Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sty 2012 20:11 

hej, hej:)
Jestem nowa na forum i właśnie próbuję złożyć pierwszą od jakiś trzech lat wyprawę...

Szukam lotu z Malty - około 2-3 maja do ... tak naprawdę gdziekolwiek, byle tanio:)
Tak by można było następnie z tego "miasta X" złapać tani lot ok. 6-7 maja, najlepiej do Krakowa, lub ew. Katowic.

Może jesteście w stanie mi coś podpowiedzieć w tej kwestii? Gdzie można tanio latać z Malty do miasta, które ma połączenia tanią linią do Krk. Bedę wdzięczna za podpowiedzi jak najlepiej szukać.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 11 Sty 2012 23:01 

niebieski
lub Pisa a dalej KRK
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Sty 2012 02:18 
Awatar użytkownika

niebieski
ryanair.com i szukamy wspolnych lotnisk. Ew wizzair.com ale pewnie duzo ich nie bedzie (do KTW jedynie).

Ja polecam girone, bedzie teraz bezposredni do Krakowa, wiec mozna zaliczyc sobie Barcelone - piekne miasto ;)

ew ja z malty wracalem przez Rzym, tez niezła opcja.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Sty 2012 22:06 

niebieski
"byle tanio" - tanio na majówkę? zależy co dla kogo jest tanio :) licz minimum 400 - 500 zł na same loty.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Sty 2012 22:18 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Nie przesadzałbym, że tak drogo. Wielokrotnie już była okazja do upolowania naprawdę taniej majówki. Cypr na majówkę z Krakowa za 344 zł w dwie strony: http://www.krakolot.pl/na-majowke-na-cypr-za-344-zl/
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Sty 2012 00:21 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
wiem, że to niezupełnie to o co pytasz, ale widzę lot bezpośredni Malta - Kraków
N 6 maj 12 LotFR 8811 07:35 Odlot 10:15 Przylot - 63€
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości