Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Paź 2017 09:51 

Loty: 33
Kilometry: 101 969

Dokąd
  • Bogota

Data wylotu
  • 29.06.2018

Data powrotu
  • 15.09.2018

Długość pobytu
  • 3-4 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Turkish 711 EUR z Pragi

Dodatkowe informacje
  • Jest to mój pierwszy lot do Ameryki Płd i ceny mnie trochę przerażają. Czy jest możliwe, żeby kupić bilety poniżej 3k na okres wakacyjny? Czy np. zdarzało się, że Turkish albo inne linie rzucał promki na ten kierunek? Ostatni post na fly4free dot. promocji na loty do Kolumbii jest z kwietnia 2016 :D
    3k jestem w stanie jeszcze jakoś przełknąć, ale wolałabym się zamknąc w 2500 zł/os
    Podróżujemy tylko z podręcznym, niestety osoba, z którą lecę nie ma wizy do USA, więc loty przez Stany odpadają.
    Dzieki!:)
 Profil Relacje PM off  

Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN
Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮 Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮
#2 PostWysłany: 28 Paź 2017 10:40 
Awatar użytkownika

Loty: 271
Kilometry: 674 820
niebieski
Na pewno da radę taniej niż 3tyś, i pewnie da radę taniej niż to co ja znalazłem ;) dat jest sporo w tej cenie, głównie wyloty i powroty w środku tygodnia, musisz dobrze przeszukać kalendarz turkisha

Załączniki:
wawbog.jpg
wawbog.jpg [ 168.8 KiB | Obejrzany 2070 razy ]
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 28 Paź 2017 11:18 
Awatar użytkownika

platynowy
Mozna jeszcze na koniec sierpnia probowac np. z MAD Delta za ciut ponizej 2000PLN, dolot pewnie nastepne 200-300PLN.
Najtaniej wyloty/przyloty we wtorki.

Załączniki:
mad-bog.JPG
mad-bog.JPG [ 68.6 KiB | Obejrzany 2055 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Paź 2017 11:57 

Loty: 106
Kilometry: 218 446
niebieski
@naimad oferta bardzo dobra.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Paź 2017 12:07 

niebieski
@jaco027
Delta leci przez USA więc tutaj ta opcja odpada.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Paź 2017 12:12 
Awatar użytkownika

platynowy
Heee...znowu nie doczytalem...cos widac efekt day after :-)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Paź 2017 09:43 

Warto Amerykę Płd. sprawdzać z Hiszpanii i Włoch - zwłaszcza MXP. Generalnie spokojnie da się zejść poniżej 2k zł z takim wyprzedzeniem. Przykładowe oferty na ubiegłe wakacje:
https://www.fly4free.com/flight-deals/e ... only-e349/
https://www.fly4free.com/flight-deals/e ... -from-369/
https://www.fly4free.com/flight-deals/e ... from-e399/
https://www.fly4free.com/flight-deals/e ... t-298e348/

Do Włoch tanio dostaniecie się low costami, skoro lecicie bez bagażu podręcznego.
 Profil Relacje PM off
grego74 lubi ten post.

#8 PostWysłany: 29 Paź 2017 13:34 

Dzięki wielkie wszystkim za pomoc!
naimad - dla mnie cena bardzo do przyjęcia i to w dodatku wylot z Warszawy, ale niestety na stronie Turkisha takiej ceny nie widzę, a wklepuje dokładnie te same daty (12 lip-1 Sier)
Najtańsza kombinacja, jaką mi znajduje to 313 EUR+323 EUR= jakies 2700 zł. Poklepałam kilkanaście innych terminów na lipiec/sierpień i 636 EUR to na razie najtaniej.

Moher - dzięki! Też sprawdzałam już wyloty z Hiszpanii i Włoch (wiem, że np. AllItalia wrzucała w zeszłym roku całkiem niezłe ceny do Chile, bo koleżanka leciała, ale to znowu było na kwiecień-maj...), ale na razie aż tak dobrych cen.
Największą przeszkodą jest chyba właśnie ten nieszczęsny okres wakacyjny - nawet w tych linkach od Ciebie widać, że promo kończy się w czerwcu. W tym roku za bilet do BKK końcem lipca zapłaciłam krocie, bo "normalne" ceny biletów były tylko na loty do połowy-końca czerwca (a ceny śledziłam gdzieś od końca grudnia aż do kwietnia) i teraz mamy obawy, że skończy się tak samo, dlatego zastanawiam się, czy może już lepiej dopłacić te kilka stów teraz, bo potem będzie tylko gorzej :P
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 29 Paź 2017 15:48 
Awatar użytkownika

Loty: 271
Kilometry: 674 820
niebieski
@jptmich Tak na stronie turkisha jest drożej niż na np. momondo, chodziło mi o to żebyś wyszukał sobie daty które Tobie bardziej odpowiadają. Ja kupowałem rok temu w październiku bilety (na lipiec) tyle że do Panamy ale na tej samej trasie i powiem szczerze, że potem nie było już tańszych biletów.

#10 PostWysłany: 10 Lis 2017 10:06 

dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc.
Bilety kupione za 2700 Turkish, może nie jakaś super cena, ale miałam obawy, że później będzie już tylko drożej :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości