Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Sty 2013 15:40 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Kilka dni temu Wizz zmienił godzinę mojego lotu z WAW do LTN (zamiast o 12.20 mam lecieć o 17.45).
To komplikuje całkowicie moją dalszą podróż.
Mój błąd: dopiero po odprawie on-line to zauważyłem.
Łudzę się jeszcze, że da radę to zmienić i polecę tego dnia do Luton o 6 rano.
Dzwoniłem do telecentrum na numer 022 351 9492, mówili że nie mają już na to wpływu, napisałem reklamację ale przecież mają cały miesiąc na rozpatrzenie mojego wniosku.
Co mógłbym zrobić oprócz zakupu biletu, który już nie jest taki tani?
 Profil Relacje PM off  

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#2 PostWysłany: 20 Sty 2013 16:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Kiedy Wizz zmienił godzinę? Dokładna data jest ważna.

Zostałeś w jakiś sposób o tej zmianie poinformowany? Email?

#3 PostWysłany: 20 Sty 2013 16:27 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
na pewno nie 14 dni przed wylotem (z ciekawości sprawdzałem ceny na lot parę dni temu).
rezerwacji dokonywał forumowicz, czekam na odpowiedź od niego czy dostał maila z informacją o zmianie godziny.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Sty 2013 21:27 
Awatar użytkownika

Loty: 59
Kilometry: 74 028
niebieski
Nie chcę Cię martwić. Po dokonaniu odprawy online nie masz szans na zmianę godziny wylotu, daty wylotu itd. Przerabiałem osobiście, reklamacja odrzucona. Sorry za złe wieści :(

Wish to be on the road again ... next step is ...
don't know yet :)

Wybierasz się do Warszawy i potrzebujesz pomocy? Wal śmiało :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Sty 2013 22:28 

Loty: 251
Kilometry: 414 782
niebieski
Pewnie informacja przyszła do osoby robiącej rezerwację razem z informacją o zmianie miejsca wylotu z Modlina na Okęcie... Ja cały czas dostaję takie informacje i odsyłam dalej do osoby której robiłem rezerwację. Prawdę mówiąc nie zwracałem uwagi na godziny ale myślę, że nie było z tym problemu. niemniej jednak taką zmianę należy potwierdzić. A jeśli Ci nie pasuje to możesz prze bookować bilet na inny termin ewentualnie w ogóle z niego zrezygnować i zażądać zwrotu pieniędzy...
Ale jak już się odprawiłaeś to mleko rozlane...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość