Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Lut 2015 14:56 

niebieski
Wiem, że to jak wróżenie z fusów ale jak jest z punktualnością na tej trasie?
Szczególnie interesuje mnie powrót. Lądowanie na WMI jest wg rozkładu o 19.50 a o 20.15 odjeżdża ModlinBus. Zastanawiam się czy warto kupować bilet z wyprzedzeniem na autobus.

Ostatnio edytowany przez Abcn 20 Mar 2015 15:20, edytowano w sumie 2 razy
Zmiany w tytule
 Profil Relacje PM off  

Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę! Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę!
Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍 Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍
#2 PostWysłany: 25 Lut 2015 15:00 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Ciężko nam będzie przewidzieć, bo loty jeszcze nie zaczęły :)
 Profil Relacje PM off
Revan_ lubi ten post.

#3 PostWysłany: 25 Lut 2015 15:00 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Modlinbus jest zapewne dograny do tego rejsu i w razie czego poczeka.

ze strony modlinbusa:
Cytuj:
Czy autobus zaczeka na mnie, jeżeli lecę ostatnim samolotem, a mój lot ma opóźnienie?
Na trasie Port Lotniczy Warszawa/Modlin - Warszawa Pałac Kultury, dokładamy wszelkich starań żeby autobus czekał na pasażerów. W przypadku linii długodystansowych obowiązuje regularny rozkład w związku z czym kierowca może poczekać maksymalnie do 5 minut. Bilet można wykorzystać na kolejny transfer.

a poza tym:
Cytuj:
Jeśli mój lot jest opóźniony, czy mogę wykorzystać bilet na późniejszy kurs autobusu?
Tak. Pierwszeństwo wejścia na pokład autobusu mają jednak pasażerowie, którzy wykupili bilet na ten konkretny kurs, więc jeśli będą wolne miejsca, to na podstawie zakupionego biletu można jechać późniejszym autobusem. Szczegóły można sprawdzić w naszym kiosku na lotnisku.
 Profil Relacje PM off
sebjag uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 27 Lut 2015 12:42 

niebieski
Tyle, że z tego wątku modlinbus-informacje-o-promocjach-opinie,35,21431?start=20 wynika, że to czysta loteria. Wczoraj bilety były jeszcze za 12zł, a dziś już 2x droższe. Schodzą jak świeże bułeczki:)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Mar 2015 18:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Jecę na weekend z rodziną do Aten w czerwcu i zauważyłem zmianę wylotu z WMI i ATH na wcześniejszą, czyli in plus.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Mar 2015 15:14 

ja lecę w pierwszej połowie kwietnia, przy nowych godzinach przylot jest o 22.50 a jeśli się dobrze zorientowałem to ostatnie metro odjeżdża z lotniska o 23.30 wiec jest szansa za uda się załapać :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość