Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Mestia - noclegi
#1 PostWysłany: 16 Lip 2017 20:08 

Witam, potrzebuje noclegu na 3/4 noce i zastanawiam się czy zamawiać coś przez booking czy lepiej poszukać czegoś na miejscu Jeśli ktoś się orientuje to chciałbym się też dowiedzieć jak ceny/jakosć
jedzenia w restauracjach , będąc kilka lat temu w Kazbegi wybraliśmy opcje z pełnym wyżywieniem i to było najlepsze co mogliśmy zrobić przy "bogatej ofercie gastronomicznej Stepacmindy"? Będę wdzięczny za jakieś sprawdzone miejsce z dobrym jedzeniem w Mestii...
 Profil Relacje PM off  

Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z opcją all inclusive za 1719 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z opcją all inclusive za 1719 PLN
Turcja jesienią 😎 All inclusive w 4* hotelu z prywatną plażą za 2370 PLN Turcja jesienią 😎 All inclusive w 4* hotelu z prywatną plażą za 2370 PLN
 Temat postu: Re: Mestia - noclegi
#2 PostWysłany: 25 Sie 2017 10:49 

niebieski
Post dotyczy Mcchety nie Mesti. Pomyłka :(
Trochę późno ale... Spałem w Guest House Vertigo. Ciut za centrum (10 min piechotą do katedry) ale bardzo fajnie. Pokoje 2-os, bardzo miły gospodarz i sielska atmosfera, co przy 40st upale i po szaleństwach w Tbilisi było miłą odmianą. Cena 20L.
Co do posiłków to stołowałem się w restauracji zaraz przy głównym placu i katedrze na linii rzeki Kury, nie pamiętam nazwy i nie ma jej w googlach ale dość duża knajpa ze stolikami na zewnątrz. Jedzenie dobre, porcje ogromne, ceny nikłe.

Ostatnio edytowany przez kubap1, 25 Sie 2017 12:35, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Sie 2017 12:07 
Awatar użytkownika

srebrny
@kubap1 ale temat dotyczy zdaje się Mestii ;) .

#4 PostWysłany: 25 Sie 2017 12:34 

niebieski
Racja, pomyliłem. Sorki :(
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Wrz 2017 18:56 

Jeśli ktoś byłby zainteresowany tematem to gorąco polecam będąc w Mestii nocleg w Guest House Keti Margiani. Katie płynnie mówi po angielsku, z jej tatą można załatwić wyjazd do Uszguli -za 4 osoby płaciliśmy 180 lari (mieliśmy do dyspozycji całe auto 4x4 ) Nocleg kosztował 20 lari od osoby śniadanie płatne 13 lari (w tym "lunch box) kolacja 15 lari. Ilości jedzenia przemysłowe, wszystko bardzo smaczne, gotuje ciocia Katie. Niezła alternatywa dla restauracji w centrum.

Zdecydowanie odradzam za to nocleg w Inn on Ushba 2 -najgorszy pobyt nie tylko w Gruzji ale ogólnie w hostelu/hotelu. Właścicielki solidne zapracowały sobie na tą opinie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Wrz 2017 13:20 

Loty: 218
Kilometry: 294 994
Ja polecam pensjonat Nino Ratiani - czysto, schludnie, bardzo dobre śniadania, a i obiady niegłupie (w sensie, że lokalne, a nie 'international dinner'). Byliśmy w marcu grupą blisko 20 osobową i wszyscy byli zadowoleni.
 Profil Relacje PM off
sko1czek lubi ten post.

#7 PostWysłany: 27 Wrz 2017 14:36 
Awatar użytkownika

Loty: 710
Kilometry: 1 148 381
srebrny
Potwierdzam co pisze @ziberro, byłem tam parę lat temu, naprawdę świetna miejscówka. Sama Nino to ciekawa osoba. W czasie wojny abchaskiej, kiedy do Swanetii docierali gruzińscy uchodźcy z Abchazji, ludzie marzli i głodowali zimą ona działała w organizowaniu pomocy. Jest znaną i szanowaną mieszkanką Mestii.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 20 Lis 2019 00:50 

Ja polecam Guesthouse Nanu. Fantastyczni gospodarze, dobre ceny i czyste wygodne pokoje. Z tego co wiem to można rezerwować przez booking.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 27 Lis 2019 06:42 

niebieski
Ja też! Czułem się u nich jak w domu. Jeśli wrócę kiedyś do Mestii, to na pewno zatrzymam się w Nanu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości