Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 07 Cze 2017 09:28 

iTaxi. Sensowne auta, zawsze byli na czas, kasa też w porządku. Nie podam z pamięci ile płaciliśmy za km, ale za każdym razem to były racjonalne stawki. Nie mieszkam we Wrocławiu - po prostu z pomocą taksówek zwiedzaliśmy miasto.
 Profil Relacje PM off  

Włoski dublet 🇮🇹 Triest i Wenecja w jednej podróży (z weekendem) za 296 PLN (✈️+🚆) Włoski dublet 🇮🇹 Triest i Wenecja w jednej podróży (z weekendem) za 296 PLN (✈️+🚆)
Rzuć wszystko i leć na Maderę lub Kanary 😍✈️🔥 Bezpośrednie loty od 582 PLN Rzuć wszystko i leć na Maderę lub Kanary 😍✈️🔥 Bezpośrednie loty od 582 PLN
#22 PostWysłany: 07 Cze 2017 09:51 

Naście lat korzystałem z ZTP (196-22). Zależało mi jedynie na krótkim czasie oczekiwania i względnie sprawnym przemieszczeniu się z punktu A do punktu B. Zdarzało się, że podjeżdżały pełnoletnie fury.
Rok temu kolega zamówił mi Rybę. Ze zdumieniem odkryłem, że można wrócić do domu za połowę kwoty, którą zazwyczaj płaciłem.
Mają appkę, która szacuje koszt przejazdu przed złożeniem zamówienia. Pojazdy raczej ekonomiczne (Dacie itd) ale nowe.
 PM off  

#23 PostWysłany: 07 Cze 2017 10:16 

Loty: 105
Kilometry: 142 267
wicar - też ma aplikację na androida i całkiem fajne stawki
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 07 Cze 2017 10:43 

srebrny
we Wrocławiu na razie bez zmian - RYBA i WICAR są najkorzystniejsi
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 07 Cze 2017 10:51 
Awatar użytkownika

Potwierdzam co napisali poprzednicy: Ryba taxi.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 02 Sie 2017 11:01 

Może dziwne pytanie, ale polecilibyście jakaś korporację do obsługi cudzoziemców? Chodzi mi o to, żeby kierowca mówił po angielsku i nie odstawił jakiegoś numeru na trasie Dworzec- Ostrów Tumski o 5 rano (nie chce mi się tak wcześnie rano wstawać z łóżka :D )?
 PM off  

#27 PostWysłany: 02 Sie 2017 11:23 

@MacKoz

byle Pan Zenek spod dworca wszystko fersztejen, więc dont wory. A na poważnie - po prostu zadzwoń do kilku korporacji z pytaniem o możliwość zamówienia auta z kierowcą rozmawiającym po angielsku. Kiedyś dla obcokrajowców załatwiałem Asco taxi, ale nie wiem czy oni utrzymali się na rynku.
 PM off  

#28 PostWysłany: 02 Sie 2017 11:31 

No właśnie Pana Zenka chciałbym uniknąć :) Najchętniej to bym wysłał ich Uberem, ale nie wiem czy dadzą radę. Wiem, że jest parę korporacji z kierowcami mówiącymi po ang. ale myślałem, że macie może jakieś pewne namiary :/ A Asco taxi chyba już nie istnieje.
 PM off  

#29 PostWysłany: 02 Sie 2017 19:09 

Loty: 13
Kilometry: 21 581
Ja korzystałam kilkakrotnie z Relax Taxi.Miły kontakt i rzetelna obsługa( plus-rzetelne rozliczanie się z krótkich kursów-było taniej niż u konkurencji) Możesz zadzwonić i przeprowadzić rozeznawczy wywiad(wstepnie ustalić przedział cenowy na określoną trasę)wówczas nawet przy braku znajomości języka-kwota zmieści się w granicach normy.Ja zastosowałam chwyt rozmowy wstępnej gdy umawiałam się na przewiezienie starszej osoby na krótkim odcinku.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość