Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Lut 2012 12:59 

Poszukuję dwóch biletów w tej konkretnej dacie. Wracam z podróży 16:40 na dworzec kolejowy Brussel Midi, więc szukam wieczornego lotu. Obserwuję WIZZa, ale bilety ciągle są po 60 Eur. Nie tanieją. Natomiast bilety w okolicznych datach już tanieją, wczoraj były na wtorek i czwartek po 20 Eur, dzisiaj już są droższe. Proszę o radę czy w takiej sytuacji bilety, na które ja poluję mogą stanieć. Jak to jest ?

Ewentualnie mogę lecieć do Warszawy z Amsterdamu, gdzie ląduję o 11:50. w środę.

Proszę piszcie wszelkie uwagi i propozycje. Muszę jakoś w miarę tanim kosztem wrócić po urlopie do domu......
 Profil Relacje PM off  

Brać, kupować, lecieć❗🔥 Madera okołoweekendowo za 520 PLN 😍💚 Brać, kupować, lecieć❗🔥 Madera okołoweekendowo za 520 PLN 😍💚
Boże Narodzenie (i nie tylko) w Tajlandii lub Wietnamie 😲😍 Loty z Warszawy od 2147 PLN Boże Narodzenie (i nie tylko) w Tajlandii lub Wietnamie 😲😍 Loty z Warszawy od 2147 PLN
#2 PostWysłany: 07 Lut 2012 22:04 
Awatar użytkownika

A przez BUD? Bo z EIN do Waw niestety drogo (i to 17, a nie 16)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Lut 2012 22:35 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 285 616
niebieski
Zawsze zostaje pociąg EN Jan Kiepura z Amsterdamu Centraal do WAW. Można na db.de kupić bilety z wysyłką do Polski za 32 EUR. Pewnie do Wizzair jeszcze będziesz musiał doliczyć opłatę za bagaż sądząc po tym, że wracasz z Brazylii ;)

#4 PostWysłany: 08 Lut 2012 09:55 

Może być i przez Budapeszt - proszę trochę konkretniej na ten temat napisać, może być też pociągiem w ostateczności. Aby tylko zdążyć pojść do pracy już rano w czwartek.

Tak, wracamy z Brazylii :) i najpewniej będziemy mieć przynajmniej jedną sztukę bagażu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Lut 2012 11:55 

Please please HELP !!! Nie mogę znaleźć nic w dobrej cenie na powrót z AMS lub CRL do Polski. Może ktoś ma więcej wprawy w szukaniu tanich połączeń i zachce pomóc?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 15 Lut 2012 13:29 
Awatar użytkownika

niebieski
17 maja w Belgii jest swieto, wybrales wiec kiepski termin na poszukiwanie tanich lotow, bo kazdy kombinuje jak tu zrobic sobie dlugi weekend w Polsce zaczynajacy sie 16.05 wieczorem. A jak wiadomo Ryanair i Wizzar tylko zacieraja rece na takie okzazje. Np CRL-Wroclaw 53e, jak stanieje to bede starala sie kupic go przed Toba ;)

#7 PostWysłany: 15 Lut 2012 14:22 

niestety z AMS jest problem z dostaniem sie tanio do polski, szukalem na rózne sposoby nawet do czech i cięzko. Jest pociag, Kiepura tylko kosztuje ok 100euro wg informacji biura obsługi NS.nl (koleje holendreskie). Ja często latałem z eindhoven, pociag AMS-EIN (1,5 godz) wychodzi 18 euro, z dworca na lotnisko 3euro (co 5-10 min, dojazd w 15 min). Natomiast do AMS, czesto latalem przez UK. Są jeszcze busiki do polski które jeźdza codziennie cena to ok 60euro bagażu bierzesz pod sufit (10-13 godz podróży) info google.com bus holandia polska (sprawdzaj w który rejon polski jeźdzą to ważne, bo szkoda trafic na ślask jak możesz odrazu do waw czy na gdańsk.
Powodzenia życzę.
AMS WAW by LOT zazwyczaj ok 100 euro
Jakbyś coś ciekawego wykombinował napisz na forum prosze!

P.S
bilety z AMS nie tanieją, Latalem np do bułgarii i jak zdarzyła się w tygodniu niższa cena to odrazu bookowalem. Lubia te bilety w weekendy podbijać i ceny z reguły nie spadają, chyba że masz szczęscie.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Lut 2012 10:46 

Dzisiaj bilet CRL-WAW kosztuje już 119 EUR. KOSMOS . Zostaje chyba tylko pociąg, swoją drogą podobno bardzo wygodny. Aktualnie zablokowali jednak możliwośc zakupu na stronie kolei niemieckich bahn.de.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 22 Lut 2012 11:34 

niebieski
Bo bilet na pociąg Jan Kiepura można kupić nie wcześniej niż 60 dni przed dniem podróży. Moim zdaniem w Waszym przypadku pociąg to idealne rozwiązanie, 29 euro od osoby, jest w nim mnóstwo miejsca i zazwyczaj niezbyt duże obłożenie. Przyjeżdża do Warszawy następnego dnia rano.

Żeby uniknąć kosztów wysyłki można kupić w kasie międzynarodowej PKP w Polsce.

#10 PostWysłany: 22 Lut 2012 22:52 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 285 616
niebieski
Cytuj:
Żeby uniknąć kosztów wysyłki można kupić w kasie międzynarodowej PKP w Polsce.

Dodam tylko, że można, ale bardzo szybko znika pula biletów za 29 EUR, dlatego od razu podałem namiar na stronę DB, bo tam są stosunkowo długo dostępne (mają swoją oddzielną pulę).

#11 PostWysłany: 24 Lut 2012 12:25 

Wiem, że bilet można kupić na 60 dni przed podróżą i właśnie dla takich terminów ( a dokładnie dla terminów marcowych ) sprawdzałam możliwość zakupu na bahn.de i obecnie nie ma możliwości zakupu. Podobno czasami blokują możliwość zakupu, z tego co czytałam na forach. Będę polować na ten bilet kolejowy w kasie PKP w Warszawie.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 03 Mar 2012 15:28 

@ Magaa
właśnie zauważyłam bilet Ryanem z CRL do WRO za 36 EUR.

Ja niestety nie wyrobię sie na ten lot, czatuję dalej na obniżkę w Wizzair lub pociąg.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 4 gości