Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: walizka Dunlop
#21 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:08 
Awatar użytkownika

srebrny
mateusz323 napisał(a):
szymonpoznan1 napisał(a):
Dostalem juz kilka wiadomosci. Jestem poza domem i pisze z TT. Za godzinke odezwe sie dokladnie co i jak. Sprawdzalem walizke z linka czyli 57cm. Jesli chcecie to moge skoczyc kupic jedna w sport direct w Poznaniu i wymierzyc na Ławicy w koszu. A potem zwroce :D Choc z tego co pamietam to kolezanka kiedys taka miala sprawdzana i przeszla:-)

A jest szansa żebyś dorzucił do zamówienia tą co się mieści do wizza ? ;)

Podaj link, bo nie widzę ;)

Jesienny relaks na Korfu 🏝️ 3* hotel z all inclusive przy dwóch plażach od 2299 PLN Jesienny relaks na Korfu 🏝️ 3* hotel z all inclusive przy dwóch plażach od 2299 PLN
Relaks na Costa del Sol 🌞🏝️ 4* hotel w Benalmadenie za 2069 PLN 😍 Relaks na Costa del Sol 🌞🏝️ 4* hotel w Benalmadenie za 2069 PLN 😍
#22 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:10 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Dostalem juz kilka wiadomosci. Jestem poza domem i pisze z TT. Za godzinke odezwe sie dokladnie co i jak. Sprawdzalem walizke z linka czyli 57cm. Jesli chcecie to moge skoczyc kupic jedna w sport direct w Poznaniu i wymierzyc na Ławicy w koszu. A potem zwroce :D Choc z tego co pamietam to kolezanka kiedys taka miala sprawdzana i przeszla:-)

Ja bym nie czekał ;) 35 pln za "firmową" walizkę na kółkach, przecież to już prawie podchodzi pod HIT :)
Każdy we własnym zakresie będzie się martwił co z nią zrobić.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:11 
Awatar użytkownika

srebrny
mashacra napisał(a):

Ja bym nie czekał ;) 35 pln za "firmową" walizkę na kółkach, przecież to już prawie podchodzi pod HIT :)

Już jestem w domu, zaraz kupuję tylko pokażcie te do Wizza to też może wezmę kilka sztuk ;) Ale nie wiem które to, bo na pewno nie te 19 calowe :P

#24 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Jak na mój gust te 19" też za duże na W6 49cm. :P
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:15 
Awatar użytkownika

srebrny
mashacra napisał(a):
Jak na mój gust te 19" też za duże na W6 49cm. :P

No właśnie, więc nie wiem czy Mateusz się pomylił czy miał jakaś inna na myśli :P

#26 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:16 

mashacra napisał(a):

Ta cena to raczej standard, a nie promocja. Na jakimś angielskim forum widziałem posty z lutego o tym samym.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:21 
Awatar użytkownika

srebrny
Komentarz z marca w opiniach:

Cytuj:
I have the 22 inch case. It is a good case for the money (I only paid £6!). I have brought it as carry on luggage for two Ryanair flights so far. It fits perfectly and fits inside the metal cage. The only downside is that when full it does not stand by itself i.e. it is prone to falling over. All in all a very good bag for carryon on luggage for the price.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:23 

srebrny
heniek napisał(a):
Kupiłem tä walizke w skepie w Poznaniu w lipcu, tydzień temu jeszcze były bo zastanawiałem sie nad drugą.
Ostatnio wracałem Wixzairem i napchałem ja do granic, rozsuwajac dodatkowy zamek który ja powiększa. Musiałam w czasie kontroli wlozyc ja w stojak wizzaira i weszła idealnie :0
tak wiec polecam

Kierowałem się postem tego użytkownika, myślałem że pisze o najmniejszej walizce dunlopa..
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:23 

Witam,

Szymon - Czy mógłbyś mnie dopisać na dwie takie walizki 57 cm (niestety mam za mało postów aby wysłać Ci PW).

Z góry dziękuję za potwierdzenie
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:24 

mateusz323 napisał(a):
heniek napisał(a):
Kupiłem tä walizke w skepie w Poznaniu w lipcu, tydzień temu jeszcze były bo zastanawiałem sie nad drugą.
Ostatnio wracałem Wixzairem i napchałem ja do granic, rozsuwajac dodatkowy zamek który ja powiększa. Musiałam w czasie kontroli wlozyc ja w stojak wizzaira i weszła idealnie :0
tak wiec polecam

Kierowałem się postem tego użytkownika, myślałem że pisze o najmniejszej walizce dunlopa..

Chodzi zapewne o duży podręczny :wink:
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Zamówienie poszło w świat. Zamówiłem 20 sztuk o wysokości 57cm. Tyle dało się najwięcej w jednym zamówieniu. Dostałem już kilkanaście zgłoszeń, tak więc lista raczej zamknięta, choć jak komuś bardzo zależy to może napisać, ale nie gwarantuję. Walizki mają być za 4-5dni. Do tego czasu nie chcę żadnych wpłat, adresów itp. Jak przyjdą to będę wg kolejności zgłoszeń pisał do każdego info, wtedy wpłata i wysyłka.

Od razu mówię, że wysyłam tylko Paczkomatem, bo mam kilkanaście paczek za złotówkę. Nie będę biegał z walizkami na pocztę czy do kuriera, nawet jeśli ktoś opłaci :)

Od razu podkreślam (żeby mnie moderatorzy nie zbanowali :D), że robię to całkowicie charytatywnie. Za 20 walizek zapłaciłem łącznie 617zł (bo wysyłka przy tej ilości była za darmo). Daje to cenę: 30,85zł. I nie oczekuję ani grosza więcej.

Kolejność wysyłki jak wyżej pisałem będzie wg kolejności zgłoszeń, jednak około 4-5 osób dostanie je nawet jeśli napisała później ;) Są to osoby, które kiedykolwiek pomogły mi na forum lub ogólnie zasłużyły się na forum :) Mam nadzieję, że każdy zrozumie, że takie osoby mają pierszeństwo. Na szczęscie nie ma ich za wiele :D Więc około 10-12 walizek będzie dla reszty ;)

Przejrzałem wszystkie wiadomości (jeszcze nie odpisałem), ale od razu mówię, że już odrzucam 2 osoby. Nie będę rzucał nickami, ale treść wiaodmości była mniej więcej taka:
1) 'Jak jeszcze są to wezmę 5'
2) 'Wezmę 10'

Takie ilości każdy może zamówić sam, wtedy wysyłka rozkłada się ;)
7 ludzi lubi ten post.

#32 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:48 

Z chęcią przytulę taką walizeczkę, a paczkomat mam koło pracy. Poszło PW i liczę na pozytywne rozpatrzenie :)
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 14 Wrz 2014 19:59 
Awatar użytkownika

srebrny
Od razu mówię, że wysyłam tylko Paczkomatem, bo mam kilkanaście paczek za złotówkę. Nie będę biegał z walizkami na pocztę czy do kuriera, nawet jeśli ktoś opłaci :)

Od razu podkreślam (żeby mnie moderatorzy nie zbanowali :D), że robię to całkowicie charytatywnie. Za 20 walizek zapłaciłem łącznie 617zł (bo wysyłka przy tej ilości była za darmo). Daje to cenę: 30,85zł. I nie oczekuję ani grosza więcej.

Nie jestem centusiem :P i jak paczkomat jest za 1 pln to uczciwie wychodzi co najmniej 31,85 pln :D
 Profil Relacje PM off
jesion83 lubi ten post.

#34 PostWysłany: 14 Wrz 2014 20:07 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
mashacra napisał(a):
Nie jestem centusiem :P i jak paczkomat jest za 1 pln to uczciwie wychodzi co najmniej 31,85 pln :D

Moze chodzi o to, ze kilkanascie paczek za 1zl a nie po 1zl ;)
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 14 Wrz 2014 20:09 

niebieski
Nie ważne czy za 1 zł czy 2 ważne ze ktoś się podjął takiego zadanie jak zakup kilkunastu sztuk. Szacunek
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 14 Wrz 2014 20:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Jeżeli ktoś z Trójmiasta lub okolic jest chętny na wspólne zamówienie to niech podeśle PW z listą zakupów. Z góry uprzedzam że nie będę się bawił w rozsyłanie tego, raz że z rzeczami o bądź co bądź sporych gabarytach na większą skalę to kłopot, a dwa że niestety nie mam takich możliwości jak Szymon, więc opłacalność mocno by spadła po doliczeniu wysyłki w Polsce, więc tylko odbiór osobisty w Gdyni, ewentualnie Gdańsku.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 14 Wrz 2014 20:20 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Ja właśnie zamówiłem sobie 2 duże i dwie mniejsze walizki i parę innych drobiazgów dla siebie i żony...i wyszło 620 zł, jestem zakupoholikiem :lol:

Dzięki za cynk, bo walizy i tak miałem kupować i pewnie bym kupił droższe:)

#38 PostWysłany: 14 Wrz 2014 21:36 

Loty: 2
Kilometry: 664
tych najmniejszych już nie ma. szkoda, za późno się zdecydowałem.
Jakby ktoś kupił więcej i miał do sprzedania po kosztach to proszę o info.
Jestem z Poznania jakby co.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 14 Wrz 2014 21:41 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
szymon zrob zdjecie jak przyjdzie to wszystko do Ciebie w jednej paczce! :D
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 14 Wrz 2014 21:48 

Loty: 68
Kilometry: 85 761
niebieski
zbyhu napisał(a):
szymon zrob zdjecie jak przyjdzie to wszystko do Ciebie w jednej paczce! :D

Jakieś 30 min temu próbowałem sobie to wyobrazić, albo jak kurier to wnosi w 1 paczce xD

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 427 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość