Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: wrocław - bolonia
#1 PostWysłany: 07 Lip 2010 10:13 

Witam wszystkich serdecznie!:)

Mam pytanie odnośnie połączenia lotniczego ryanair Wrocław-Bolonia. W necie są sprzeczne informacje, dlatego może ktoś z Was leciał tym połączeniem i potrafi powiedzieć, czy ląduje się w samej Bolonii (lotnisko G. Marconi), czy też w Forli? Dzięki, pozdrawiam!:))
 Profil Relacje PM off  

Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
All inclusive na Riwierze Tureckiej ☀️🌴 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1709 PLN 😎 All inclusive na Riwierze Tureckiej ☀️🌴 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1709 PLN 😎
 Temat postu: Re: wrocław - bolonia
#2 PostWysłany: 07 Lip 2010 10:42 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Ryanair lata do Bolonii, Wizz Air do Forli.

#3 PostWysłany: 07 Lip 2010 10:50 

Potwierdzam,
Właśnie przedwczoraj wróciłam z Forli do Wrocławia.
Z Forli do Bolonii jeździ pociąg (trenitalia) - rozkłady i ceny można sprawdzić w Internecie (ale z tego co pamiętam to chyba 6.70 eur w jedną stronę).
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Lip 2010 11:13 

Loty: 120
Kilometry: 122 460
W piątek za pociąg Forli-Bolonia płaciłem 4,8euro. Komfort jazdy włoskimi pociągami nieporównywalny do naszych. Niby to zwykły regio, a jedzie się lepiej niż polskim IC. Aż się zaczęłem zastanawiac czy siedzę w 2 klasie :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości