Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:46 

Jako,że mam zgodę @mashacra to sobie pozwalam założyć taki temat :P.

W nawiązaniu do:
Blackall napisał(a):
Wraca promocja Smart Konta na wypasie - z okazji Euro, w zamian za założenie Smart Konta, zgarnąć możemy 40 zł do wykorzystania na Pizzaportal. Warto korzystać, bo promocja może zostać zakończona przed czasem - a warunków do spełnienia nie ma praktycznie żadnych! :)
Prześwietlenie tradycyjnie na LS: http://livesmarter.pl/40-zl-do-wykorzys ... a-wypasie/

oraz do

VeniVidiVici napisał(a):
jak w tytule :)
Opis:
Zaproś znajomego do Banku Millennium, są premie do zdobycia!
Zdobądź premię razem ze znajomymi! Za każdego kto spełni warunki promocji otrzymasz 100 zł, bez limitu zaproszeń. Każdy znajomy który otworzy konto i wyda łącznie 360 zł płacąc kartą lub BLIKIEM, otrzyma 60 zł i szansę by zdobyć kolejne 360 zł.
Zobacz jakie to proste!
(...)

Tak się zastanawiam czy naprawdę zakładacie lub przenosicie konta za bon 40zł na pizzę lub premię 100zł? :roll:
O ile promocje Citi są wg mnie naprawdę fajne i korzystne to te dwie w/w mocno takie sobie, jak dla mnie szkoda zachodu ale pewnie jacyś chętni zawsze się skuszą ;).
 PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:52 

Loty: 273
Kilometry: 575 557
złoty
@singielka_1976: też kiedyś się nad tym zastawiałem i obserwowałem mocno ten rynek (w sumie do dziś zerkam czasem) - jest grupa ludzi takich którzy się tymi promocjami pasjonują i zakładają konta aby spełniać warunki i aby wpadała jakaś kaska - mając na to czas i robiąc to rozsądnie można coś tam sobie złapać i mieć parę zł i satysfakcję. :)

Są serwisy temu poświęcone - typowo promocje bankowe:
http://livesmarter.pl/
http://bankobranie.blogspot.com/

I bardziej ogólne:
http://mamokazje.pl/

sam ostatnio skorzystałem z promocji BZWBK gdzie po założeniu konta z linka było bodajże 150zł premii oraz 75 zł do wydania na groupon.

Akurat takie dodatkowe konto (fajnie oprocentowane bo na 4% do 4k pln) było mi potrzebne. Niestety w międzyczasie BZWBK wprowadził nowe opłaty - zatem po okresie promocji (06/2017) konto pójdzie pewnie do zamknięcia.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
singielka_1976 napisał(a):
... jak dla mnie szkoda zachodu ...

Prawie 2 lata na forum i takie pytania...

Ja przed przyjazdem na lotnisko kupuje butelkę 0.5 wody, wylewam/wypijam by przenieść pustą przez kontrol; następnie nalewam kranówy a gdy dolatuje na miejsce to 3/4 tej wody wylewam, bo pić mi się nie chciało. Czyli tyle zachodu dla 2 łyczków wody z kranu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości