Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 31 Maj 2016 10:45 

niebieski
Każdy użytkownik aplikacji SkyCash Mobile może skorzystać z promocji
do czterech razy. Oznacza to, że nagrodzone zostanie do czterech wysłanych przez niego
Przyjętych Zaproszeń. Dodatkowo każdy Uczestnik może Przyjąć Zaproszenie maksymalnie jeden raz.
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN Zimowe all inclusive na Cyprze 🏝️ Wczasy w 4* hotelu w Pafos za 2169 PLN
#22 PostWysłany: 08 Cze 2016 11:16 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Czu vouchery można wykorzystać także w weekendy? W regulaminie nic o tym nie ma, ale wolę się upewnić. Może ktoś wykorzystał voucher w weekend?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 08 Cze 2016 13:01 

niebieski
pewnie zdubluje ale jak ktoś się nie załapał a ma kartę visa i chce taniej pójść np w weekend to oferta bilet za 13zl :

http://www.nagrody.visa.pl/multikino
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 09 Cze 2016 09:04 

Dostałem tylko odpowiedź "Spadaj na drzewo" ;/ Super PR

Cytuj:
Zainteresowanie naszą promocją było ogromne. O przyznaniu nagrody decydował zarówno moment wysłania zaproszenia, jak i moment jego przyjęcia przez osobę zapraszaną do SkyCash (rejestracja w systemie). Promocja trwała do wyczerpania limitu 400 voucherów, ale finalnie rozdaliśmy ich o 300 więcej, niż przewidywał regulamin.

Przykro nam, że nie udało się Pani/Panu wygrać. Zapraszamy do udziału w kolejnych konkursach.

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi Klienta
SkyCash Poland S.A.

#25 PostWysłany: 09 Cze 2016 09:26 

Loty: 12
Kilometry: 15 348
Dostałem dokładnie tą samą odpowiedź. Mają kopiuj / wklej i każdemu wklejają to samo.
Rejestrowałem się 24, oni na fb informują 25, że jeszcze są bilety, po czym i tak nie dostałem.
 Profil Relacje PM off
luka89waw lubi ten post.

#26 PostWysłany: 18 Cze 2016 23:05 

Offtop. Czy bilety do multikina kupując vouchery np na alledrogo papierowe przejdą z samym numerem? Widzę nawet na aukcji że zdj z odkrytym kodem. Nie chce mi się odbierać ogólnie papierka .p

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości