Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Koh Samui - skuter
#1 PostWysłany: 15 Lis 2023 16:34 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Czy ktoś może spotkał się z możliwością wynajęcia skutera na Koh Samui z dwoma kołami z przodu? Najlepiej po przypłynięciu na wyspę w okolicach Nathon Pier?

Jakie aktualnie są średnie ceny za wynajęcie skutera na Koh samui?

Załączniki:
motor 2 koła.JPG
motor 2 koła.JPG [ 29.48 KiB | Obejrzany 857 razy ]

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
 Temat postu: Re: Koh Samui - skuter
#2 PostWysłany: 15 Lis 2023 16:46 

srebrny
-- 15 Lis 2023 15:45 --

https://www.google.com/search?q=koh+sam ... e&ie=UTF-8
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Lis 2023 18:40 
Awatar użytkownika

niebieski
@boots tylko to nie jest odpowiedź na moje główne pytanie odnośnie takiego skutera. Wypożyczalnię bez problemu umiem wygooglać
TIT lubi ten post.

#4 PostWysłany: 15 Lis 2023 18:44 

srebrny
Skoro umiesz, to znajdziesz ceny i skutery w ofercie. Zawsze możesz też ich zapytać.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Lis 2023 18:54 
Awatar użytkownika

niebieski
@boots właśnie liczyłem i czekałem na taki hejt
TIT lubi ten post.

#6 PostWysłany: 15 Lis 2023 19:02 

srebrny
To nie jest hejt. To wskazanie właściwej drogi do znalezienia w prosty sposób odpowiedzi samemu. Moim zdaniem sensem forum jest pomoc w sytuacji, gdy nie można znaleźć odpowiedzi na pytanie - a nie wtedy, gdy się nie chce jej poszukać.
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#7 PostWysłany: 15 Lis 2023 19:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Szukałem i nie znalazłem dlatego skierowałem pytanie do osób które tam niedawno były i być może widziały takie coś na lokalnych drogach. Nasza dyskusja jest jałowa , ani Ty mi nie udzielisz odpowiedzi ani ja Cie nie przekonam do sensu mojego pytania.
Jeśli ktoś to jest tu kto widział coś takiego na Koh Samui będę wdzięczymy za odpowiedź
TIT lubi ten post.

#8 PostWysłany: 15 Lis 2023 19:16 

srebrny
Dziwne, że cen też nie znalazłeś...
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#9 PostWysłany: 16 Lis 2023 00:15 

Loty: 184
Kilometry: 464 301
niebieski
@lendziro my jezdzilismy takim na Samui, ale to dawno bylo. To nie sa popularne skutery i nie kazda wypozyczalnia ma - wrecz 1 na 10 powiedzialabym. Jadac ring road w kierunku przeciwnym do wskazowek zegara, czyli od Lamai w strone Chaweng, zatrzymywalismy sie w takich miejscach gdzie stalo duuuzo skuterow for rent przy drodze. Gdzies w okolicach aqua park mieli taki wystawiony i wzielismy tak zeby zobaczyc jak to dziala. Pamietam, ze w tamtym czasie byl normalny kosztowal max 150 bht max, a ten 300-400 juz nie pamietam.
To bylo dawno wiec nie wiem czy to Ci cos pomoze, ale na pewno sa, nasz znajomy tez takim jezdzil.

ps. jeszcze poczekaj do jutra, rano podpytam Starego, o ile dobrze pamietam to w Nathon jakbys poszedl na prawo w strone ring road do zakretu to tam jest kilka wypozyczalni obok siebie i tam byl duzy wybor wiec mysle, ze ten tez bedzie. W Nathon jest one way road, wiec tak jakbys poszedl pod prad w strone zakretu - nie wiem czy dobrze Ci tlumacze :) bo ja dokladnie widze przed oczami mam gdzie isc :) Kiedys tam mieszkalismy ponad rok na Samui :)
 Profil Relacje PM off
lendziro lubi ten post.
lendziro uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość