Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: tigerair
#1 PostWysłany: 14 Lis 2013 23:47 

zakupiłem bilety w Tiger Air na loty po Australii poprzez ich oficjalna stronę. Otrzymałem potwierdzenie rezerwacji , ale nie otrzymałem e-maila z biletami. Reklamowałem poprzez stronę tigera i znów cisza. jaki jest najlepszy sposób na interwencję u nich? Czy ktoś miał takie doświadczenia?
 Profil Relacje PM off  

Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎 Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎
Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
 Temat postu: Re: tigerair
#2 PostWysłany: 15 Lis 2013 00:16 
Awatar użytkownika

Loty: 255
Kilometry: 428 084
srebrny
Ale co rozumiesz przez maila z potwierdzeniem rezerwacji? Jest tam załączony PDF z numerem rezerwacji?
Ja dostałem tylko jednego maila o takiej treści, z załączonym PDFem "your flight confirmation":
Cytuj:
The attached itinerary contains important details of your upcoming flight(s) including the flight number, date and time.
Please print out a copy of your itinerary for your own records and to facilitate check-in at the airport, do bring it along for your flight.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 15 Lis 2013 00:27 

OTRZYMAŁEM E-MAILA Z WIADOMOSCIA, OTO JEJ ZASADNICZA CZEŚĆ:
Reservation status confirmed
Booking date 14 Nov 2013, 7:52 AM (Melbourne local time, +11 UTC)
Confirmation number .HJSGD7
The booking process is now complete. An official itinerary (in PDF format) will be
emailed to you shortly once payment is confirmed.
You must produce the following at check-in to receive your boarding pass:
1. Your PDF Itinerary,
2. Valid passports (for international flights) or photo ID (for domestic flights), and
3. Valid visas (where applicable)
You may print this on-screen itinerary for your reference, but it is not admissible for
check-in at the airport. If you do not receive your PDF itinerary within 1 hour, please
contact our call centre. For your information, check-in counters open 2 (two) hours prior
to scheduled departure and close strictly 45 minutes before departure. For all flights
departing Dhaka and India only, and all Scoot flights, check-in counters open 3 (three)
hours prior to departure and close 1 hour before departure.
As part of this booking, you opted to receive the latest news and fantastic deals from
Tigerair Australia (TT). If this is incorrect, you may amend your preference by clicking
here

Wynika z tego ze czekaja na potwierdzenie mojej zapłaty i wtedy wyslą mi PDFa z Itinerary, własnie tego nie mam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Lis 2013 00:38 
Awatar użytkownika

Loty: 255
Kilometry: 428 084
srebrny
A próbowałeś ten numer potwierdzenia na tej stronie? http://booking.tigerair.com/RetrieveBoo ... lture=SGEN

Tu jest temat, kiedy ktoś w ogóle nie otrzymywał od nich maili: viewtopic.php?f=15&t=33057
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Lis 2013 06:48 

Jesli masz potwierdzenie rezerwacji z nadanym numerem, to jedyne czego ci trzeba na lotnisku to tylko paszport. Nic więcej nie potrzebne, lecialem na przełomie października i listopada dwa razy z różnych lotnisk i zawsze było tak samo
Ps. Nie dostałem żadnego maila od tigerair.

#6 PostWysłany: 15 Lis 2013 16:47 

dzięki , też nabrałem przekonania że to co mam to wystarczy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości