Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lis 2012 12:04 

Czy ktos wie czy to biuro juz dziala? Nie moge sie dodzwonic. A moze ktos mi podpowie w jaki sposob moge zamowic kolyske na lot? Na stronie linii odsylaja do lokalnego biura. Lokalne biuro nie odpowiada. Macie jakies sugestie? Pozdrawiam. MaMaMija
 Profil Relacje PM off  

Zagraniczny sylwester w supercenie 251 PLN❗🔥 Loty do Kiszyniowa + 2 noclegi w centrum 🥂✨ Zagraniczny sylwester w supercenie 251 PLN❗🔥 Loty do Kiszyniowa + 2 noclegi w centrum 🥂✨
Jesienne słońce na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel z all inclusive w Pafos za 2039 PLN Jesienne słońce na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel z all inclusive w Pafos za 2039 PLN
#2 PostWysłany: 26 Mar 2016 08:43 

Loty: 22
Kilometry: 56 054
Czy z polskim biurem Qatar Airways jest kontakt mailowy ? Podczas mojej ostatniej rozmowy telefonicznej, bardzo miła, jednak lekko niedoinformowana pani nie potrafiła mi pomóc. Może odpowiedź mailowa byłaby dużo obszerniejsza ?

#3 PostWysłany: 26 Mar 2016 09:21 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
Nie ma kontaktu mailowego, jest tylko telefoniczny co w sumie dziwne.
Może po prostu napisz do biura w Londynie? Ja tak kiedyś z Emirates załatwiałem.
Bankers uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 26 Mar 2016 09:41 

Kontakt mailowy byłby znacznym ułatwieniem, naprawdę dziwne, że nie istnieje. Skorzystam z porady, spróbuje skontaktować się z oddziałem w UK.

#5 PostWysłany: 26 Mar 2016 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Pracowałem swego czasu w call center QR we Wrocławiu. Jeśli nic się nie zmieniło, to biuro Qatar Airways w Warszawie jest bardziej tzw. biurem "wewnętrznym" i z zasady nie obsługuje klientów indywidualnych. Cały kontakt odbywa się telefonicznie przez call center we Wrocławiu:

http://www.qatarairways.com/pl/pl/contact-us.page

Poniżej adresy e-mail, na który można zgłaszać reklamacje, prośby itp.:

customersupporteu@eu.qatarairways.com (był obsługiwany przez WRO)

tell-us@qatarairways.com.qa (obsługiwany przez DOH)
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.
Bankers uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 26 Mar 2016 11:57 

Dziękuję za odpowiedzi !

Mam jeszcze jedno pytanie które nie nawiązuje do tematu, jednak jest związane z liniami Qatar Airways.
Mam 14,5h przesiadki, dziabulek jeżeli kojarzy moje poprzednie posty to kojarzy temat ;) Niestety nie należy mi się darmowy hotel,wiza itd. Zarezerwowałem nocleg na Airport Hotel. Czy orientuje się ktos czy mogę skorzystać z darmowej wycieczki po miescie, którą oferują linie Qatar a następnie wrócić do hotelu ? Napisałem bezposrednio do obiektu, na razie jednak czekam na odpowiedź. Jak sama nazwa hotelu wskazuje "Transit only", jednak mam nadzieję, że uda nam się wyskoczyć na miasto.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości