Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Paź 2012 16:42 

Witam. ostatnio dostałem maila od ryanaira, że zmieniono godzinę powrotu z rygge z 15 na 7.30.ok w sumie pasuje. Po paru dniach kolejny mail, tym razem z przeprosinami, że jednak nie ma żadnej zmiany odlotu i odlatuje tak jak wcześniej czyli o tej 15.
No ok, ale po odprawie mam na karcie pokładowej godzinę odlotu o tej 7.30. Nie będzie problemu na bramce, że jest inna godzina odlotu na karcie i w rozkładzie?
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#2 PostWysłany: 11 Paź 2012 20:13 

Ponawiam pytanie. Wylot już za dwa dni a ja dalej nie wiem czy to przejdzie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Paź 2012 20:18 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Zbanowany
spróbuj wydrukować ponownie karte pokładową, może będzie ze zmienioną godziną.

#4 PostWysłany: 11 Paź 2012 20:19 

złoty
nie będzie, miałem taką sytuację w EasyJet i nie było problemów - liczy się kod i nr lotu
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Paź 2012 13:10 

Okazało się jednak, że powrót miałem o 7.30. Temat do zamknięcia.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Sty 2013 01:11 

niebieski
Odswiezam temat, ponieważ mam podobna sytuacje.

Wylot za kilka dni, karta pokladowa przed chwila wydrukowana, a na karcie 5-minutowa roznica w godzinie odlotu w stosunku do tej w systemie rezerwacyjnym Ryanair.

W sumioe iles tam już lotow za sobą, ale cos takiego mam pierwszy raz. Nie wiem, czy zignorować to, czy dzwonic do Ryanaira (co niestety pewnie będzie mnie kosztowalo więcej niż same bilety) ???
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Sty 2013 01:54 

niebieski
Maris83 napisał(a):
Po co sobie sam problemy stwarzasz? :)

Jak to mowia: dmuchaj na zimne :-)

Wydrukowalem jeszcze raz karte pokladowa [za to chyba nie kasuja ;-)], a tu zmienione godziny i sa aktualne. W międzyczasie zadbego maila nie dostałem...

Swoja droga tak btw. przylatuje do Warszawy, zmiana z WMI na WAW, ale mail z tym związanego nie dostałem. W spamie nic nie ma. I to już drugi lot ze zmiana WMI na WAW, a formalnego info of FR brak.
Z kolei jak kupuje nowe bilety to potwierdzenia ladnie przychodzą. O co kaman?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 24 Sty 2013 12:41 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 154 406
niebieski
No ale o co Ci chodzi? Do Modlina i tak nie polecisz 8-)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 24 Sty 2013 16:02 

niebieski
Vojtas napisał(a):
No ale o co Ci chodzi? Do Modlina i tak nie polecisz 8-)

O fakt, ze niektóre maile przychodzą, a niektóre nie (do spamu nie trafiają - sprawdzałem). Na forum czytam, ze co poniektórzy dostają maile o zmianie lotniska - ja nic takiego nie dostałem.
Kiedys faktycznie zmienia jakies godziny odlotu, albo odwolaja lot, a ja nie będę wiedział.

Ale to już dyskusja czysto akademicka i offtop...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości