Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 01 Cze 2025 10:44 

niebieski
Może komuś się przyda poniższe info o kupnie biletów.
Koniec lipca, wyjazd i powrót w tym samym dniu, nie znalazłem żadnych promocji, ceny z oficjalnych stron przewoźników: Flixbus 93$, Greyhood 70$, Megabus 48$, Amtrak 40 - 45$. Czas przejazdu (ok.): pociąg 3,5h, autobus 4,5h. Wybrałem kolej. Podczas zakupu biletów, jest możliwość wyboru „flexa” (za kilka dolarów więcej) i wtedy można za darmo zmienić datę wyjazdu, lub go zwrócić. Aby skorzystać ze zniżki studenckiej (uczniowskiej?), należy wpisać kod V814. Jeżeli chcecie kupić bilety dla kilku osób, a nie wszyscy mogą skorzystać z tej zniżki, to trzeba dokonać dwóch rezerwacji, bo po wpisaniu kodu, zniżka automatycznie obniża cenę biletu wszystkim osobom.

Załączniki:
Znizka.PNG
Znizka.PNG [ 16.99 KiB | Obejrzany 263 razy ]
Flex.PNG
Flex.PNG [ 65.6 KiB | Obejrzany 263 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Weekend z zorzą na Islandii za 809 PLN 🌌🌠 Loty i noc w 4⭐ hotelu Weekend z zorzą na Islandii za 809 PLN 🌌🌠 Loty i noc w 4⭐ hotelu
🌺 Sri Lanka w pełnej krasie od 2853 PLN 🐘 Loty Lufthansą z 4 miast i 4* hotel 🏨✨🌴 🌺 Sri Lanka w pełnej krasie od 2853 PLN 🐘 Loty Lufthansą z 4 miast i 4* hotel 🏨✨🌴
#42 PostWysłany: 11 Cze 2025 07:45 

niebieski
Zapytałem bezpośrednio Amtraka, czy uczeń szkoły średniej z Polski, może korzystać z ulgi i po ok. 10 dniach dostałem odpowiedź, że tak, ale musi mieć przy sobie legitymację.
„Our student discount offer is available for college students ages 17 - 24. Reservations are required at least one day prior to travel and seating is limited. Reservations for these discounts may be made on Amtrak.com or through an Amtrak Agent. Carry proof of current student status (college/university ID) and present it to a member of the train crew if requested, along with a valid government-issued photo ID.”
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.

#43 PostWysłany: 13 Cze 2025 09:47 

niebieski
Jeżeli ktoś podróżuje w 3 lub więcej osób, może skorzystać z ulgi dla wszystkich w wysokości 15 – 60 % (w zależności od liczby pasażerów). Kod: 291
https://www.amtrak.com/sharefares
Przerobiłem już zwrot biletu typu Flex – cała kwota pojawiła się na koncie po ok. 1,5 dnia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości