Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 51 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 31 Sie 2023 18:48 

niebieski
Braliśmy i można polecić:

Auto z miejscowości Hopa z wypożyczalni:

Cihan Rent A Car

kuledibi mah. sahil cad. no.74 Cihan Otel, 08600 hopa/Artvin
0535 217 08 08 https://g.co/kgs/tEqQJB

Komunikacja na whatsuppie.

300 euro za 6 dni Dacia Stepway, All inclusive.

Przyjechał po nas na granicę.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Tydzień w Kenii za 2259 PLN 😲👙🌊 Loty z bagażem i noclegi w apartamencie ✈️🧳🌴🏖️ Tydzień w Kenii za 2259 PLN 😲👙🌊 Loty z bagażem i noclegi w apartamencie ✈️🧳🌴🏖️
Włoski urlop z widokiem na morze 🏖️🌊 4* hotel nad Adriatykiem za 1963 PLN Włoski urlop z widokiem na morze 🏖️🌊 4* hotel nad Adriatykiem za 1963 PLN
#42 PostWysłany: 12 Wrz 2023 21:31 

Loty: 197
Kilometry: 395 755
Dzięki :D
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 21 Wrz 2023 14:54 

Cześć podróżnicy,
Wynająłem przez strone enterprise.pl auto do odbioru w Turcji, wykupiłem ubezpieczenie od opon,szyb i świateł do tego te od zerowej odpowiedzialnosci... Ale nie posiadam karty kredytowej tylko debetową Santadera i druga Revoluta... Czy mogę mieć problem z realizacją wynajmu? I ewentualnie z zwrotem kosztów?
Wynajem jest opłacony w 100% ale pewnie będą chcieli jeszcze zająć kaucję na karcie... Jak to wygląda w praktyce?

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 21 Wrz 2023 17:12 

Czy wymagana jest wszędzie Karta Kredytowa, czy na poczet przejdzie płaska karta Revoluta z wymagana kwota na koncie jeśli wykupie pełne ubezpieczenie?
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 21 Wrz 2023 17:38 

srebrny
A co mówią warunki najmu?
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#46 PostWysłany: 21 Wrz 2023 18:05 

platynowy
Jemu najwyraźniej nic ;)

Cytuj:

Debit/Check Cards

Debit/check cards are any non-credit cards bearing the VISA, Mastercard or Discover logo. Prepaid cards or any other non-credit cards without one of these logos are not accepted.

https://www.enterprise.com/en/help/faqs ... yment.html
 Profil Relacje PM off
boots lubi ten post.

#47 PostWysłany: 28 Wrz 2023 17:56 

Loty: 197
Kilometry: 395 755
W sieciówkach prawie zawsze wymagają, dlatego lepiej brać z lokalnych wypożyczalni. WindyCar nie wymaga, a ma dość dużą sieć punktów.
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

#48 PostWysłany: 24 Maj 2024 10:58 

Czy wypożyczalnia WindyCar (przy wypożyczeniu w Ankarze) wymaga międzynarodowego prawa jazdy?
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 22 Kwi 2025 10:07 

Cześć, polecacie jakąś wypożyczalnię z możliwością zwrotu w innym punkcie - start w Antalyi, zwrot w Ankarze? Poza WindyCar, szukam ewentualnych alternatyw.
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 22 Kwi 2025 10:24 

niebieski
ENTERPRISE
wypożyczałem w Stambule, zwracałem po 3 tygodniach w Antalyi.
Rezerwacja online, szybka i miła obsługa przy odbiorze, nowy samochód
Polecam !
 Profil Relacje PM off
agnieszka.s11 uważa post za pomocny.

#51 PostWysłany: 04 Sie 2025 13:24 

Hej. Właśnie wróciłem z 2 tygodniowej objazdówki po Turcji. Bilet czarterowy kupiony na 2 dni przed wylotem, więc nie było kiedy rezerwować auta. Gdy przyszło, co do czego to nic nie było w dobrych cenach.
Windy w ogóle nie miał auta dla mnie na taki okres. Szukałem również przez rentalcars.com i prywatne strony wypożyczalni. Mało opcji i drogo po dodaniu ubezpieczenia.
Dodatkowo pojawił się problem z godziną obioru auta, bo do Antalyi doleciałem o 3:20 w nocy. Większość nie pracuje o takiej godzinie.
Teraz do sedna.
Trafiłem na wypożyczalnię: https://www.denizhanrentacar.com/en/ , przeliczyłem i wychodziło atrakcyjnie. Skontaktowałem się przez WhatsApp i tą drogą ustaliłem cenę finalną na 600 euro za całość 15 dni (lot powrotny miałem na wieczór) wypożyczenia Fiata Edge (Tipo). Płatność kartą lub gotówką! (choć mam kredytówkę, to nie chcieli żadnego depozytu), przy odbiorze auta mieli terminal, ale zapłaciłem gotówką, bo usłyszałem "cash is better" na co byłem przygotowany. I najważniejsze czekali na mnie o tej 3:20 w nocy na terminalu w Antalyi. Po 2 tygodniach i 2,5 tys. km oddałem auto w ten sam sposób, napisałem na whatsApp że będę za 20 minut na lotnisku i czy możemy się tam spotkać. Potwierdzili że będą czekali , ale złapali mnie na drodze dojazdowej i pilotowali aż do parkingu odlotów, gdzie oddałem auto - szybkie obejście auta - całość odbioru 30 sekund i do widzenia. Polecam.
 Profil Relacje PM off
Arekkk uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 51 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości