Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lut 2015 11:49 

Witam,

Chciałbym zapytać doświadczonych- jakiej mniej wiecej pogody mozna spodziewac sie w ostatnim tygodniu marca na Pafos?
Bo jak juz slyszalem w prognozy nie ma co wierzyc..
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#2 PostWysłany: 05 Mar 2015 01:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Popatrz sobie na weather history, jak bylo analogicznie rok temu.

http://www.wunderground.com/history/

#3 PostWysłany: 05 Mar 2015 01:33 

srebrny
Jak byłem rok temu, to raz pochmurno, raz słonecznie. Ogólnie ciepło, a woda w morzu taka na pograniczu komfortu. A jednak wszedłem tylko na moment i uciekłem, bo byłem przeziębiony.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Mar 2015 11:26 
Awatar użytkownika

srebrny
Mysle ze nikt nie jest w stanie przewidziec jaka pogoda bedzie, bo pewnosci nie ma nigdy.

#5 PostWysłany: 08 Mar 2015 14:12 

niebieski
Po tygodniowym pobycie w Pafos,za kilka godzin lecimy z powrotem do Polski.Dzisiaj jest upalnie a wiatr prawie nieodczuwalny.Przez cały tydzień temperatura wzrastała z dnia na dzień. W poniedziałek padało tylko przez pół godziny, padało również w nocy wt/śr.Prognoza w cypryjskiej tv na przyszły tydzień jest optymistyczna : cały tydzień będzie słoneczna a temp. powyżej 21 st.C. Żal wracać przy takiej pogodzie ale jutro trzeba już pracować i oszczędzać na kolejny wyjazd... :)
 Profil Relacje PM off
bonifacy lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość