Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Sie 2024 22:34 

Gdzie w rozsądnej cenie kupię karnety na loty po Ameryce poludniowej i czym to się się je?

Wiem ze coś dzwoni ale nie wiem w którym kościele. To co kiedys widziałem w jakiejs Brazylijskiej agencji było dużo za drogie. Teoretycznie lecę Delta. I teoretycznie delta powinna mi sprzedać taki karnet. Ale oprócz jakiś informacji o programie lojalnościowym Delta + Latam nic konkretnego nie znalazłem. Ceny pojedynczych lotów trochę wyrywają z butów. To co poniżej , kupione z dużym wyprzedzeniem, bo dopiero na styczeń/luty 2025 ma kosztować ok 4500zl . Wiedziałem ze tanio nie będzie, ale to przegięcie…

Rio de Janeiro- Sao Paulo
Sao Paulo -Foz do Iguaçu (IGU)
Foz do Iguaçu (IGU) - Florianópolis (FLN)
Florianópolis (FLN)- Buenos Aires
Buenos Aires - Montevideo (MVD)
Montevideo (MVD)-Santiago Arturo Merino Benítez (SCL)
Santiago Arturo Merino Benítez (SCL) -Bogota
Bogota-Manuas
Manuas-Rio

Jakieś tipy? Ktoś coś?
 Profil Relacje PM off  

Wielkanoc na Korfu za 809 PLN 🌴🏛️ Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🍴 Wielkanoc na Korfu za 809 PLN 🌴🏛️ Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🍴
Cypr w listopadzie 🌞 4* hotel Bohemian Gardens z wyżywieniem za 2079 PLN Cypr w listopadzie 🌞 4* hotel Bohemian Gardens z wyżywieniem za 2079 PLN
#2 PostWysłany: 04 Sie 2024 22:39 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

No bo z Buenos do Montevideo się nie lata. Można problem i taniej. Nie wiem czy pass będzie tańszy niż kupienie pojedynce bilety i skorzystanie z autobusów/promów w niektórych miejscach.

Jak dla mnie za dużo lotów. Ja bym celował w jeden region i bilety będą tansze
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Sie 2024 22:47 

-- 04 Sie 2024 21:47 --

dlaczego sie nie lata? Bilety sa tansze niz z Brazyli. Cos ok 250 zl kosztuja.

nic nie jest za duzo . Tak ma byc :-P. Co najwyzej moge zmienic troche kolejnosc jesli zajdzie taka potrzeba. Ale te miejsca chce odwiedzic. Mam na to czas
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Sie 2024 00:13 

Zeus napisał(a):
No bo z Buenos do Montevideo się nie lata. Można problem i taniej. Nie wiem czy pass będzie tańszy niż kupienie pojedynce bilety i skorzystanie z autobusów/promów w niektórych miejscach.

Jak dla mnie za dużo lotów. Ja bym celował w jeden region i bilety będą tansze

tak, faktycznie promem lepiej. Wiele taniej nie bedzie, ale ku mojemu zaskoczeniu szybciej :-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość