Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Cze 2014 21:27 

Zbanowany
Mozna sie zapytac kogos, kto juz kupil ten voucher i wystawil mu komentarz.
Z tego, co widac, to wsrod kupujacych jest jedna osoba, ktora juz komentarzem sie podzielila (pozytyw).
Co prawda allegro nie ujawnia pelnych nazw kupujacych, ale jest i na to pewien niedoskonaly sposob. Jezeli ktos go nie zna, to podaje:
1) wchodzimy w liste osob, ktore kupily dany przedmiot
2) otwieramy w nowej karcie informacje o uzytkowniku sprzedajacym
3) szukamy w jego komentarzach komentarza od uzytkownika, ktorego nick pokrywa sie z pierwszym i ostatnim znakiem nicku osoby z listy kupujacych (w tym przypadku jest to uzytkownik flayerprint (na liscie kupujacych f...t)
4) wchodzimy w informacje o takim uzytkowniku i jezeli w danym momencie on cos sprzedaje (uzytkownik flayerprint akurat sprzedaje:)), to wchodzimy w ktoras jego aukcje i kontaktujemy sie z nim za pomoca formularza kontaktowego (chyba ze na aukcji jest podana lepsza forma kontaktu.

Przepraszam za brak polskich znakow, ale komp mi odmawia poslugi.
 Profil Relacje PM off  

Greckie all inclusive na Rodos 🏛️🌊 Tydzień w 4* hotelu za 2285 PLN Greckie all inclusive na Rodos 🏛️🌊 Tydzień w 4* hotelu za 2285 PLN
🇪🇪Bałtycka perła z klimatem 🏰🌊 City break z weekendem w Tallinie za 609 PLN ✨ 🇪🇪Bałtycka perła z klimatem 🏰🌊 City break z weekendem w Tallinie za 609 PLN ✨
#22 PostWysłany: 17 Cze 2014 23:31 

warsawfan napisał(a):
Mozna sie zapytac kogos, kto juz kupil ten voucher i wystawil mu komentarz.
Z tego, co widac, to wsrod kupujacych jest jedna osoba, ktora juz komentarzem sie podzielila (pozytyw).
Co prawda allegro nie ujawnia pelnych nazw kupujacych, ale jest i na to pewien niedoskonaly sposob. Jezeli ktos go nie zna, to podaje:
1) wchodzimy w liste osob, ktore kupily dany przedmiot
2) otwieramy w nowej karcie informacje o uzytkowniku sprzedajacym
3) szukamy w jego komentarzach komentarza od uzytkownika, ktorego nick pokrywa sie z pierwszym i ostatnim znakiem nicku osoby z listy kupujacych (w tym przypadku jest to uzytkownik flayerprint (na liscie kupujacych f...t)
4) wchodzimy w informacje o takim uzytkowniku i jezeli w danym momencie on cos sprzedaje (uzytkownik flayerprint akurat sprzedaje:)), to wchodzimy w ktoras jego aukcje i kontaktujemy sie z nim za pomoca formularza kontaktowego (chyba ze na aukcji jest podana lepsza forma kontaktu.

Przepraszam za brak polskich znakow, ale komp mi odmawia poslugi.

tak, patent swietny, pod warunkiem ze tamten byly kontrahent rowniez cos sprzedaje i chce odpowiedziec na spam...
OT, kiedys zadalam (nie w tej, a podobnej akcji) pytanie dlaczego koszt aukcji jest niski, a pozniej dochodza koszty ukryte= to dostalam odpowiedz ze w celu nienabijania prowizji allegro.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 18 Cze 2014 00:15 
Awatar użytkownika

HON fly4free
za probe obejscia prowizji od sprzedazy - dostaniesz zamiast laurki ostrzezenie
powtorzysz taki manewr kolejny raz - to Ci zamkna konto

cudza kase niby pilnuja, ale nie tak bardzo jak swoja wlasna :)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 14 Sie 2014 13:46 

A co powiecie o tym ?
http://allegro.pl/ryanair-wizzair-najle ... 81560.html

Allegrowicz sprzedaje bilety Wizza i Ryana taniej. Da się do niego dodzwonić i porozmowiać, google i facebook również go znajdują, komentarzy ma dość sporo, przejrzałam jego komenty i również 2-3 lata temu ludzie pisali mu pozytywy za pomoc w kupnie biletów.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 14 Sie 2014 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
niebieski
afrykakobiet napisał(a):
A co powiecie o tym ?

Allegrowicz sprzedaje bilety Wizza i Ryana taniej. Da się do niego dodzwonić i porozmowiać, google i facebook również go znajdują, komentarzy ma dość sporo, przejrzałam jego komenty i również 2-3 lata temu ludzie pisali mu pozytywy za pomoc w kupnie biletów.

Akurat tego Allegrowicza mogę polecić. Od 3 lat korzystam z jego usług, zarezerwował mi wiele lotów ze zniżkami i nigdy nie było żadnego problemu.

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off
shiver lubi ten post.

#26 PostWysłany: 14 Sie 2014 14:29 

niebieski
Astrid napisał(a):
afrykakobiet napisał(a):
A co powiecie o tym ?

Akurat tego Allegrowicza mogę polecić. Od 3 lat korzystam z jego usług, zarezerwował mi wiele lotów ze zniżkami i nigdy nie było żadnego problemu.

W6 zniżkę ma w stosunku do ceny WDC czy regularnej?

#27 PostWysłany: 14 Sie 2014 14:31 

shiver napisał(a):
Astrid napisał(a):
afrykakobiet napisał(a):
A co powiecie o tym ?

W6 zniżkę ma w stosunku do ceny WDC czy regularnej?

Regularnej.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 11 gości