Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Lut 2024 11:39 
Awatar użytkownika

Loty: 692
Kilometry: 924 529
platynowy
Co prawda nie do Toronto, ale za to w miejsce, z którego do Londynu (innego) jest niecałe 2 razy dalej niż do Toronto.

W tej cenie zdaje się jeden termin październikowy, Inne terminy trochę droższe

Znalezione w internecie
Image
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

Wspaniały eurotrip za 458 PLN 🌍 Azory 💚 Bruksela 🍟 Londyn 💂 w jednej podróży ✈ Wspaniały eurotrip za 458 PLN 🌍 Azory 💚 Bruksela 🍟 Londyn 💂 w jednej podróży ✈
Egipskie wakacje nad Morzem Czerwonym 🏝️ 7 dni z all inclusive w Marsa Alam za 2242 PLN Egipskie wakacje nad Morzem Czerwonym 🏝️ 7 dni z all inclusive w Marsa Alam za 2242 PLN
#2 PostWysłany: 10 Lut 2024 11:54 

Cdna super ale Ponownie sie pytam...kto poleci do toronto na tyle dni z kosmetyczką ? Nawet jak polak z kanady jedzie do PL to bierze w odwiedziny nadawany. A w tej linii kolejna taryfa jest z nadawanym i podrecznym bo nie ma taryfy z samym podrecznym. A kolejna taryfa z nadawanym droższa niż LH. Takze moim zdaniem cena spmieszna ale wyjazd nierealny
 Profil Relacje PM off
Beniasty lubi ten post.

#3 PostWysłany: 10 Lut 2024 11:59 
Awatar użytkownika

Loty: 692
Kilometry: 924 529
platynowy
Dla Ciebie nierealny, ale zapewniam że w taki bagaż da sie zapakować na naprawdę długi wyjazd - warunek - nie bierzesz ze sobą biura i nie bierzesz stroju wizytowego, a książki w kundlu. Kosmetyki, 2 zmiany bielizny, jakieś wierzchnie ubranie i nawet drugie buty oraz spodnie zmieszczą się nawet jeśli masz 2 metry wzrostu
 Profil Relacje PM off
11 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 10 Lut 2024 12:04 

Jakby to była cena do CUN to sie zgodze ale nie do zimnego kraju...chociaz slyszałem że rekordzista lecac z Waw do Kef mial na sobie 9 bluz i 3 kurtki no i oczywiscie kosmetyczke
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Lut 2024 12:11 

platynowy
Tak samo marudziłeś w wątku z nowojorskim, jakby na miejscu TJ Maxx'ów brakowało, wypchanych tanimi ciuchami po brzegi.
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 10 Lut 2024 14:51 

srebrny
Rodzina w Kanadzie zmienia perspektywę.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 11 Lut 2024 17:19 

Loty: 270
Kilometry: 536 736
niebieski
Zbyszek85 napisał(a):
Cdna super ale Ponownie sie pytam...kto poleci do toronto na tyle dni z kosmetyczką ? Nawet jak polak z kanady jedzie do PL to bierze w odwiedziny nadawany. A w tej linii kolejna taryfa jest z nadawanym i podrecznym bo nie ma taryfy z samym podrecznym. A kolejna taryfa z nadawanym droższa niż LH. Takze moim zdaniem cena spmieszna ale wyjazd nierealny

Nie wiem, czemu służą tego typu wpisy. Dla ciebie może i nierealny wyjazd, a ja nie wiem, czy 5 razy w życiu na ponad 200 lotów podróżowałem z bagażem nadawanym (i to z reguły wtedy, gdy się gdzieś przeprowadzałem) - nawet na 3 miesiące objazdówki po Ameryce Południowej nie nadawałem niczego do luku bagażowego - więc to raczej twój punkt widzenia jest co najmniej dziwny, hołdujący nadmiernemu konsumpcjonizmowi. Nikt ci nie każe korzystać z oferty, jeśli nie trafia w twe oczekiwania.
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 11 Lut 2024 20:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Zbyszek85 napisał(a):
Jakby to była cena do CUN to sie zgodze ale nie do zimnego kraju...chociaz slyszałem że rekordzista lecac z Waw do Kef mial na sobie 9 bluz i 3 kurtki no i oczywiscie kosmetyczke

A po co komuś 9 bluz i trzy kurtki? Nie wiem czy w sumie w szafie w domu mam tyle tego rodzaju ciuchów. Także Twoja historia się kupy nie trzyma.

Co do Play to wydaje mi się że można dokupić bagaż podreczny na późniejszym etapie zakupu, niekoniecznie wybierając taryfę podręcznym i rejestrowanym.

Edit: sprawdziłem i mam rację także druga skucha.

Image
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 11 Lut 2024 21:15 

złoty
Sizer Playa dla personal item jest tylko wyrysowany wewnątrz sizera dla duzego podręcznego, więc nie są ultrarestrykcyjni. Ostatnio byliśmy sprawdzani w checkinie i niezbyt wypełnione forclazy 40 przeszły bez problemu jako personal item.
 Profil Relacje PM off
pabien lubi ten post.

#10 PostWysłany: 12 Lut 2024 12:54 

Zbyszek85 napisał(a):

Dla mnie taki lot bomba, mam rodzine w Kanadzie ale siedze sobie teraz w Polsce, ostatnio lecac latem do mamy tylko bielizna na zmiane, laptop i ładowarka. To że się leci na drugi koniec swiata nie znaczy że trzeba cały dobytek pakować
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 12 Lut 2024 12:58 
Awatar użytkownika

Loty: 493
Kilometry: 770 717
platynowy
To są akademickie dyskusje.
Jest wrzutka - każdy sam potrafi sobie ocenić czy cena mu odpowiada vs. warunki przewozu (mały bagaż, brak jedzenia itp.)

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 3 gości