przesunięcia daty/miejsca wylotu?

Podłączam się do pytania, myślicie ze będzie możliwość dokonania zmiany miejsca wylotu?
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#2 PostWysłany: 10 Maj 2023 07:41 
Awatar użytkownika

Loty: 497
Kilometry: 731 316
niebieski
Czytelnik napisał(a):
Odnośnie zmian w rezerwacjach .......Poprzednie zmiany w rezerwacji lotów z Katowic na lato wymagały trochę pisania do Turkisha ...

Widzisz, jakbyś piczytał to byś doczytał ze mozna prosciej zalatwic to w 5min. Info na pw
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Maj 2023 08:02 

Loty: 107
Kilometry: 220 982
monika_monika napisał(a):
Jakie można wykonać ruchy przy takim połączeniu, w kwestii przesunięcia daty/miejsca wylotu?

daty przy zmianach +7/-30 dni, z lotniskami troche wieksza ruletka.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Maj 2023 12:13 
Awatar użytkownika

Loty: 175
Kilometry: 562 413
niebieski
U mnie już pierwsze zmiany w rozkładzie. Lot z CPT do IST przesunięty o 10 min.
Na mailu informacja ,,You can confirm the new flight option or make necessary change transactions via manage booking page on our Mobile app and Website.'' a po zalogowaniu na rezerwacje ,,The date or route of your flight has been changed. For cancellation, refund or change requests, please contact one of our sales offices or our call center.''

Tak jak większość liczę na zmianę KRK na WAW :twisted:
3 ludzi lubi ten post.
Legion1 uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 10 Maj 2023 14:00 

Loty: 97
Kilometry: 163 121
niebieski
Olencjaaa napisał(a):
U mnie już pierwsze zmiany w rozkładzie. Lot z CPT do IST przesunięty o 10 min.
Na mailu informacja ,,You can confirm the new flight option or make necessary change transactions via manage booking page on our Mobile app and Website.'' a po zalogowaniu na rezerwacje ,,The date or route of your flight has been changed. For cancellation, refund or change requests, please contact one of our sales offices or our call center.''

Tak jak większość liczę na zmianę KRK na WAW :twisted:

Ja miałem KRK - ICN, przesuneli lot o 30min z IST do ICN i już mogłem przez strone zmienić na Warszawę :D
 Profil Relacje PM off
Olencjaaa lubi ten post.
PIZMAKO uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 10 Maj 2023 14:24 

niebieski
Jak ktoś zmieni BUD na KRK/WAW to prośba o info tutaj :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Maj 2023 14:57 
Awatar użytkownika

Loty: 175
Kilometry: 562 413
niebieski
U mnie jest możliwość samodzielnej zmiany na apce ale zarówno przy wyborze BER czy WAW chcą dopłaty :roll:

chyba trzeba czekać na większe zmiany w rozkładzie
2 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 10 Maj 2023 15:19 

Loty: 97
Kilometry: 163 121
niebieski
Olencjaaa napisał(a):
U mnie jest możliwość samodzielnej zmiany na apce ale zarówno przy wyborze BER czy WAW chcą dopłaty :roll:

chyba trzeba czekać na większe zmiany w rozkładzie

Ja dostałem info, że jak jest zmiana poniżej 15min to wtedy nie ma darmowej zmiany.
 Profil Relacje PM off
PIZMAKO lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#9 PostWysłany: 10 Maj 2023 19:01 

Myśle, ze wiedza o zmianach lotów w tym wątku przyda się wszystkim. Na swoim przykładzie sprzed chwili: miałem lot KRK-KUL-KRK i dostałem tak jak kolega tu wyżej pisał tez info o zmianie rozkładowej o 10min. Jest pełna możliwość zmian przez apke, ja akurat robiłem na iPadzie i zmieniłem na WAW-SIN i powrót MNL-WAW, tak wiec będę mógł sobie machnąć moje ulubione Filipiny na które bilety są mega drogie i przy okazji coś w okolicach SIN jak Bali, czy Tajlandię lub Wietnam za śmiesznie tanie przeloty jednym z azjatyckich LC.
Jedyny warunek tych zmian to, żeby system przepuścił, wszystkie odcinki musza być TK. Jak dolot z IST do WAW był LO to wyskakiwał błąd. Całość zmian za 0PLN :P

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 10 Maj 2023 21:44, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź z błędami językowymi lub niezrozumiała – błędy ortograficzne/stylistyczne/interpunkcyjne.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#10 PostWysłany: 10 Maj 2023 20:33 

Loty: 107
Kilometry: 220 982
Pawel_EPWR napisał(a):
Jedyny warunek tych zmian to, żeby system przepuścił, wszystkie odcinki musza być TK. Jak dolot z IST do WAW był LO to wyskakiwał błąd. Całość zmian za 0PLN :P

potwierdzam, jak u kolegi @Pawel_EPWR, TK + TK OK, jak TK + LO to niestety error takze to raczej po prostu nie przejdzie. Dzieki swoja droga @Pawel_EPWR za sugestie :) zmienilem sobie KRK - KUL - KRK na KRK - KUL ; MNL - WAW + przedluzylem pobyt w azji dzieki temu :D
 Profil Relacje PM off
Pawel_EPWR lubi ten post.

#11 PostWysłany: 10 Maj 2023 21:15 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 584 744
niebieski
Również potwierdzam, mam KRK-KUL-KRK i odcinki do/z Stambułu LOT. Dostałem info o zmianie lotów o 10 min i mogę zmienić na wawę ale wszystkie odcinki muszą być TK i póki co problem, że w mojej dacie powrotu jedyna opcja to z postojem 25 h w Stambule więc póki co czekam i myślę co z tym zrobić ;)

#12 PostWysłany: 10 Maj 2023 21:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Legion1 napisał(a):
problem, że w mojej dacie powrotu jedyna opcja to z postojem 25 h w Stambule

W takiej sytuacji masz darmowy hotel na koszt linii lotniczej.

#13 PostWysłany: 10 Maj 2023 21:58 

Legion1 napisał(a):
Również potwierdzam, mam KRK-KUL-KRK i odcinki do/z Stambułu LOT. Dostałem info o zmianie lotów o 10 min i mogę zmienić na wawę ale wszystkie odcinki muszą być TK i póki co problem, że w mojej dacie powrotu jedyna opcja to z postojem 25 h w Stambule więc póki co czekam i myślę co z tym zrobić ;)

A zmiana daty powrotu o jeden dzień lub dwa dni do przodu lub tyłu nie pomaga ? Ja za każdym razem tak znalazłem lepsze opcje.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 10 Maj 2023 22:27 

cześć, przy próbie zmian dat/miesc przylotu/ miejsc wylotu na samym końcu wyskakuje komunikat :
Dear passenger,

We are sorry to inform you that we are unable to process your transaction at the moment.

Please try again later.

to chwilowe czy przeginam ze zmianami?
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 10 Maj 2023 22:38 

Loty: 82
Kilometry: 203 467
niebieski
Pawel_EPWR napisał(a):
Myśle, ze wiedza o zmianach lotów w tym wątku przyda się wszystkim. Na swoim przykładzie sprzed chwili: miałem lot KRK-KUL-KRK i dostałem tak jak kolega tu wyżej pisał tez info o zmianie rozkładowej o 10min. Jest pełna możliwość zmian przez apke, ja akurat robiłem na iPadzie i zmieniłem na WAW-SIN i powrót MNL-WAW, tak wiec będę mógł sobie machnąć moje ulubione Filipiny na które bilety są mega drogie i przy okazji coś w okolicach SIN jak Bali, czy Tajlandię lub Wietnam za śmiesznie tanie przeloty jednym z azjatyckich LC.

TK lata tez na Bali wiec mozna bylo odrazu leciec tam ;)

O Ile dni TK pozwala zmienic wylot oraz przylot?

Ostatnio edytowany przez mega78, 10 Maj 2023 22:53, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 10 Maj 2023 23:22 

srebrny
mega78 napisał(a):
Pawel_EPWR napisał(a):

TK lata tez na Bali wiec mozna bylo odrazu leciec tam ;)

O Ile dni TK pozwala zmienic wylot oraz przylot?

7 dni wstecz do 30 dni od daty wylotu.

#17 PostWysłany: 11 Maj 2023 08:17 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 584 744
niebieski
Piatek napisał(a):
Legion1 napisał(a):
problem, że w mojej dacie powrotu jedyna opcja to z postojem 25 h w Stambule

W takiej sytuacji masz darmowy hotel na koszt linii lotniczej.

Tak wiem, ale na ten moment nie wiem czy akurat taki postój odpowiada mi czasowo. Na spokojnie rozważę inne rozwiązania ;)

#18 PostWysłany: 11 Maj 2023 11:28 

Loty: 105
Kilometry: 304 706
Szybko poszło, sms o zmianie powrotu JNB-KRK, zmiany na WAW weszły bez problemu mimo ze był lot KRK-CPT początek LOTem i powrót z JNB do KRK też LOTem.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 11 Maj 2023 11:59 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 597 248
srebrny
trunks napisał(a):
Szybko poszło, sms o zmianie powrotu JNB-KRK, zmiany na WAW weszły bez problemu mimo ze był lot KRK-CPT początek LOTem i powrót z JNB do KRK też LOTem.

To raczej nie był LOT a TK. Mają błąd w potwierdzeniu, u mnie on również występuje (loty w rzeczywistości są TK).
Jeśli tam miałeś B737-900ER to z pewnością nie był to LOT.
 Profil Relacje PM off
trunks lubi ten post.
trunks uważa post za pomocny.

#20 PostWysłany: 11 Maj 2023 13:25 

Loty: 105
Kilometry: 304 706
@monroe miałem w takim razie fart z tym połączeniem :) nie chciałem nikogo wprowadzić w błąd, nie wiedziałem że mają taki b****l w swoim Archeo ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 39 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości