Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sie 2017 13:00 

Na wstępie dzień dobry. Czytam forum od ponad roku, a że dzięki Wam zwiedziłem w super cenach wiele miejsc pomyślałem, że koniec z pasożytowaniem i pora na komensalizm tudzież symbiozę.

Na początku chciałbym się podzielić ciekawą propozycją na koniec roku celem wyrobienia/utrzymania statusu w A*, a przy okazji weekendowego odwiedzenia zawsze zielonego Dublina prosto z WAW. Dodatkowo znany jest Wam zapewne deal na GroupOn-ie dający 100 zł rabatu - koszt 9 zł. Klasa naturalnie K, opcja bagaż podręczny, 4 segmenty, łącznie 4x125 mil. Rezerwacja miejsca 42 zł, opłata za płatność MasterCard 6.02 zł.
Terminy: Trzeba popatrzeć i pokombinować - różne ceny za OW (od 212 zł do 1344 zł) od połowy października do połowy grudnia.

Mam nadzieję, że uzna to chociażby jedna osoba za pomocne - L.L.A.P.!

Załączniki:
F4F2.tif
F4F2.tif [ 97.65 KiB | Obejrzany 1436 razy ]
Komentarz do pliku: Rezerwacja
F4F.tif
F4F.tif [ 49.68 KiB | Obejrzany 1436 razy ]
3 ludzi lubi ten post.
Misiatek uważa post za pomocny.

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 10 Sie 2017 13:52 

złoty
Cześć! Nie wchodzą screeny, może zły format pliku. A cena zacna.
 Profil Relacje PM off
LLAP uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 10 Sie 2017 13:53 

srebrny
zmien na .jpg @LLAP
 Profil Relacje PM off
LLAP uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 10 Sie 2017 13:58 

Przepraszam - jestem farmaceutą - informatyczny ze mnie debil. Mam nadzieję, że dodane pliki będą sie wyświetlały - ewentualnie proszę dobrego Moda o korektę.

Załączniki:
plik2.jpg
plik2.jpg [ 194.13 KiB | Obejrzany 1276 razy ]
plik1.jpg
plik1.jpg [ 111.94 KiB | Obejrzany 1276 razy ]
2 ludzi lubi ten post.
oskiboski uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 10 Sie 2017 14:13 

HON fly4free
LH ma trochę przyzwoitych cen z uwzględnieniem kodu, podobnie KRK-DUB, KRK-MAD itd.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości