Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sie 2017 13:06 

Cześć!

Moje wakacyjne plany się posypały (po raz kolejny) w związku z tym szukam kogoś kto podróżuje/chciałby zaplanować podróż w tym terminie i szuka towarzysza, bo nie mam zamiaru zmarnować kolejnego urlopu, a sam to mogę ewentualnie w Karkonosze się wybrać, a już byłem w tym roku.

TRANSPORT - samolot, bus, minibus, auto (jestem jedynie potencjalnym pasażerem), pociąg. Stopem nigdy nie jeżdziłem. Dojazd do miejsca startowego na drugi koniec Polski mi nie straszny (zresztą jak chce się taniej to nie ma wybrzydzania z lotniskiem startu/powrotu)
NOCLEG - hotel, hostel, kwatery, schroniska, airbnb, namiot też ok(chociaż do ogarnięcia ostatniego wskazówki mile widziane). Jedyne co mnie przeraża to 12 osobowe pokoje.
CEL - jestem elastyczny, Maroko i Gambia odpada, bo to byłaby moja pierwsza taka podróż, ale myślę, że warto wybrać się gdzie się da! Mogą być góry w Rumunii, może być Litwa, Łotwa, Estonia, mogą być klify w Irlandii, byle nie stać w miejscu i nie zmarnować urlopu!
BUDŻET - elastyczny, all inn mnie nie interesuje, ale zdaję sobie sprawę, że tydzień we Włoszech/Szkocji jest dużo droższy niż w Albanii/Armenii. Im taniej tym lepiej, ale nie chcę jeść chleba z pasztetem i spać pod gołym niebem całe dwa tygodnie ;)
CZAS - jak w temacie, ale nie muszę jechać gdzieś na całe 2 tygodnie, urlopu już nie przesunę.

O mnie - 25 lat, korpo, ale mózgu mi jeszcze nie wyprali (chyba, oby) :), w wolnym czasie najbardziej lubię grać w squasha, chociaż typem sportowca nie jestem. Mieszkam we Wrocławiu, jeśli to cokolwiek zmienia.
 Profil Relacje PM off  

Tajlandia z Etihad Airwasy 🤩✈️ Sporo biletów w kwocie 2373 PLN 😍🤩 Tajlandia z Etihad Airwasy 🤩✈️ Sporo biletów w kwocie 2373 PLN 😍🤩
Odpoczynek na Teneryfie 🌤️⛱️🌋 7-dniowy wyjazd za 1629 PLN ✈️🛌 Odpoczynek na Teneryfie 🌤️⛱️🌋 7-dniowy wyjazd za 1629 PLN ✈️🛌
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość