Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Sty 2016 21:08 

Tajlandia, wyspy w Zatoce Tajlandzkiej, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao ew. inne propozycje, inne kraje azjatyckie.Szukam towarzyszy podróży, wiek bez znaczenia, 2-3 tygodnie, zwiedzanie i odpoczynek, na luzie, bez pośpiechu.Jest to niski sezon więc jest taniej, klimat w Zatoce w czerwcu do zniesienia, lepiej niż na morzu Andamańskim, noclegi w resortach, własny booking.

Ostatnio edytowany przez Roku, 06 Lut 2016 10:54, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 298 PLN 😍 🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 298 PLN 😍
Greckie wczasy z widokiem na Morze Egejskie ☀️ 4* hotel na Kos od 2218 PLN 🇬🇷 Greckie wczasy z widokiem na Morze Egejskie ☀️ 4* hotel na Kos od 2218 PLN 🇬🇷
#2 PostWysłany: 10 Sty 2016 11:51 

my mamy z chłopakiem podobny plan ale dwa ostatnie tygodnie kwietnia. Twój termin już na 100% pewny?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Sty 2016 11:34 

Tylko czerwiec wchodzi w grę, ew. ostatni tydzień czerwca i pierwszy lipca.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Sty 2016 15:34 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 294 821
niebieski
Akurat lipiec w przypadku południa Zatoki Tajlandziej to nie taki wcale niski sezon, tymnie mniej to dobry czas. Podobnie połowa kwietnia z uwagi na święta Songkran (Tajski Nowy Rok). Przepraszam, za dygresje, nie mogłem się oprzeć ;) Pozdrawiam i życzę udanych wypraw :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Sty 2016 23:56 

Siema. Ja mam plan...w sumie nawet pewnosc na 99% ze 15 czerwca wylot do Tajlandii. Jade na krótko bo planuje tylko 10/11 nocek. Mój plan podróży to BKK Pattaya i na jakies 2 nocki jakaś wyspa. Jak masz ochote na cos takiego to mozna pomyślec nad wspolnym zorganizowaniem sie
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Lut 2016 00:20 

Dzięki za propozycję ale Pattaya mnie nie kręci.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Lut 2016 10:42 

Loty: 1
Kilometry: 8 116
Witam Serdecznie!
Wraz z chłopakiem wybieramy się docelowo na koh phangan...Wylatujemy 25 maja z Warszawy powrót 10 czerwca... ogólnie pierwsza nasza tego typu podróż :) ...póki co nie mamy jeszcze konkretnego planu, narazie myśl jest taka że po przylocie przemieszczamy się w okolice lotniska DMK, zostajemy jedną noc i uciekamy na wyspy 27 maja... Z wysp powrót 7 czerwca i do 10 czerwca Bangkok...Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 07 Lut 2016 18:15 

Czym się transferujecie na Koh Phangan?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Lut 2016 12:24 

Właśnie się nad tym zastanawiam... Mieliśmy lecieć AirAsia, ale przegapiłam promocje i teraz dość sporo wzrosły ceny bo za podróż Bangkok-Koh Phangan trzeba teraz zapłacić jakoś ponad 800zł w dwie strony dla dwóch osób, a było o wieleeee taniej.
Myślę czy w jedną strone nie wybierzemy się pociąg lub autokar + prom a spowrotem samolotem żeby nie tracić aż tyle czasu bo jeszcze 2 dni chcieliśmy spedzić w Bangkoku.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 11 Lut 2016 21:03 

I w nocy rezerwowałam jednak samolot do surat thani bo pojawiła się promocja w nok air.
Łączny koszt dla dwóch osób w dwie strony to jakieś 417zł w zaokrągleniu, więc chyba nie jest źle :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Lut 2016 14:28 

To cena z transferem promem/łodzią?
Gdzie mieszkacie na wyspach?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Lut 2016 19:42 

Witam oszacowałeś już może koszty takiej wyprawy?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 14 Lut 2016 12:19 

Na cenę składają się głównie ceny lotów i noclegów, jeśli nie znajdziesz czegoś extra to lot waw-bkk-waw ok 2000 zł,
Nocować możesz za 40 zł i za 200 zł os/dzień, jedzenie tanie, dolicz jeszcze transfery np Air Asia, speed boaty( w high sezonie np Ko Lanta-Ko Lipe 80zł) więc transfer Surat Thani- Ko Samui pewnie dużo taniej.
Może jest ktoś na forum bardziej oblatany w temacie i coś jeszcze dopisze, też będę wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości