Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wro-Londyn-Wro
#1 PostWysłany: 12 Maj 2011 12:51 

witam,
szukam najtańszego lotu z Wrocławia ew.Katowice,Poznań do Londynu i z powrotem terminy wylot 27.05 powrót 29.05.
Szukam i wychodzi mi ok 370zł w 2 strony,to trochę drogo,moge liczyć na niższe ceny,czy mogę już o niższej cenie zapomnieć?
proszę o pomoc,
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
 Temat postu: Re: Wro-Londyn-Wro
#2 PostWysłany: 12 Maj 2011 14:10 

niebieski
Z Wrocławia ten termin jest za 325zł Ryanairem, możesz ewentualnie spróbować z przesiadką w Oslo :-) 27.maja do Oslo za 28zł z Oslo 180nok czyli jakies 120zł w sumie (ale na lotnisku w Londynie będziesz dopiero o 23:00, a powrotny bezpośrednio za 144zł. A jak termin nie jest aż tak sztywny to z wykorzystaniem Oslo pewnie można jeszcze taniej.

EDIT: Opcja z Oslo 27.maja jednak nie jest dobra, spojrzałem tylko na cene biletu a jeszcze przecież trzeba doliczyć odprawę i opłatę deley, tak wiec w tym dniu to nie jest dobry pomysł, lepiej bezpośrednio.

Bo taniej bezpośrednio to możesz nic nie znaleźć, trochę za bliska data chyba, chociaż może niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni forumowicze.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Maj 2011 21:32 

czy ja wiem z Oslo wyjdzie pare groszy taniej nawet z oplatami..
termin sztywny wylot 27.06. poznań,katowice,łódź,kraków wchodząw gre.
dzięki ,że ktoś się zainteresował...
szukam dalej..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Maj 2011 23:30 
Moderator forum

z Azuona to samo

FR + W6 Wroclaw (WRO)* London (Stansted) (STN)* 1 RYG Fri, 27 May 16:15 Sun, 29 May 20:35 1d 22h 99.32 EUR

Ryanair Wroclaw (WRO) Oslo (Rygge) (RYG) Fri, 27 May 16:15 Fri, 27 May 18:20 7h 45 6.93 EUR
Ryanair Oslo (Rygge) (RYG) London (Stansted) (STN) Fri, 27 May 22:00 Fri, 27 May 23:00 33.18 EUR

Wizz Air London (Luton) (LTN) Katowice (KTW) Sun, 29 May 20:35 Sun, 29 May 23:50 2h 15 59.21 EUR

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości