Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 408 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 17 Kwi 2012 14:17 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
witam,

dzięki BZG ( VIA MARIS 83) , leciałem saabem 340 , miejsc 34,- jedno dziecko nielecące moje ( nie istnieje), komplet pasażerów
czyli 32 osoby , samolot taki sobie mały ale taki ponoć lata we wtorki zawsze, chyba że awaria.

bilet -6 euro, powiedziałem pani stewardesie że leciałem z free, w samolocie sami biznesmeni w garniturkach,poza 4 osobami
leciał warszawa-katowice jakieś niecałe 50 minut

ale samolot to malutki :) no cóż.
za to widoki - leci na innym pułapie więc dobrze widać naszą Polskę
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka z weekendem na Majorkę 🌴🌊 Loty i 4* hotel za 969 PLN 🇪🇸 Wycieczka z weekendem na Majorkę 🌴🌊 Loty i 4* hotel za 969 PLN 🇪🇸
Egipt w grudniu 🌴☀️ 5* hotel z all inclusive w Szarm el-Szejk za 2166 PLN Egipt w grudniu 🌴☀️ 5* hotel z all inclusive w Szarm el-Szejk za 2166 PLN
#402 PostWysłany: 19 Kwi 2012 12:05 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
ja za tydzień mam pierwsze dwa loty z infantami dwoma i dziewczyna, to mowicie ze najlepiej nic nie robić i dopiero przy odprawie na lotnisku powiedziec ze infanty nie leca?

#403 PostWysłany: 19 Kwi 2012 12:14 

HON fly4free
jak sie zapytaja to powiesz że nie lecą, jak nie, to nic nie powiesz. proste.
 Profil Relacje PM off  

#404 PostWysłany: 19 Kwi 2012 12:18 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Dokładnie!

Spora część osób tu piszących sama sobie chce tworzyć problemy i narażać się na niewygodne pytania ze strony obsługi bo najchętniej od progu terminala by krzyczeli w niebogłosy, że kupili bilet na ujemną kwotę z infantem, ale infanta nie mają.

Idziesz do odprawy, kładziesz dowód na ladę i czekasz na kartę pokładową. Jeżeli pracownik check-in zapyta o dziecko to kulturalnie powiesz, że lecisz sam i już.
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 19 Kwi 2012 12:27 

niebieski
Można też odprawić się wcześniej telefonicznie. Bez infanta oczywiście.

#406 PostWysłany: 22 Kwi 2012 17:20 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Pytanie moje może wyda się wam lamerskie i właściwie chyba potrafię sobie na nie sam odpowiedzieć, jednakże potrzeba mi potwierdzenia osób bardziej doświadczonych :) Otoż moja sytuacja wyglada tak: w najbliższym czasie lece z dziewczyna z Poznania do Rzeszowa przez Wawe z wyimaginowanymi infantami (tym razem nie są one sednem sprawy :P). Na odcinku POZ-WAW mamy dwie osobne pojedyncze rezerwacje (musiałem najpierw spróbować czy przyjdzie eticket od opodo :P), natomiast odcinek WAW-RZE-WAW już jest jedna rezerwacja na nas dwoje. Teraz moje pytanie: czy w Poznaniu bez problemu odprawimy się i nadamy bagaż już do Rzeszowa, żeby na Okęciu od razu pójść na transfer? Mamy około godzinę czasu na przesiadkę tak więc nie jest to dużo czasu jeśli w grę wchodzi odprawa i nadanie bagażu.

#407 PostWysłany: 23 Kwi 2012 11:31 

Loty: 158
Kilometry: 117 483
W POZ mozesz nadac bagaz na cala podroz, nawet jesli podroz jest na odzielnnym bilecie. Ostatnio stalo sie to standardem w LOT-cie. Zawsze mozesz zadzwonic na infolinie zeby wpisali Ci adnotacje w bilecie,ze jestes pasazerem tranzytowym i masz malo czasu na przesiadke ;)

#408 PostWysłany: 10 Mar 2013 14:13 
Awatar użytkownika

mediolan napisał(a):
witam,

dzięki BZG ( VIA MARIS 83)

Znajomość łaciny jednak sie kłania... A raczej nieznajomość...

Czy wiesz, co napisałeś? A co miałeś na mysli?

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 408 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kameander oraz 8 gości