Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Mar 2011 16:12 
Awatar użytkownika

srebrny
witam

znajomi chca leciec na surfing do tarify i chca w tym celu wykorzystac bezposrednie polaczenie Wroclaw Malaga
plan to 15-22 lipca, z tym ze poki co ceny to 340 pln w jedna strone i 250 w druga

i teraz mam pytanie, czy ceny na tego typu trasach [glownie chodzi mi o ta wlasnie, choc pewnie trend - o ile istnieje - bedzie podobny rowniez na innych trasach do Hiszpanii, typu gdziekolwiek w polsce - alicante, gdziekolwiek w polsce - malaga, gdziekolwiek w polsce - girona ] sa zawsze w wakacje az tak wysokie ? czy mam spokojnie wyczekac do maja jak wejda promocje na ten okres i wtedy sie kupi te bilety za rozsadna cene ? [gdzie rozsadna cena to dla mnie do 200 pln w jedna strone]

glownie pytanie do tych ktorzy latali na tego typu trasach, ew do tych co nie latali ale sie orientuja :)
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na Rodos z parkiem wodnym 🏊‍♂️ 🌊 🏝️ Greckie wczasy dla rodzin za 2123 PLN All inclusive na Rodos z parkiem wodnym 🏊‍♂️ 🌊 🏝️ Greckie wczasy dla rodzin za 2123 PLN
Oman tanio 🕌🐪 Loty z Warszawy i 8 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1866 PLN Oman tanio 🕌🐪 Loty z Warszawy i 8 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1866 PLN
#2 PostWysłany: 30 Mar 2011 20:26 

Od 3 lat co roku latam do Hiszpanii, najczęsciej sierpien/wrzesien więc to jest równiez jeszcze sezon. Co do moich obserwacji ceny na tych trasach sa zawsze wyzsze w tym okresie ale nie zwalają tak z nóg jak, te podane przez Ciebie, przykładowo GDN-ALC-GDN ok 300 pln, GDN-GRO-GDN cena równiez byla podobna. Jeśli chodzi o KRK-AGP to "polowałem" na to polączenie w zeszlym roku i z tego co pamiętam cena pod koniec sierpnia nie spadała ponizej 170 pln w jedną strone. Moja rada to jeszcze poczekać bo teraz jest meeega drogo a bedzie "poprostu" drogo. Oczywiście nalezy wziąc porawke na ogólny wzrost cen w FR.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Mar 2011 20:36 
Awatar użytkownika

srebrny
problemem jest w sumie to, ze na sierpien juz teraz ceny sa sensowne [typu 170, 150, te okolice] a na lipiec niestety dosc wysokie
zobaczymy, moze spadna

a moze nie ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Maj 2011 00:46 
Awatar użytkownika

srebrny
price watch report [moze kiedys sie komus przyda]:

jako ze co pare dni ja lub ktos znajomy sprawdza - cena byla 360 lub 290, dzisiaj pierwszy raz widze za 236
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Maj 2011 22:23 
Awatar użytkownika

srebrny
rw30 napisał(a):
price watch report [moze kiedys sie komus przyda]:

jako ze co pare dni ja lub ktos znajomy sprawdza - cena byla 360 lub 290, dzisiaj pierwszy raz widze za 236

price watch, final report:

kupione za 157!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości