Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 22 Gru 2010 23:40 
Awatar użytkownika

srebrny
csc napisał(a):
rw30 napisał(a):
csc napisał(a):
to jest napisane na ich stronie - until 24 march czy jakoś tak.

Nie ma go w rozkładzie żadnym.

ok, łodź <->bergamo już w systemie rezerwacji na sezon 'lato 2011', w loty czwartki i poniedziałki [wcześniej była chyba niedziela]

:D :D :D :D

Dziś około 14 nie było jeszcze. Bardzo się cieszę z tego powodu bo dzięki temu połączeniu łódź ma ,,okno" na europę zachodnią i na maroko!!

csc napisał(a):
Takie pytanko:

-ile czasu potrzebuję na dostanie się z dworca kraków główny na lotnisko?

Tak, ale jak byś przeczytał temat to te pociągi zawiesili albo skasowali ;/

w przeciwieństwie do Ciebie przeczytałem ten temat ze zrozumieniem

w przeciwieństwie do Ciebie w razie niejasności// niepewności czy umiem czytać ze zrozumieniem, zanim spytam na forum, to szukam na google'u [albo np na oficjalnej stornie lotniska] czy aby na pewno wszystko dobrze zrozumiałem ;)

pozdro
 Profil Relacje PM off  

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#42 PostWysłany: 22 Gru 2010 23:42 
Awatar użytkownika

srebrny
csc napisał(a):
csc napisał(a):
Takie pytanko:

-ile czasu potrzebuję na dostanie się z dworca kraków główny na lotnisko?

Tak, ale jak byś przeczytał temat to te pociągi zawiesili albo skasowali ;/
1. nie widzę związku, to i tak nie ten temat
2. nic takiego nie miało miejsca, pociągi kursują normalnie, wystarczy trochę wysiłku aby wejść na http://rozklad-pkp.pl/ i sobie sprawdzić
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 22 Gru 2010 23:50 

mam przed oczami TVN24 i właśnie mówią o zwolnieniach w pkp z powodu ,,złych" (spieprzon***) rozkładów więc wolałem się nie kierować tym co piszą w rozkładach... ;)

A co do złego miejsca to macie rację.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 23 Gru 2010 10:41 

niebieski
Blackall napisał(a):
rw30 napisał(a):
wniosek - lecę na sycylię ;)

sardynie ;)
mysle ze wiele osób tam uderzy na weekend w kwietniu, jakis malutki spocik? :) bo ja juz wiem ze lece na 90% :)

Sycylia (Trapani) też może być :) jak będzie dobre promo to na pewno się wybiorę
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 23 Gru 2010 11:22 

Myslicie , ze w takim miejscu jak Sycylia/Sardynia mozna spokojnie jechac w ciemno bez rezerwacji hostelu przez neta? Chodzi mi o znalezienie taniego pokoju na miejscu, ewentualnie rozbicie sie z namiotem (w cieplejszym miesiacu).
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 24 Gru 2010 00:25 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak kontynuując temat o letnim rozkładzie FR.
Możemy się spodziewać połączeń do Grecji, Portugalii oraz na Cypr.
Jakieś typy? Jeśli choć jedna informacja się sprawdzi, będę przeszczęśliwy. Chodzi oczywiście o połączenia z KRK.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości