Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lut 2014 08:58 

niebieski
Wraca niezła cena na Rzym + Neapol, termin środa - niedziela, 3 dni urlopu, 5 dni we Włoszech.
Pociąg Rzym-Neapol ponoć od 9 EUR, ja widziałem i kupiłem za 19 EUR Frecciarossę, 1:10 jazdy.

Wizz Xclusive Katowice (KTW) Rome (Ciampino) (CIA) Śr, 12 mar 06:05 Śr, 12 mar 08:15 2 h 10 148,00 PLN*
Wizz Xclusive Napoli (NAP) Katowice (KTW) N, 16 mar 15:00 N, 16 mar 17:05 2 h 05 165,95 PLN*

* cena dla dwóch osób.
maciejwroclaw lubi ten post.

Błogi relaks nad Adriatykiem 🏖️ 4* hotel z all inclusive przy prywatnej plaży w Durres za 2589 PLN 🍹 Błogi relaks nad Adriatykiem 🏖️ 4* hotel z all inclusive przy prywatnej plaży w Durres za 2589 PLN 🍹
✨Luksusowa Gran Canaria na wyciągnięcie ręki ✨🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel Marriott za 1160 PLN 😍 ✨Luksusowa Gran Canaria na wyciągnięcie ręki ✨🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel Marriott za 1160 PLN 😍
#2 PostWysłany: 26 Lut 2014 10:21 

Od 9 EUR kosztują promocyjne bilety na Frecciarosse, a obecnie na tej trasie kupując z lekkim wyprzedzeniem zapłacimy 19 EUR.
Natomiast bilety na zwykły pociąg na tej trasie kosztują obecnie od 11,2 EUR i można je kupić najwcześniej na 7 dni przed.
Jeśli chodzi o czasy przejazdów to 11,2EUR 2:30h lub 19 EUR 1:10h (promocyjna Freccia), pociągi kursują bardzo często.

Aby znaleźć pociągi Regio za 11,2EUR trzeba zaznaczyć domyślnie wyłączoną opcję pokazywania wszystkich typów pociągów. Załączam zrzut ekranu.

PS. Jest też intercity za 12-19euro i więcej, ale jedzie praktycznie tyle samo co zwykły - także zwróćcie na to uwagę kupując bilet.

Załączniki:
CIA-NAP POCIAG.png
CIA-NAP POCIAG.png [ 116.66 KiB | Obejrzany 687 razy ]

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 26 Lut 2014 15:18 
Awatar użytkownika

Loty: 827
Kilometry: 1 195 689
Szukając biletu na Frecciarose warto zerknąć na klasę premium. Można też upolować za 19 euro.
Testowałem w ubiegłą sobotę- siedzenia miękka skórka, dają kawę i ciasteczko :D
travellista lubi ten post.

#4 PostWysłany: 21 Mar 2014 21:46 

niebieski
Witam serdecznie

Mam pytanie odnośnie biletów na pociąg Neapol-Rzym - wystarczy eticket wydrukowany, czy wymienia się go gdzieś na bilet kolejowy??

pozdrawiam

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Mar 2014 22:28 

niebieski
Wystarczy wydruk. Piękne widoki z miejsc po lewej stronie :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Mar 2014 22:29 

Wystarczy wydrukowany bilet

#7 PostWysłany: 21 Mar 2014 22:29 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
okocim23 napisał(a):
Witam serdecznie

Mam pytanie odnośnie biletów na pociąg Neapol-Rzym - wystarczy eticket wydrukowany, czy wymienia się go gdzieś na bilet kolejowy??

pozdrawiam

Nawet w telefonie wystarczy :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości