Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Odprawa online
#21 PostWysłany: 21 Kwi 2012 13:12 

niebieski
suszek napisał(a):
nie musisz leciec ;)

Nie tylko nie musisz lecieć, ale nawet odprawy robić ;)
 Profil Relacje PM off  

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
#22 PostWysłany: 21 Kwi 2012 13:21 

matt napisał(a):
suszek napisał(a):
nie musisz leciec ;)

Nie tylko nie musisz lecieć, ale nawet odprawy robić ;)

właśnie o odprawę mi chodziło. dzięki! :)
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 21 Kwi 2012 18:38 

Witam, Odprawiłem się on-line Goteborg - W-wa ale zmiana planów i na 100% nie polecę. W związku z tym pytanie czy muszę zgłaszać do Wizz, że mnie nie będzie, z góry dzięki, pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 21 Kwi 2012 18:50 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie musisz nic.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 21 Kwi 2012 19:10 

Dzięki, a nie będą mnie wołać przez megafony na lotnisku :) i "opóźniać" startu ?
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 21 Kwi 2012 19:28 

Loty: 69
Kilometry: 100 430
zzz napisał(a):
Dzięki, a nie będą mnie wołać przez megafony na lotnisku :) i "opóźniać" startu ?

Nie licz na to :), chyba że leciałbys Lotem,Lufthansa lub innymi takimi liniami tzn: nie low costowymi.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 22 Kwi 2012 13:18 

hey, niedługo lecę wizzem do Bergen a wracam z Oslo, muszę się odprawić i pojawia się fundamentalne pytanie: czy 7 dni podawane przez Wizza liczy się włącznnie czy wyłącznie? Prosiciej: lecę w piątek po południu, czy mogę w czwartek rano tydzień wcześniej wydrukować sobie kartę? Czy muszę czekać do piątku? Pozdrawiam serdecznie:)
(to ogólnie dosyć ważna kwestia bo po tym jak ruszę z bergen to cywilzacji już raczej nie uświadczę:) )
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 22 Kwi 2012 13:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie wiem dlaczego masz wątpliwości. Przy wylocie w piątek 7 dni wcześniej to też jest piątek. Czwartek wypada na 8 dni przed wylotem.

Z pozdrowieniami!
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 22 Kwi 2012 14:31 

Mam nadzieję że jakoś to będzie:)
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 26 Kwi 2012 21:48 

Szukałem szukałem, ale nie znalazłem.
Otóż w niedzielę lecę na Majorkę tyle, że powrót powyżej 7 dni i nie mogę zrobić odprawy powrotnej w Wizzairze.
O ile ze zrobieniem odprawy przez internet nie będzie problemu (chyba na całej majorce, oslo mają jakieś wifi) to już ciężej będzie z wydrukowaniem karty pokładowej.
Prosiłbym o informację, czy na lotnisku są jakieś punkty do wydrukowania odpraw?

Katowice - Oslo WIZZAIR odprawa gotowa
Oslo - Majorka RYANAIR odprawa gotowa
Majorka - Oslo RYANAIR odprawa gotowa
Oslo - Katowice WIZZAIR nie można powyżej 7 dni
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 27 Kwi 2012 08:25 
Awatar użytkownika

Cytuj:
chyba że leciałbys Lotem,Lufthansa lub innymi takimi liniami tzn: nie low costowymi.

W "normalnych" liniach wywołują pasażerów jeżeli ktoś się odprawił w check-in a nie zgłosił się do bramki.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 06 Maj 2012 21:41 

Czy mając wykupiony lot Wrocław- Alicante- Wrocław muszę robić odprawę online dwa razy przed wylotem z Polski i osobno przed wylotem z Hiszpanii?
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 06 Maj 2012 22:16 

Musisz się tak odprawić aby mieć dwie karty pokładowe jedną na lot tam (Wrocław - Alicante) i drugą na powrót (Alicante-Wrocław).

#34 PostWysłany: 02 Paź 2012 22:02 

Witam,
mam problem z odprawą online w wizzair. Otóż w weekend mam lot z Serbii do Belgii, a konkretnie Belgrad (BEG) - Charleroi (CRL) i nie potrafię się odprawić, ponieważ system wizzair'a oczekuje ode mnie informacji o wizie: numer wizy i
kraj wydania. Wiza do odwiedzenia jednego i drugiego kraju nie jest mi potrzebna, no ale nie da się zostawić tych pól pustych. Jakieś rady?

#35 PostWysłany: 04 Paź 2012 13:15 

mc2 napisał(a):
Witam,
mam problem z odprawą online w wizzair. Otóż w weekend mam lot z Serbii do Belgii, a konkretnie Belgrad (BEG) - Charleroi (CRL) i nie potrafię się odprawić, ponieważ system wizzair'a oczekuje ode mnie informacji o wizie: numer wizy i
kraj wydania. Wiza do odwiedzenia jednego i drugiego kraju nie jest mi potrzebna, no ale nie da się zostawić tych pól pustych. Jakieś rady?

Dostałem odpowiedź z Wizzair:
Cytuj:
Szanowny Panie,
Uprzejmie informuję, że obecność pola „wiza” jest niezbędna dla obywateli Serbii. Natomiast w przypadku osób, od których wiza nie jest wymagana, należy wpisać dane osobiste i dane dokumentu (dowód lub paszport). W polu przeznaczonym dla wizy proszę powtórzyć numer dokumentu.
Życzę udanej podróży.
Z poważaniem

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości