Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Kwi 2013 21:55 

niebieski
Wlasnie powrocilem z Emiglia Romagna/Italia.Oswieccie mnie, pomimo ze hotspoty sie wyswietlaja nie dalo sie skorzystac na polskiej karcie.
Perche?

Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎 Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎
City break w Portugalii 🌅🏖️ Relaks w Algarve (z weekendem) za 809 PLN 😍 City break w Portugalii 🌅🏖️ Relaks w Algarve (z weekendem) za 809 PLN 😍
#2 PostWysłany: 13 Kwi 2013 00:32 
Awatar użytkownika

01ERES napisał(a):
Wlasnie powrocilem z Emiglia Romagna/Italia.Oswieccie mnie, pomimo ze hotspoty sie wyswietlaja nie dalo sie skorzystac na polskiej karcie.
Perche?

Bo prawo włoskie wymaga osobistego podpisu użytkownika internetu. :P

Image
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Kwi 2013 20:58 
Awatar użytkownika

Dobry wpis o internecie na Sardynii - ale to przecież też Włochy ;)

http://poloniasardynia.blox.pl/2013/04/ ... ystow.html
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Mar 2015 12:20 
Awatar użytkownika

Loty: 22
Kilometry: 20 023
niebieski
Nie wiem od jak dawna, ale konto do darmowego wifi w Rzymie można aktywować nie tylko poprzez włoski numer telefonu, ale także przez kartę bankową.
https://provinciadiroma.publicwifi.it/owums/account/signup?locale=en
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość