Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 200 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 11 Sie 2023 17:30 

srebrny
@wersus79 dzięki za dokładne rozpisanie wraz ze zdjęciami, gdzie bilety itp. Bilet 2€ pod stację, kupiony w okienku ze zdjęcia. Powrotny z Treviso kupowaliśmy w kiosku Tabacchiera w centrum miasta.

🌞 Raj czeka! 😍 Egzotyczny Zanzibar za 3504 PLN✈️ Loty Turkish Airlines + hotel przy plaży 🌴 🌞 Raj czeka! 😍 Egzotyczny Zanzibar za 3504 PLN✈️ Loty Turkish Airlines + hotel przy plaży 🌴
🌊 Miami vibes za 2899 PLN🏙️ Loty i hotel przy plaży 🌴🤯 🌊 Miami vibes za 2899 PLN🏙️ Loty i hotel przy plaży 🌴🤯
#182 PostWysłany: 12 Sie 2023 12:21 

dmirstek napisał(a):
Przyjeżdża pod drzwi dworca, właśnie tego

@dmirstek bardzo dziękuję za pomoc!
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 10 Wrz 2023 16:14 

Loty: 1
Kilometry: 562
To ja dodam od siebie, że jako alternatywę dla autobusy 6 można jechać autobusem A (przystanek pokazany jest w centralnej części zdjęcia z poprzedniej (9-tej) strony tego tematu)
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 02 Lis 2023 13:33 

Czy lotnisko Treviso posiada przejście transferowe (takie żeby z przylotów przejść na odloty bez przejścia ponownie security)?
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 14 Lis 2023 18:44 

Loty: 53
Kilometry: 102 124
17 listopada w piątek według rozkładu ląduje o 20:55 w Treviso, chciałbym się dostać do Wenecji biletem łączonym z trenitalia. Autobus rusza o 21.10 z lotniska czy według was zdążę na to połączenie? Slyszalem, że jak bym nie zdążył to na tym samym bilecie mogę jechać następnym? Następny jest o 21.40
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 10 Kwi 2024 17:07 

Jaka jest najtańsza taksówka z Treviso do Wenecji? Planuję nią jechać w 2 strony. Polecacie jakąś?
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 30 Cze 2024 01:20 

Lotnisko jest bardzo male, nie ma bezposredniego przejscia z hali przylotow do odlotow, trzeba caly proces przejsc ponownie. Na lotnisku jest dostepna woda bezplatnie z dystrybutorów. Internet lotniskowy źle dziala jeśli w ogóle sie z nim polaczysz.. jest tylko sklepik na dole i jedna restauracja na gorze, poza tym kilka automatow z kawa , przekąskami. Mozna naladowac telefon w zbiorczym habie " -bardzo oblegany. My skorzystaliśmy z gniazdek na pietrze przy wejsciu do policji przy automatach albo przy przejsciu sluzbowym i windzie tez na pietrze. Sa tam obok krzesla do siedzenia i monitor z odlotami. Jesli masz troche czasu na lot to skorzystaj z duzego sklepu Ali obok decathlon poza lotniskiem- doslownie 4 min od lotniska. Wychodzac z lotniska masz go po prawej stronie. Sklep w piatek (28 czerwca) czynny był do 20 :30.
 Profil Relacje PM off
arturro lubi ten post.

#188 PostWysłany: 30 Cze 2024 22:44 

Witam grupowiczów, cieszę się, że jeszcze takie fora istnieją w dobie grupek fb :roll: trochę poczytałam wątek ale nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Właśnie wróciliśmy z Wenecji (pierwszy samodzielny pobyt w tym mieście) i mieliśmy bilet dobowy ACTV którym poruszaliśmy się także autobusem miejskim i teraz do rzeczy 8-)
Czy na tym bilecie można się poruszać autobusem nr 6 z lotniska na dworzec kolejowy? Gdzie znajdę info czym konkretnie można na nim jeździć?

Dziękuję też wszystkim poprzednikom za obszerne info w tym wątku, jesteście super <3
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 01 Lip 2024 18:05 
Moderator forum
Awatar użytkownika

ACTV to Wenecja/Mestre. Treviso to MOM, inna spółka, bilet ten nie obowiązuje.
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 02 Lip 2024 20:58 

Dziękuję bardzo za odpowiedź, tego mi brakowało!
Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 04 Lut 2025 09:17 
Awatar użytkownika

platynowy
Przystanek ze zdjec, zaznaczony kwadratem, tymczasowo przeniesiono tu... oryginalny zamknięty z powodu remontu, rozkopania itp. Jak długo nie wiem. Ale do przejścia na szczęście tylko 100m.
Image
 Profil Relacje PM off
wersus79 lubi ten post.

#192 PostWysłany: 31 Mar 2025 16:24 
Awatar użytkownika

srebrny
W aplikacji momup bilet 100 minut (na autobusy miejskie, np. 6) kosztuje 1.80€.
Mar77 lubi ten post.

#193 PostWysłany: 10 Maj 2025 09:12 

Może ktoś wie czy bilety na autobus 6 kupię w niedzielę na lotnisku? i czy przystanek 6 wrócił na swoje miejsce po remoncie?
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 11 Maj 2025 14:30 

złoty
Kupowałem bilet pod koniec stycznia w niedzielę, punkt na lotnisku był otwarty
 Profil Relacje PM off
FUX lubi ten post.
audiotop uważa post za pomocny.

#195 PostWysłany: 12 Maj 2025 13:30 

Cześć,

czy autobus linii numer 6 z lotniska do Treviso Centrale jeszcze jeździ? Jechałem nim dwa lata temu, a teraz gdy wchodzę na aplikację MOM to proponuje mi jedynie takie połączenie:
Image

5 euro trochę dużo jak na taką krótką przejażdżkę :))

@Edit
Dobra, zmieniłem punkt docelowy z Treviso Centrale na nazwę przystanku: FS DE GASPERI i znalazło. :)

@Edit2
A jednak nie da się kupić biletu bo wyskakuje błąd, że "coś poszło nie tak". A w aplikacji mobilnej w ogóle nie znajduje tych połączeń. Trudno, kupię na miejscu. Ogólnie tę aplikację mobilną i stronę internetową strasznie zrypali, bo nic nie mogę tam znaleźć. :P
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 13 Maj 2025 18:36 

Mi w zeszłym roku jakiś mega nieprzyjemny gość w tej budce z biletami która była pokazana na poprzedniej stronie nie sprzedał biletu na autobus 6 bo twierdził że takich nie ma. Pokazywałem mu na telefonie trasę, z godzinami odjazdu, a jedyna odpowiedź to "bus A 5 euro". Ostatecznie pojechałem tym za 5 euro.
 Profil Relacje PM off
travellista uważa post za pomocny.

#197 PostWysłany: 22 Maj 2025 10:40 

Budka z biletami na autobus 6 otwarta w niedzielę.Niestety Pan który sprzedaje bilety niechętnie chce je sprzedać na 6 za 2 euro.Najpierw mówi ze 6 w niedzielę będzie za 2godziny a byla za 6 min.Potem że nie ma wydać 2e. następnie oszukuje na 2e przy zapłacie wiązanej.Na siłe chce wcisnąć bilet za 5e na autobus lotniskowy.Okolice dworca kolejowego w Treviso dalej w przebudowie.Głowny tunel na perony nie czynny.Trzeba iść do tunelu na końcu peronu.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#198 PostWysłany: 22 Maj 2025 13:16 

złoty
@audiotop Miałem dokładnie to samo, tylko ze sprzedającą tam dziewczyną. Z trudem udało się wycisnąć od niej ten bilet za 2 EUR.
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 02 Cze 2025 00:15 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Dzisiaj jechałem z dworca w Treviso na lotnisko autbusem numer 6. Nadal funkcjonuje przystanek zastępczy na Via Roma, nie ma na nim żadnych informacji, że zatrzymuje się tam dodatkowa linia, ale autobus pojawił się na miejscu punktualnie. Przy wejściu aktywowałem bilet w aplikacji za 1,80 EUR - kierowca prosił o okazanie przy wsiadaniu do pojazdu.
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 04 Cze 2025 03:03 

złoty
Od wczoraj przystanek autobusowy przy lotnisku w kierunku miasta przeniesiony czasowo na wprost budynku terminala.
Załącznik:
tsf.jpg
tsf.jpg [ 238.14 KiB | Obejrzany 292 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 200 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości