Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Maj 2012 18:36 

niebieski
Witajcie.

Mam pytanie jeżeli już raz zakupiłem bilet na trasie Warszawa Budapeszt w określonym terminie i chce dokupić kolejne bilety na ten sam lot dla koleżanki. Czy w takiej sytuacji mogę korzystać z zniżek dla klubowiczów?

Z góry dziękuje za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN
Madera z kulturką i bez mierzenia bagaży od linijki 🧐🥵 Wyspa wiecznej wiosny z TAP Air Portugal od 741 PLN 💚🔥 Madera z kulturką i bez mierzenia bagaży od linijki 🧐🥵 Wyspa wiecznej wiosny z TAP Air Portugal od 741 PLN 💚🔥
#2 PostWysłany: 31 Maj 2012 18:54 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
tak, nadal mozesz przy zachowaniu zasady + jeden bilet dla czlonka klubu :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Maj 2012 20:39 

niebieski
czyli robiąc kolejną rezerwacje musisz robić dubel własnego biletu, bądz zasugerować, aby inna osoba, która będzie lecieć, również kupiła klub :(. Troche bez sensu.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Gru 2012 15:50 

Nie mogę zlokalizować odpowiedniego miejsca aby zadać to pytanie więc spróbuję tutaj.
Czy posiadając kartę wizz discount można jakoś kupić bilet nie będąc pasażerem na ten lot.
Oraz jak zrobić rezerwację z użyciem tej karty kiedy kupuję jeden bilet dla siebie za niższą cenę zaś drugi dla osoby towarzyszącej za inną cenę a system uparcie nakazuje abym był pasażerem tego lotu i nie widzi, że kupiłem już go wcześniej.
Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli gdzieś już jest to opisane to prosze o namiary bo nie mogę znaleźć.

mod: przeniesiono
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Gru 2012 21:25 

barti napisał(a):
Nie mogę zlokalizować odpowiedniego miejsca aby zadać to pytanie więc spróbuję tutaj.
Czy posiadając kartę wizz discount można jakoś kupić bilet nie będąc pasażerem na ten lot.
Oraz jak zrobić rezerwację z użyciem tej karty kiedy kupuję jeden bilet dla siebie za niższą cenę zaś drugi dla osoby towarzyszącej za inną cenę a system uparcie nakazuje abym był pasażerem tego lotu i nie widzi, że kupiłem już go wcześniej.
Z góry dziękuję za pomoc. Jeśli gdzieś już jest to opisane to prosze o namiary bo nie mogę znaleźć.

mod: przeniesiono

Dla podsumowania tematu.
Posiadajac Discount Club bilety mozna kupic:
- w obnizonej cenie. Wtedy niezaleznie czy jest to pierwsza czy ktorakolwiek nastepna rezerwacja na ten sam lot - zawsze placi sie za bilet dla wlasciciela Discount Club i jest sie automatycznie pierwszym pasazerem na liscie. Nie mozna tego zmienic. Rzeczywiscie wtedy mozna miec kilka roznych kart pokladowych dla siebie - sytuacja analogiczna do tej jakbysmy kupili dwa bilety na to samo imie i nazwisko dla ktoregokolwiek z pasazerow
- w standardowej cenie. Klikajac literke "i" przy standardowej cenie mozemy nabyc bilety bez wlasciciela widniejacego jako pierwszy pasazer, ale cena dla kazdego z pasazerow bedzie regularna.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Mar 2013 13:47 

wersatis napisał(a):
czyli robiąc kolejną rezerwacje musisz robić dubel własnego biletu, bądz zasugerować, aby inna osoba, która będzie lecieć, również kupiła klub :(. Troche bez sensu.

własnie mam ten problem, kupiłam dla siebie bilet oslo-ktw na 23 maja, teraz chciałam dokupić bilet dla męża ze zniżką i wygląda na to że taki mogę tylko kupić najpierw kupując dla siebie :? nie da się zmienić pasażera, pierwszy jest domyślny właściciel kona
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Mar 2013 15:05 

blanka11 napisał(a):
wersatis napisał(a):

własnie mam ten problem, kupiłam dla siebie bilet oslo-ktw na 23 maja, teraz chciałam dokupić bilet dla męża ze zniżką i wygląda na to że taki mogę tylko kupić najpierw kupując dla siebie :? nie da się zmienić pasażera, pierwszy jest domyślny właściciel kona

Tak jak zostało wyżej napisano, nic się nie zmieniło. Przy nowej rezerwacji jeśli chce się skorzystać z Discount Club lub płatności z konta Wizz ZAWSZE właściciel jest automatycznie dodawany do rezerwacji. Nie ma znaczenia czy juz kupił wcześniej bilet na ten lot czy nie.
Można oczywiście zniżkę Wizz Discount wyłączyć-po wyszukaniu lotu wybrać wyższa cenę przy locie. Wtedy możemy wpisać dowolnego pierwszego pasażera.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj

Ostatnio edytowany przez maciejwroclaw 01 Mar 2013 15:11, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Mar 2013 23:58 

hej
celem upewnienia się - jeśli kupiłem 2 bilety (ja + os towarzyszaca) i załozylem w tym momencie karte wizz discount club, dostalem znizke na oba bilety. teraz chce na ten sam lot dokupic 3ci bilet to mam takie opcje:
- kupuje ponownie bilet dla siebie (ze znizka) + bilet dla 3ciej osoby - czyli place za 2 bilety ze znizka?
- kupuje niezaleznie 3ci bilet bez znizki, bez mojego udzialu, place tylko za ten 1 bilet po cenie normalnej?

pozdrawiam
michal
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 03 Mar 2013 00:16 

platynowy
michalg napisał(a):
mam takie opcje:
- kupuje ponownie bilet dla siebie (ze znizka) + bilet dla 3ciej osoby - czyli place za 2 bilety ze znizka?
- kupuje niezaleznie 3ci bilet bez znizki, bez mojego udzialu, place tylko za ten 1 bilet po cenie normalnej?

Dokładnie tak.

#10 PostWysłany: 17 Wrz 2016 07:10 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 697 251
srebrny
Witam.
Czy mogę dokupić bilet do wcześniejszej rezerwacji korzystając z WDC.
Oczywiście jestem jednym z 3 pasażerów dla których robiłem pierwotną rezerwację.
Potrzebuje dokupić 4 bilet.

Dziękuję z góry za odp.

#11 PostWysłany: 17 Wrz 2016 07:33 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
A przeczytałeś to co tu jest napisane?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#12 PostWysłany: 07 Paź 2016 13:08 

niebieski
J.1 napisał(a):
Witam.
Czy mogę dokupić bilet do wcześniejszej rezerwacji korzystając z WDC.
Oczywiście jestem jednym z 3 pasażerów dla których robiłem pierwotną rezerwację.
Potrzebuje dokupić 4 bilet.

Dziękuję z góry za odp.

Nie, nie możesz. Musisz założyć kolejną rezerwację. żeby skorzystać ze zniżek WDC, w rezerwacji musi być właściciel WDC (czyli Ty + delikwent, któremu chcesz kupić bilet).
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 09 Paź 2016 15:06 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 697 251
srebrny
silvershark - dzięki za odpowiedź .
Jak widać nie wszystkich boli napisanie jednego zdania :)

#14 PostWysłany: 09 Paź 2016 15:14 

Ale twój wątek do przeniesienia do właściwego tematu o rezerwacji w wizzair czy też o wdc bo od lat

Wizzair Exclusive Club

to super, ale dawno nie aktualny temat
 PM off
Abcn lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości