Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: WizzAir- pytania.
#21 PostWysłany: 03 Mar 2012 13:12 
Awatar użytkownika

jak masz program pocztowy typu outlook stwórz sobie osobny folder dla rezerwacji wizz'a
 Profil Relacje PM off  

HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu
Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
#22 PostWysłany: 03 Mar 2012 13:40 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
ja na gmail'u założyłam etykietę dla wizzair i wszystkie maile od nich mam oznaczone w ten sposób
i w razie czego bardzo szybko się znajduje to czego sie szuka
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 03 Mar 2012 13:47 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
sylwia_pl napisał(a):
ja na gmail'u założyłam etykietę dla wizzair i wszystkie maile od nich mam oznaczone w ten sposób
i w razie czego bardzo szybko się znajduje to czego sie szuka

To zalezy ile masz rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 03 Mar 2012 13:59 
Awatar użytkownika

tak czy siak, taka praktyka ze strony wizzair nie powinna mieć miejsca
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 03 Mar 2012 14:11 
Awatar użytkownika

HON fly4free
zgadzam sie w Wami - póki rezerwacja jest aktywna nie powinna mieć prawa zniknąć
rezerwacje na loty które juz sie odbyły powinny byc w formie listy edytowalnej przez wlasciciela konta na wizz.
albo z sentymentu przechowuje takie rezerwacje albo usuwa.

Teraz mam do Was inne pytanie:
Jakie sa szanse na uzyskanie odszkodowania od PKP za duze spoznienie pociagu ktore spowodowalo nie stawienie sie na czas na lotnisku i samolot odlecial bez nas ?
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 03 Mar 2012 14:16 

Pawel_T napisał(a):
adwak napisał(a):
to trochę dziwne że może być tak że nie widać aktualnych (z zakończonymi to jeszcze OK)
jak wtedy zmienić, dodać coś do rezerwacji? jak się nie pogubić co, gdzie i kiedy?
Rozumiem że tak może i jest ale to nonsens.

Pozostaje jedynie zapisywac kazda rezerwacje w pliku, bo odnalezienie maili jest nieco uciazliwe.

A słyszeliście może o wyzzukiwaniu, filtrach i folderach w praktycznie każdej aplikacji czy to online czy desktop do obsługi email? ;)
Jak nie to najwyższy czas się tym zająć ;) i proszę noewżne ile masz rezerwacji mazz wyszukiwarkę także. Albo rob tak jak ja... Wszystko odrazu wpisuje do kklendarza google - trasy, godziy, numery rezerwacji i nie mam tych problemów, a mam okolo 50 lotow w okresie styczen - maj w tym roku, wiec sposob sprawdzony ;)
Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 03 Mar 2012 14:19 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
razzededge napisał(a):
Pawel_T napisał(a):
adwak napisał(a):
to trochę dziwne że może być tak że nie widać aktualnych (z zakończonymi to jeszcze OK)
jak wtedy zmienić, dodać coś do rezerwacji? jak się nie pogubić co, gdzie i kiedy?
Rozumiem że tak może i jest ale to nonsens.

Pozostaje jedynie zapisywac kazda rezerwacje w pliku, bo odnalezienie maili jest nieco uciazliwe.

A słyszeliście może o wyzzukiwaniu, filtrach i folderach w praktycznie każdej aplikacji czy to online czy desktop do obsługi email? ;)
Jak nie to najwyższy czas się tym zająć ;)
Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk

Zauwaz, ze Wizzair ma opcje "zarzadzanie rezerwacjami" i wlasnie w tym panelu tych rezerwacji NIE MA! Jesli maja taki panel to nie mam obowiazku posiadania maila z potwierdzeniem.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 03 Mar 2012 14:20 
Awatar użytkownika

a czy Ty czytałeś co przed Tobą pisaliśmy? Jeśli nie, to może czas przeczytać?
@razzededge - widzę że zedytowałeś swój wpis, bo mi ciśnienie podniosłeś
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 03 Mar 2012 14:25 
Awatar użytkownika

correos napisał(a):
zgadzam sie w Wami - póki rezerwacja jest aktywna nie powinna mieć prawa zniknąć
rezerwacje na loty które juz sie odbyły powinny byc w formie listy edytowalnej przez wlasciciela konta na wizz.
albo z sentymentu przechowuje takie rezerwacje albo usuwa.

Teraz mam do Was inne pytanie:
Jakie sa szanse na uzyskanie odszkodowania od PKP za duze spoznienie pociagu ktore spowodowalo nie stawienie sie na czas na lotnisku i samolot odlecial bez nas ?

z PKP to może być jak z TPSA...
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 03 Mar 2012 17:57 

Co do odszkodowania za pociąg: http://www.rp.pl/artykul/776951,776953.html
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 04 Cze 2012 23:30 

Czy jest możliwość zwrotu ... nawet częściowego kasy za bilety jeśli nie mogę lecieć w następujących liniach:

- Iberia
- WizzAir

Szukałem ale ciężko jest coś znaleźć na ten temat, także licze na was.

#32 PostWysłany: 05 Cze 2012 15:13 

KoBi88 napisał(a):
Czy jest możliwość zwrotu ... nawet częściowego kasy za bilety jeśli nie mogę lecieć w następujących liniach:

- Iberia
- WizzAir

Szukałem ale ciężko jest coś znaleźć na ten temat, także licze na was.

Bo w ogóle nie szukałeś, gdybyś to zrobił znalazłbyś 1000 tematów pytających o to samo pomijając oficjalną stronę przewoźników.
W Wizzair przysługuje zwrot tylko jeżeli bliska ci osoba/osoba podróżująca zmarła, ewentualnie jeżeli leży w szpitalu.
Co do Iberii nie jestem pewny ale przysługuje chyba tylko zwrot podatków przy zwykłej taryfie.

edit: Minuta szukania przez hasło Iberia refund ticket w Google
http://help.iberia.com/can-i-cancel-my- ... -a-refund/
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 06 Cze 2012 03:04 

Przyznam się, żę szukałem, ale tego nie znalazłem. No w tym wizzairze jest o tym że jak ktoś bliski umrze, albo w/g ustaleń z punktu 5. coś tam. Tam są kolejne odniesienia. Stąd moje pytanie było do Was skierowane. Dzięki tak czy inaczej za pomoc. Czyli telepię się przez Madryt z postojem, zamiast TAPem LIS-WAW, który staniał w dobrych datac :/

#34 PostWysłany: 06 Cze 2012 07:24 

Od wczoraj próbuje się odprawić on-line na 8 czerwca. Kiedy wpisuje dane aby wyszukac moją rezerwacje pojawia się napis:

"Blad systemu. Przepraszamy za powstale niedogodnosci. Nastapil blad zwiazany z korzystaniem z bazy danych. Nastapil blad wewnetrzny lub w chwili obecnej korzysta z serwera zbyt wielu uzytkowników. Prosimy spróbowac pózniej."

hmm Euro wygenerowalo im taki ruch ze faktycznie nie chce dzialac? Czy ktos sie odprawial wczoraj/dzis?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Odp: WizzAir- pytania.
#35 PostWysłany: 06 Cze 2012 08:12 

Też tak miałem. Odpraw się w nocy, miejszy ruch.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 06 Cze 2012 09:09 

xmugenx napisał(a):
Od wczoraj próbuje się odprawić on-line na 8 czerwca. Kiedy wpisuje dane aby wyszukac moją rezerwacje pojawia się napis:

"Blad systemu. Przepraszamy za powstale niedogodnosci. Nastapil blad zwiazany z korzystaniem z bazy danych. Nastapil blad wewnetrzny lub w chwili obecnej korzysta z serwera zbyt wielu uzytkowników. Prosimy spróbowac pózniej."

hmm Euro wygenerowalo im taki ruch ze faktycznie nie chce dzialac? Czy ktos sie odprawial wczoraj/dzis?

Też swego czasu miałem problem z odprawą, musisz wytrwale próbować :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości