Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Cze 2015 08:47 

Jeśli nie chcecie rzygać jak koty kilka razy przed boardingiem -

Nie wiem co to, pleśń czy jakiś inny syf. Facet obok mnie o cerze w kolorze kredy wczoraj zwracał (w sensie oddawał - wcześniej "zwracał" w innym sensie) zakupioną tam kanapkę. Obsługa aż się odsunęła od lady.

Ostrzegam - sprawdzajcie co kupujecie.
 PM off  

Mikołajki w Dubaju za 2948 PLN 🎅🌤️🏖️ Loty Turkish Airlines z Warszawy i 8 nocy w hotelu Ibis Mikołajki w Dubaju za 2948 PLN 🎅🌤️🏖️ Loty Turkish Airlines z Warszawy i 8 nocy w hotelu Ibis
Jesienny relaks na Krecie 🇬🇷🍹 All inclusive w 4* hotelu z miniaquaparkiem za 1959 PLN Jesienny relaks na Krecie 🇬🇷🍹 All inclusive w 4* hotelu z miniaquaparkiem za 1959 PLN
#2 PostWysłany: 03 Kwi 2016 17:31 

Loty: 206
Kilometry: 190 525
niebieski
Nie będę zakładał nowego tematu, więc dopiszę tu:
We WRO nie kupicie alkoholu przy locie krajowym. W sumie nie zdarzyło mi się to wcześniej ani w WAW ani w GDN, a we Wrocławiu karteczki o zakazie sprzedaży :shock:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Kwi 2016 18:27 

moze nie w ym miejscu-patrz temat- ale w POZ rowniez z biletem do WAW nie kupisz
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Kwi 2016 00:07 

Alkohol kupowany na lotach krajowych w strefach "wolnoclowych" musi byc banderolowany czyli posiadac naklejona akcyze.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Kwi 2016 00:18 

Może ten facet, wspomniany w poście z przed prawie roku, zaopatrzony w wódę bez akcyzy ,bo leciał gdzieś indziej niż na krajówce ,postanowił po konsumpcji coś zagryść na szybkiego i po prostu biedakowi się nie przyjęło.Zdarza się to często
 PM off
rw30 lubi ten post.

#6 PostWysłany: 02 Paź 2016 15:04 

mój poprzedni post został usunięty, bo niby to był spam!! niestety nie, mogę zrobić zdjęcia swojej odprawy lotniczej z wczoraj o ile trzeba.
otóż leciałam w piatek z Wrocławia do londyn stansted, i na szybko kupiłam kanapkę w gate bar. dobrze ze jej nie zjadłam , dzisiaj wyciągam ja z lodówki, popatrzyłam na datę, i aż się przestraszyłam. a zapłaciłam 9zl.
sprawdzajcie daty przydatności do spożycia, w piątek był 30ty wrzesień a kanapka z data do 3go lipca!!

Załączniki:
IMAG1039.jpg
IMAG1039.jpg [ 46.75 KiB | Obejrzany 3803 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Paź 2016 15:29 

niebieski
Jeśli faktycznie Ci coś takiego sprzedali, zgłoś to do sanepidu czy gdzieś. Nie che mi się wierzyć, że pomimo tylu różnych, według mnie ciekawszych, tematów na forum, zarejestrowałeś się właśnie po to, żeby napisać o przeterminowanej kanapce z baru na lotnisku.
 Profil Relacje PM off
oskiboski uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości