Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:03 

niebieski
LosAngeles18, a ja kwota Ci wyszła za nocleg?
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach za 639 PLN 🏛️🇬🇷 Okołoweekndowe loty + hotel na 3 dni ☀️ City break w Atenach za 639 PLN 🏛️🇬🇷 Okołoweekndowe loty + hotel na 3 dni ☀️
Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 1999 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽 Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 1999 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽
#22 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:08 

LOSANGELES - ja jeszcze drugi pytanko dorzuce ;-)
czy robilas te 2 rezerwaccje ze swojego konta? - 2 vouchery
(bo myslalem ze sie da 1 na konto wykorzystac -oczywiscie różne)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:20 
Awatar użytkownika

niebieski
kwestia sprawdzania maila przez hostów. Ja mam potwierdzone i maroko i 4xfree na mazurach. Wrocław za pare zlotych natomiast wygasł po 24h.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:20 
Awatar użytkownika

niebieski
suzi napisał(a):
LOSANGELES - ja jeszcze drugi pytanko dorzuce ;-)
czy robilas te 2 rezerwaccje ze swojego konta? - 2 vouchery
(bo myslalem ze sie da 1 na konto wykorzystac -oczywiscie różne)

mozna wszystko z jednego. Wimdu stawia ;)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:32 

nie wiem czy do konca stawia ;-)
Rok temu spałem w Lizbonie (GRATIS dzieki takiemu voucherowi)
i włascicielka powiedziała, ze ona nie dostanie nic od wimdu
bo za pierwsza nocke nie płacą jej... a wykupiliśmy tylko jedną.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:33 

Blackall napisał(a):
kwestia sprawdzania maila przez hostów. Ja mam potwierdzone i maroko i 4xfree na mazurach. Wrocław za pare zlotych natomiast wygasł po 24h.

A moglbys podac link do tej oferty z mazur, co Ci zaakceptowali.
Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:37 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Trochę zmniejszę optymizm. Mimo niedoskonałości Wimdu, jestem fanem tego typu serwisów. Powód prosty - wiele już odbytych noclegów za bardzo małe pieniądze. Więc z mojej strony podziękowania za kod. Jednak jednym z doświadczeń, które mam z Wimdu jest to, że w przypadku rezerwacji kilku noclegów z jednego konta z wykorzystaniem kodu z jednej promocji -potrafią je anulować. Nie jest to regułą, jednak raz już mi się zdarzyło. Więc uprzedzam, że istnieje jakiś procent szans (mły ale zawsze), że mimo akceptacji hosta, rezerwacja zostanie skasowana. W przypadku tej promocji nigdzie nie ma regulaminu, więc skasować noclegi łatwo Wimdu nie będzie - nie jest to jednak niemożliwe.

#28 PostWysłany: 18 Maj 2012 11:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Kamil napisał(a):
Trochę zmniejszę optymizm. Mimo niedoskonałości Wimdu, jestem fanem tego typu serwisów. Powód prosty - wiele już odbytych noclegów za bardzo małe pieniądze. Więc z mojej strony podziękowania za kod. Jednak jednym z doświadczeń, które mam z Wimdu jest to, że w przypadku rezerwacji kilku noclegów z jednego konta z wykorzystaniem kodu z jednej promocji -potrafią je anulować. Nie jest to regułą, jednak raz już mi się zdarzyło. Więc uprzedzam, że istnieje jakiś procent szans (mły ale zawsze), że mimo akceptacji hosta, rezerwacja zostanie skasowana. W przypadku tej promocji nigdzie nie ma regulaminu, więc skasować noclegi łatwo Wimdu nie będzie - nie jest to jednak niemożliwe.

dzieki za info, nastepnym razem rozłożę to inaczej :)

prawda jest i tak taka, ze zaden z moich noclegów nie jest jakis pilny, skasuja - nie specjalnie sie przejme ;)
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 18 Maj 2012 14:47 

niebieski
Ja zrobilem kilka rezrewacji, gdzie w kazdej jakies grosze podoplacalem. Poki co wszystkie zaakceptowane i zobaczymy czy anuluja. Szkoda, ze kod nie dziala, bo nagle wyszla mi podroz i juz nie pojdzie 4free :(
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 18 Maj 2012 15:02 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
Chyba już nie działa,. mimo kilku prób się mi nie udaje coś zabookować.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 18 Maj 2012 15:19 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 145 385
Swoją drogą - bo już do końca chyba nie rozumiem, jak działa polityka tych kodów? Kto na tym traci? Bo wydawało mi się, że wimdu, a ten temat skłania mnie do odpowiedzi, że jednak host. Jak to jest?

6 months hitch-hiking through India-Nepal & Southeast Asia
2 months volunteering on paradise island in Cambodia
6 months hitch-hiking through South America
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 18 Maj 2012 15:35 

ano nie działają -pewnie bardzo dużo rezerwacji było, bo przez ich niedopatrzenie (???)
nie było wartości minimalnej rezerwacji
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 18 Maj 2012 15:37 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Rzeczywiscie nie dziala.
Kiedy oni moga odwolac te rezerwacje? Tu akurat mam jedna, ale przy zakupie gdzie indziej nieopacznie zrobilam dwie na ten sam kod z tego samego konta choc na inne osoby.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 18 Maj 2012 15:50 

np. teraz moga :P, hamiska :(((

Thank you for your interest in Wimdu. We as a team are consistently working to improve the usability and security of our system. We are conducting regular transactions reviews

Details:

Booking Codes: 5H27H8JA and AFFABROH
Guest Lastname: xxx
Guest Firstname: xxx
Offer Link: https://www.wimdu.com/offers/294AAFT1

We regret to inform you that we cannot proceed with your booking requests at this time and had to cancel them. We apologies for any inconvenience this booking requests cancellation may have caused.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 18 Maj 2012 16:04 

Loty: 1
Kilometry: 7 461
Czy ktoś wie czy kody nadal działają, bo mi wyskakuje informacja " Unfortunately, this voucher code is no longer valid." a sprawdzałam z kilkoma kodami.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 18 Maj 2012 19:14 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Lepsze odwolanie z wyprzedzeniem niz niespodzianka na miejscu.

Kody nie dzialaja, tez sprawdzilam kilka.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 19 Maj 2012 07:45 
Awatar użytkownika

niebieski
w mailu mi odwołali wszystkie 4 rezerwacje za free, natomiast status w /bookings mam troche inny - jedna ok, 3 odwołane :) cos system maja słabo napisany..

w kazdym razie maroko dalej wisi jako ok i mam nadzieje, ze tak sie utrzyma (pierwsza rezerwacja, za 18€/2 os/noc, hotel sie juz nawet odezwał)

w kazdym razie nie jest zle :)
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 19 Maj 2012 10:09 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Zawsze sie mozna posprzeczac z nimi dla zasady, moze w ramach rekompensaty dadza jakis przyzwoity voucher.

#39 PostWysłany: 19 Maj 2012 17:39 

niebieski
Mi anulowali jedna rezerwacje za 0PLN, ale wszystkie, chocby za 5PLN poki co sa aktywne, wiec watpie, czy beda je dalej usowac...teraz sobie pomyslalem, ze to calkiem logiczne, ze te zerowe beda wylapywac i nie zamierzam sie o nie klocic, bo wydawaloby sie to raczej malo etyczne
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 20 Maj 2012 13:16 

Mam pytanei do procesu bookawania na wimdu. Chodzi mi o cene noclegu dla kilku osób, jeżeli wyszukuje hostelów na 6osób w danym terminie i wybiore jedną z ofert to cena, którą mi proponują (40funtów) to jest cena od osoby czy np. za cały pokój? W formularzu do bookawania mam napisane 6-osób, 40funtów za noc, do pobranai z karty 40funtów.
Nie chciałbym aby po przyjezdzie do mieszkania nagle właściciel powiedział, że chodzi o 40funtów od osoby.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości