Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Cze 2018 18:49 

Cześć.

Nie znalazłem tematu o Sopocie, tak więc zakładam.

W lipcu wybieramy się do Sopotu na kawalerskie. Czy macie jakieś polecane kluby w Sopocie na sobotni wieczór/noc?
W internecie piszą o EGO, Dream Club, Tan Club, Unique Club & Lounge. Niestety po przeczytaniu opinii jest tyle samo złych co dobrych. Jako, że często korzystam z Waszych rad proszę teraz o pomoc :)

A macie jeszcze namiary na jakiś fajny bar, gdzie będzie można obejrzeć mecz? Będziemy akurat w czasie MŚ.

I jeszcze jedno. W ramach atrakcji, chcielibyśmy zabrać Pana Młodego do Parku linowego lub strzelnicy. Znalazłem takie coś (to już wprawdzie Gdynia, ale jakoś przejedziemy):
http://www.adventurepark.pl/cennik/
Interesujący wydaje się pakiet wysokościowy:
Pakiet wysokościowy (Park linowy, skok adrenaliny, tyrolki – zjazdy linowe) - 70 zł / osoba
Gdyby ktoś miał jakieś pozytywne lub negatywne opinie o powyższych proszę dać znać.
 Profil Relacje PM off  

Wietnam z północy na południe 🥢🛵🍜 Hanoi i Sajgon w jednej podróży za 2531 PLN 🏯🐉🏮 Wietnam z północy na południe 🥢🛵🍜 Hanoi i Sajgon w jednej podróży za 2531 PLN 🏯🐉🏮
All inclusive na Malcie w 5* hotelu 🌊🏝️ Zimowy odpoczynek w Mellieha Bay za 1767 PLN All inclusive na Malcie w 5* hotelu 🌊🏝️ Zimowy odpoczynek w Mellieha Bay za 1767 PLN
#2 PostWysłany: 09 Cze 2018 19:08 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Powiedz mi jakie kluby ty lubisz... Bo to ciezko okreslic
Jak dla mnie w TOP 3
1.MewaTowarzyska
2.Tan
3. dlugo dlugo nic
4.Spatif - ale to specyficzne miejsce xD
Co do meczu, to zalezy czego chcecie. jak ma byc tanio to Na dróga nóżke, jak ma byc craft no to na dworcu jest nowa knajpa i maja projektor i dwa telewizory. W czeskim filmie tez maja TV i dobre jedzenie takze jesli chodzi o mecz do wyboru do koloru.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Jar uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 09 Cze 2018 21:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Dla mnie wszystkie kluby w Sopocie to jedno i to samo, tłok, ścisk, napinka, drożyna i naciąganie klientów na całego. Masz do zapłaty w barze 70zl, dajesz 100zl i nie licz na to, że doczekasz się reszty. Za czasów Copacabany na plaży ceny też nie należały do niskich ale jakość lokalu oraz przyejmne towarzystwo było tego warte:) Wg mnie po kawalerskim biforze i tak wyladujecie w krzywym domu;)
Na mecz polecam lokal Gruba Ryba Bar 26 na prawo od mola przy samym morzu. Dwa lata temu podczas meczów na Euro atmosfera była wyśmienita i gdyw trakcie meczu Polski przyszła burza i zniknął obraz poczas rzutów karnych, klienci robili reakcje z tefonu lepiej niż Tomasz Zimoch w radiu :D
 Profil Relacje PM off
tropikey lubi ten post.

#4 PostWysłany: 09 Cze 2018 21:19 
Awatar użytkownika

platynowy
Mimo, że mieszkam po sąsiedzku (w Gdyni), do Sopotu zaglądam w celach imprezowych już tylko w Sylwestra. Od kilku lat chadzamy w tym czasie na przebierane imprezy w SPATIFIE, które są huczne :D (a czasem wywołują konsekwencje w świecie rzeczywistym, jak ta, która zorganizowana została pod tytułem "Konklawe").
Ale jak wspomniano powyżej, SPATIF to miejsce specyficzne i nie każdemu przypasuje.

Wysłane z mojego P9 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off

#5 PostWysłany: 09 Cze 2018 21:25 

gruby_inversia napisał(a):
3. dlugo dlugo nic

Fakt, odkąd zamknęłi Wieloryba to na podium zrobiło się pustawo.
 PM off  

#6 PostWysłany: 09 Cze 2018 22:42 

platynowy
A taka Mandaryna albo Sfinks to jeszcze istnieją, czy to już odległa historia ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Cze 2018 04:21 

niebieski
Zależy czego oczekujesz, ja ze swojej strony polecam klub Wtedy, bardzo zacna miejscówka ale nie jest to typowy sopocki klub jak te w krzywym domku ;)

Mewa towarzyska czy SPATiF tez bardzo fajne, w Tan-ie / Libation drogo i często swieci pustkami.

Co do meczu, oprócz wyżej wymienionych zorientuj sie czy w browar Lubrów w Sopocie nie bedzie transmitował
 Profil Relacje PM off

#8 PostWysłany: 10 Cze 2018 08:41 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
@kacper451 Sfinks dalej działa ;) Najlepiej, gdyby autor napisał gdzie chodzi w swoim mieście do klubów i co lubi, łatwiej będzie pomóc. Jak dla mnie z każdym rokiem coraz gorzej w Sopocie.
 Profil Relacje PM off
kacper451 lubi ten post.

#9 PostWysłany: 10 Cze 2018 09:37 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Ja tam mysle ze to, nie w Sopocie jest coraz gorzej tylko my jestesmy coraz starsi :lol:
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#10 PostWysłany: 10 Cze 2018 12:20 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
@gruby_inversia coś w tym jest ;) Pamiętam jak na studiach każdą zabawę kończyliśmy na plaży oglądając wschód słońca i czekając na znajomych, którzy dopiero wstali i wpadną na plażę pograć w siatkę :)
 Profil Relacje PM off
gruby_inversia lubi ten post.

#11 PostWysłany: 10 Cze 2018 13:07 

Dziękuje za odpowiedzi. ;)

Jeśli chodzi o puby do oglądania meczu to preferuje coś z dobrym piwkiem.
Z kolei co do klubów. Chciałbym uniknąć czegoś w rodzaju Spiżu/Pomarańczy/Energy (Katowice).
Wielkościowo pasuje mi Prime/Fame, ale tutaj często pojawia się wyścig pt."kto ma droższy znaczek na koszulce", czyli tak źle, tak niedobrze.

Mewa Towarzyska i bar Gruba Ryba wygląda obiecująco.
W razie pustki tak jak napisał @panprofesor82 pozostają kluby w Krzywym Domku (Dream Club, Zła kobieta, Ego Club).

@gruby_inversia

"jak ma byc craft no to na dworcu jest nowa knajpa i maja projektor i dwa telewizory"
Kojarzysz nazwę tego?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 10 Cze 2018 15:32 

niebieski
Nie chce lobbować ale jak bierzesz klimat mewy towarzyskiej pod uwagę to sprawdź jeszcze Wtedy ;)

Kluby sa w dość podobnym klimacie jednak średnia wieku trochę sie różni, w mewie raczej w wieku studenckim we wtedy trochę starsze osoby (wpuszczają od określonego wieku)
 Profil Relacje PM off
Jar lubi ten post.

#13 PostWysłany: 10 Cze 2018 16:35 

OK.
Dziękuje. :)
Na razie spisałem sobie taką kolejność:
Mewa&Wtedy
Tan
i reszta z Krzywego domku :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość