Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Lip 2012 17:08 

Witajcie

Na 3 października miałem zarezerwowany lot dla 4 osób na trasie Warszawa - Oslo (w Oslo na godz. 8) i powrotny na trasie Oslo - Gdańsk (wylot z Oslo o 12.25).

Właśnie w rezerwacjach zobaczyłem, iż drugi etap tej podróży został mi przesunięty na 4 października, co wiąże się z tym że w Oslo Torp mam spędzić około 26h. Jako, że lot do Oslo miał być tylko etapem w podróży do Gdańska i nie bardzo pasuje mi drogie spędzenie czasu w Norwegii mam w związku z tym pytania.

Czy cokolwiek mogę teraz zrobić w przypadku tej rezerwacji na 4 października? (wiem, że dali informację na 14 dni przed wylotem - i to dużo wcześniej), więc pewnie przysługuje mi zwrot za bilety na trasie Oslo - Gdańsk jeśli mi nie będzie to pasować. Gdybym nawet na to poszedł to nie pasuje mi z kolei podróż na trasie Warszawa - Oslo, bo po co mam tam lecieć jeśli nie mam powrotu tego samego dnia z Oslo do Gdańska - takiej rezerwacji nie anulują mi prawda?

Proszę o pomoc

Tanie loty - z dużym bagażem - na Tajwan ✈️🧳 Bilety z Warszawy za 2362 PLN 🤗 Tanie loty - z dużym bagażem - na Tajwan ✈️🧳 Bilety z Warszawy za 2362 PLN 🤗
Dubaj tanio 😍🤗 Loty i noclegi w hotelu za 1276 PLN 👙🌤️🏖️ Dubaj tanio 😍🤗 Loty i noclegi w hotelu za 1276 PLN 👙🌤️🏖️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości