Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 688 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 26 Paź 2024 12:02 

Czy istnieje możliwość dostępu do rozkładów lotów Wizz Air w ustrukturyzowanym formacie (np. API, CSV)? Chciałbym zweryfikować hipotezę, że zwalniają miejsca dla AYCF krótko przed 3h deadline zamknięcia odprawy.
 Profil Relacje PM off  

Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
#422 PostWysłany: 26 Paź 2024 12:47 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
Do całego rozkładu na wszystkie połączenia od razu? Nie znam. Trzeba odpytywać pojedynczo, przynajmniej tak robi ich strona.

Ale wątpię żeby zwalniali specjalnie dla aycf. Równie dobrze mógłby opuszczać normalne ceny, a zdaje się tak nie robią.
 Profil Relacje PM off  

#423 PostWysłany: 27 Paź 2024 20:10 

Loty: 29
Kilometry: 40 630
Witam, chciałem zakupić AYCF ale nie mam takiej opcji wyboru, dostępny mam tylko multipass. Robię coś źle czy limit osób się wyczerpał i program jest niedostępny?

#424 PostWysłany: 27 Paź 2024 20:28 
Awatar użytkownika

platynowy
Obecnie niedostępne. Sprzedało się w 2 dni miesiąc temu. Może będzie, może nie będzie jeszcze...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#425 PostWysłany: 31 Paź 2024 09:52 

złoty
Dzisiaj to widzę na bogato. Jak ktoś z Krakowa i pójdzie na groby z samego rana, to może nawet polecieć na dobę na Malediwy. Wylot w piątek o 11:35, a powrót o 23:35 w niedzielę, na przesiadkę mamy ponad cztery godziny w jedną stronę, a w drugą pół dnia, więc powinno się udać, nawet przy obecnych zawirowanich i między ładowanie na Cyprze.
 Profil Relacje PM off
Franek Kowalczyk lubi ten post.

#426 PostWysłany: 05 Lis 2024 11:31 

niebieski
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje - to Privilege Pass działa poprawnie z AYCF - osobiście przetestowane.

Po utworzeniu rezerwacji można na stronie WWW (w aplikacji niestety nie potrafię znaleźć tej opcji) kliknąć w przycisk (obok bagażu i wizz priority): kliknąć w przycisk Aktywuj Privilege Pass - wyskakuje okienko, gdzie podaje się adres email przypisany do konta.
Potem odprawę można już normalnie zrobić w aplikacji.

Załączniki:
Zrzut ekranu 2024-11-5 o 10.32.52.png
Zrzut ekranu 2024-11-5 o 10.32.52.png [ 173.89 KiB | Obejrzany 1899 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
Aramise uważa post za pomocny.

#427 PostWysłany: 10 Lis 2024 16:44 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
niebieski
dominiq1920 napisał(a):
Jeśli kogoś to jeszcze interesuje - to Privilege Pass działa poprawnie z AYCF - osobiście przetestowane.

Po utworzeniu rezerwacji można na stronie WWW (w aplikacji niestety nie potrafię znaleźć tej opcji) kliknąć w przycisk (obok bagażu i wizz priority): kliknąć w przycisk Aktywuj Privilege Pass - wyskakuje okienko, gdzie podaje się adres email przypisany do konta.
Potem odprawę można już normalnie zrobić w aplikacji.

Mam głupie pytanie - jak mogę to PP kupić ? Jak klikam na aktywuj i wpisuję maila to wyskakuje mi że nie mam aktywnej usługi a jak wchodzę w członkostwa to mam tam info i na czym to polega i ile kosztuje ale nie mam opcji zakupu ?
Mogę to tylko przy odprawie kupić, ale wtedy kiedy jak tam jest tylko aktywuj ?

Mam tylko jeden bilet obecnie z AYCF może dlatego tego nie ma.

Już nieaktualne po prostu najpierw się wybiera miejsca i aktywację PP a póżniej można go kupić co jest bez sensu

Nie kasuję tego postu może komuś się przyda jeśli chce kupić a nie dodać Privilige Pass to nie klika aktywuj jak wyżej bo go nie ma tylko daje losowe miejsca w następnym kroku ma możliwośc zakupu PP i dodać go do koszyka a później może zmienić miejsce jak zakończy odprawę.
 Profil Relacje PM off  

#428 PostWysłany: 10 Lis 2024 20:26 

Wizz Air planuje podwoić liczbę uczestników programu "all you can fly", mimo krytyki ze strony ekologów. József Váradi, prezes linii, zamierza wkrótce otworzyć program dla kolejnych 15 tys. osób, po tym jak poprzednia pula rozeszła się w dwa dni. https://www.money.pl/gospodarka/wizz-ai ... 0352a.html
 Profil Relacje PM off  

#429 PostWysłany: 10 Lis 2024 21:18 

złoty
Zważywszy, że ostatnio sprzedali 10 tys. i sporo osób ostatecznie zrezygnowało, to te dodatkowe 15 tys. to będzie +200%. Już teraz ciężko coś znaleźć co nie jest Teneryfą, jeśli się chce lecieć w dwie strony. Radzę korzystać póki jeszcze można.
Z drugiej strony jak się słyszy, że ludzie kupili te passy, a potem kupują loty powrotne do domu na ostatnią chwilę za setki euro, bo liczyli, że się pojawią, to może to jednak genialny interes dla wizza.
 Profil Relacje PM off
automatae lubi ten post.
KL_user uważa post za pomocny.

#430 PostWysłany: 14 Lis 2024 20:31 

niebieski
Może komuś się przyda - bilety pojawiają się wcześniej nie trzeba czekać na 5-7 rano jeśli lot jest po północy to pojawia się na ok 71-72h przed lotem. Później chyba dodają to jakoś ręcznie bo kupiłem 1, nie było ich później a po godzinie znowu się pojawił ten kierunek, rano już go nie było.

Gdyby ktoś się wybierał na Male w sobotę(0.55 z Abu) i nie miał pomysły gdzie albo w te samą stronę to może dać znać na priv. Planuję płynąc promem publicznym co by nie przepłacać(niecałe 10zł bilet) i dla mnie wygodniej bo większy i mniej buja. Wypływa o 8.30 jak będzie pogoda - jak nie to po 10 są speedbooty - po drodze kilka wysp opływa może ktoś się gdzieś tam wybiera w kierunku mahibadhoo lub dalej. Ja planuję Dhangheti. Kiedyś już płynąłem tą trasą.

Gdyby ktoś ostatnio był to też będę wdzięczny za info, czy rezerwował lot, który później odwołał, czy wytłumaczył straży granicznej dlaczego nie ma biletu powrotnego i nie wie kiedy wraca :D Ew. może ktoś był na weekend trochę dziwne, ale nie wykluczam i tego że ktoś poleciał i wrócił po dniu.
 Profil Relacje PM off
Aramise lubi ten post.

#431 PostWysłany: 15 Lis 2024 11:13 

Wizz dzisiaj skrócił PDF z de facto 4 dni do 3: "2024-11-15 07:00:02 - 2024-11-17 23:59:59 (CET)"

Ciekawe czy zmiana permanentna, czy tylko dziś coś pomieszali
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 15 Lis 2024 11:17 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
Też to zauważyłem - właśnie pisałem jednocześnie z tobą coś takiego:

Coś nie mogę znaleźć żadnych lotów na poniedziałek... to 4-ty dzień (pt, sb, nd, pn), ale dotąd zawsze to działało, jest też ten dzień dostępny w wyszukiwarce ...
Mam nadzieje, że to chwilowe...
 Profil Relacje PM off  

#433 PostWysłany: 16 Lis 2024 10:12 

2024-11-16 07:00:03 - 2024-11-19 23:59:59 (CET)

Znowu po staremu
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#434 PostWysłany: 16 Lis 2024 17:57 

niebieski
Zdarzyło się komuś że nie ma opcji anulowania lotu? Po prostu przy tej rezerwacji brak w ogóle tych 3 kropek z menu z prawej strony gdzie jest anuluj lot.
Może ktoś ma jakiegoś maila do obsługi AYCF bo bot odpisuje że nie kontaktują się przez maila. Zarezerwowalem lot żeby wypelnić imuge w Male i chcę go odwołać to lot poniedziałkowy. Robię analogicznie jak inni ten sam lot tylko na jednym koncie po prostu nie ma tego menu z prawej strony u góry to nie wina przeglądarki itd bo próbuję tez logować się do aplikacji z której już ktoś anulował ten lot i na tym koncie nie ma tej opcji.
 Profil Relacje PM off  

#435 PostWysłany: 16 Lis 2024 20:23 
Awatar użytkownika

platynowy
Zadzwoń na support i odwolaj. W wątku poświęconym w6 jest telefon.
E: Jeśli się nic nie zmieniło to:
221284905
223519492
 Profil Relacje PM off  

#436 PostWysłany: 18 Lis 2024 20:38 

niebieski
czy komuś udało się kiedykolwiek zarezerwować loty Warszawa -> Budapeszt?

bo mimo iż są miejsca, w pdf-ach na stronie wizzaira co jakiś czas pokazuje się dostępność tego lotu (np. w dzisiejszym) - nigdy w mojej wyszukiwarce nie pojawiła się ta trasa,
albo szukam zbyt rzadko, albo mam jakiegoś bana od wizzaira na tą trasę
 Profil Relacje PM off  

#437 PostWysłany: 18 Lis 2024 20:40 

niebieski
Sprawdzam regularnie każdy kierunek, Budapeszt praktycznie nie występował, może raz jakiś powrót tak samo Paryż. Co zauważyłem w ostatnim czasie spadła dostępność Londynu z Warszawy, i nagle pojawiła się duża dostępność Barcelony w obie strony co wcześniej było ciężkie do ogarnięcia byla w jednym kierunku to w drugim nie było
 Profil Relacje PM off  

#438 PostWysłany: 18 Lis 2024 23:15 

@ eroberto1 a które kierunki z Twojej obserwacji sa łatwe do upolowania?
 Profil Relacje PM off  

#439 PostWysłany: 19 Lis 2024 00:05 

niebieski
Madera dość często bez przesiadek na przedłużone weekendy wchodzi, Barcelona, Rzym, Malaga, Madryt rzadziej ale też się zdarza i Madryt + Walencja lub Alicante jako powroty gdzie można dojechać pociągiem za 10 euro, ewentualnie Malaga bezpośrednio z powrotem lub autobusem do Sewilli i powrót do Warszawy. Ja póki co mam 8 lotów bezpośrednio ( Rzym, Malaga, Cypr, Barcelona ) loty sprawdzam rano między 5 a 8 i jak mi coś pasuje to odrazu biorę, mam taką pracę że mogę brać urlopy w piątki i poniedziałki bez problemu więc to dużo ułatwia. Trzeba wytrwale sprawdzać bo czasem lot znika po 5 minutach a za 2h znów się pojawia. Londyn mnie ostatnio rozczarowuje bo mam luźniejszy grudzień i planowałem pobawić się w przesiadki w Londynie ale ostatnio bieda się zrobiła. Sprawdzam regularnie żeby się nauczyć tras i wypatrzyć jakieś prawidłowości, do wytrwałych świat nalezy
 Profil Relacje PM off  

#440 PostWysłany: 19 Lis 2024 00:15 

Dzieki. To jeszcze powiedz jak robisz - czy polujesz na bilet najpierw na pt na 72h i potem w pt polujesz na pon? Czy jakos inaczej?
Chodzi mi o to ja zrobic zeby miec bilet na wylot ale i nie nadziać sie i moc wrócić w ramach planu a nie kupiowac bilet w regularnej cenie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 688 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość