Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Sty 2016 16:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Rossman:

Załączniki:
rrrrrr.jpg
rrrrrr.jpg [ 24.92 KiB | Obejrzany 9210 razy ]

Relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌊🏝️ Tydzień na Fuerteventurze w hotelu z all inclusive za 2799 PLN Relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌊🏝️ Tydzień na Fuerteventurze w hotelu z all inclusive za 2799 PLN
Relaks na Maderze 😍 Tydzień w hotelu z wyżywieniem za 2699 PLN 🍴💚 Relaks na Maderze 😍 Tydzień w hotelu z wyżywieniem za 2699 PLN 🍴💚
#22 PostWysłany: 08 Sty 2016 18:29 

niebieski
chassan napisał(a):
Chyba nie sądzisz, że dostaniesz zwrot jak wyślesz dopiero teraz te stare opakowania w ramach pierwszej edycji, która była z 8 miesięcy temu? :D

Wszystko zależy od tego co w regulaminie jest napisane :]
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 09 Sty 2016 02:06 

regulamin był podobny do obecnego, poza tym chyba nie sądzisz że w styczniu można by było wysłać opakowania w ramach promocji z maja? masz fantazje :D moze poczekaj do nastepnego maja na kolejną edycję, moze nie kapną się z rokiem :lol:
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 09 Sty 2016 11:57 

niebieski
Jeżeli regulamin by tego nie zabraniał to powiedz mi dlaczego nie?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:35 

@sopel1987 - Nie rozumiem po co się pytasz o takie rzeczy na forum. W regulaminie wyraźnie określone są daty promocji i jak chcesz to wysyłaj - najwyżej nie otrzymasz zwrotu i będziesz te 8 zł stratny na przesyłce...

Co do kwestii regulaminu, to wydaję mi się, że trudno sporządzić taki regulamin, aby było wszystko w nim zawarte. Odbiegając od tematu, producenci czajników elektrycznych powinni zawsze pisać żeby nie stawiać ich na gaz? Lekka paranoja...

Raczej nie otrzymasz zwrotu, ale to do Ciebie należy decyzja i rzecz jasna nikt Ci tego nie zabroni, ale później się dziwimy dlaczego organizatorzy różnych promocji tworzą pokrętne regulaminy... :/

Jeszcze takie pytanie ode mnie: Czy jeżeli brało się udział w akcji bodajże z czerwca, to teraz też można?
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:41 

Loty: 206
Kilometry: 190 525
niebieski
TomashBX napisał(a):
@sopel1987Co do kwestii regulaminu, to wydaję mi się, że trudno sporządzić taki regulamin, aby było wszystko w nim zawarte. Odbiegając od tematu, producenci czajników elektrycznych powinni zawsze pisać żeby nie stawiać ich na gaz? Lekka paranoja...

Tak się dzieje w Wielkiej Brytanii ;) W prysznicach w akademikach ostrzegają o ciepłej wodzie, w metrze o słynnym "mind the gap", a raz na opakowaniu mleka ostrzegali mnie o obecności mleka 8-)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 10 Sty 2016 15:08 

TomashBX napisał(a):

Jeszcze takie pytanie ode mnie: Czy jeżeli brało się udział w akcji bodajże z czerwca, to teraz też można?

W regulaminie są opisane osoby wykluczone z udziału.
Uczestnicy poprzedniej edycji do nich nie należą czyli udział mogą wziąć.

"2.3. Z programu wyłączone są podmioty gospodarcze oraz osoby fizyczne
prowadzące działalność gospodarczą nabywające produkt w ramach prowadzonej
działalności. Ponadto, Uczestnikami promocji nie mogą być pracownicy firmy: Smolar
Agencja Promocyjno – Reklamowa Robert Wojkowski w Łodzi lub Johnson &
Johnson Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Zakaz dotyczy także członków
ich rodzin; przez „członków rodzin” rozumie się: małżonka, zstępnych, wstępnych,
osoby pozostające w stosunku przysposobienia, pasierba, pasierbicę, zięcia,
synową, rodzeństwo, ojczyma, macochę i teściów."
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 10 Sty 2016 16:58 

niebieski
TomashBX napisał(a):
@sopel1987 - Nie rozumiem po co się pytasz o takie rzeczy na forum. W regulaminie wyraźnie określone są daty promocji i jak chcesz to wysyłaj - najwyżej nie otrzymasz zwrotu i będziesz te 8 zł stratny na przesyłce...

Co do kwestii regulaminu, to wydaję mi się, że trudno sporządzić taki regulamin, aby było wszystko w nim zawarte. Odbiegając od tematu, producenci czajników elektrycznych powinni zawsze pisać żeby nie stawiać ich na gaz? Lekka paranoja...

Raczej nie otrzymasz zwrotu, ale to do Ciebie należy decyzja i rzecz jasna nikt Ci tego nie zabroni, ale później się dziwimy dlaczego organizatorzy różnych promocji tworzą pokrętne regulaminy... :/

Pytam tylko o to czy ma ktoś regulamin z wcześniejszej edycji. czy to coś złego? Nie ja zacząłem pouczać, że skoro jest nowa edycja to już ze starej na pewno nie można wysyłać. Nie bardzo widzę jak pokrętny miał być regulamin. Pytam czy jest tam zawarty (w regulaminie wcześniejszej edycji, podkreślam) punkt, mówiący o terminie wysyłki, nie kupna produktów.
Porównanie do stawiania czajników elektrycznych na gazie, naprawdę bardzo trafne, wykazałeś się kolego! ;)
Aaa i jeszcze przypomnę tylko historię z BNP Paribas (jeśli dobrze pamiętam). Regulamin mówił jedno, a bank chciał zrobić drugie. Koniec końców, postąpili zgodnie z regulaminem.
Jeżeli nie masz tego regulaminu to sorry, ale chyba skończyłem dyskusję;) Pozdrawiam, miłej niedzieli.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 10 Sty 2016 23:05 

@sopel1987 - Kolego! Po pierwsze to jeżeli chodzi o poprzednią promocję, to niestety nazywała się inaczej i dawno się zakończyła, także nie możesz uznać tego za kontynuacje...
http://www.smolar.pl/satysfakcja-gwarantowana-listerine

Cytuj:
Aby otrzymać refundację za zakup, należy:
- nabyć w czasie trwania promocji produkty marki Listerine o łącznej pojemności co najmniej 1l (wedle dowolnego wyboru zestawienia produktów przez uczestnika: 2 x 500 ml lub 1 x 1000 ml lub 4 x 250 ml )

Nabycie w czasie trwania promocji, wydaję mi się jednoznaczne z tym, że data na paragonie musi być też z tego okresu...

Nie posiadając regulaminu z poprzedniej akcji, życzę sukcesu w udowadnianiu swoich racji... :)

Tak czy inaczej wątpię w tym przypadku, że będzie zwrot, ale co stoi na przeszkodzie żebyś zadzwonił do agencji Smolar? Skoro to taki palący problem...
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 11 Sty 2016 01:45 

@sopel1987, powiedzialem ci że regulamin byl podobny do obecnego, czyli z podobnymi [odpowiednio] ramami czasowymi, poza tym chyba nie sądzisz, że w regulaminie byloby dozwolone wyslanie opakowan 8 miesiecy pozniej? :P
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 11 Sty 2016 11:58 

niebieski
Masz ten regulamin? Jeśli nie to niewiele pomagasz;)
W nowym jest punkt określający termin kiedy masz wysłać opakowania, a w starym wydaje mi się, że takiego punktu nie było. Rozumiemy się? Jeżeli w regulaminie nie byłoby punktu określającego termin wysyłki, to owszem, zgodnie z nim mógłbym te opakowania wysłać nawet i w 2020 roku.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 11 Sty 2016 13:39 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Trzeba było sobie zapisać regulamin albo teraz poszukać, postarać się.

http://www.smolar.pl/satysfakcja-gwarantowana-listerine
Zakładka kontakt - piszesz do nich że prosisz o regulamin i tyle..

Nie wiem dlaczego jeszcze ten offtop nie został usunięty.

#33 PostWysłany: 11 Sty 2016 15:47 

niebieski
Najpierw szukałem, starałem się, potem dopiero zapytałem tutaj, bo różne, różniste rzeczy ludzie przetrzymują na komputerach;) A z agencją już mailuje, ale na razie nie wysłali regulaminu.

Cytuj:
Nie wiem dlaczego jeszcze ten offtop nie został usunięty.

Musisz użyć tego magicznego przycisku Image i zgłosić ;)
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 03 Mar 2016 10:47 
Awatar użytkownika

Loty: 134
Kilometry: 309 510
niebieski
dostał ktoś juz zwrot?

#35 PostWysłany: 03 Mar 2016 11:10 

też jeszcze nic nie dostałem a miesiąc od wysłania mija za 2 dni
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 03 Mar 2016 16:09 

chyba ktoś ze smolara czyta f4f, bo właśnie dostałem zwrot :)
 Profil Relacje PM off
Tate lubi ten post.

#37 PostWysłany: 24 Cze 2016 11:09 
Awatar użytkownika

Ponownie:
http://www.smolar.pl/promocja-listerine
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#38 PostWysłany: 01 Wrz 2016 07:30 

Loty: 2
Kilometry: 4 884
niebieski
Jest II edycja LISTERINE "21 DNI DLA PEŁNEJ OCHRONY JAMY USTNEJ". Link: http://www.smolar.pl/listerine-promocja

W promocji biorą udział produkty promocyjne zakupione w okresie od dnia 15.08.2016 r. do dnia 15.10.2016 r.

Jeden uczestnik może otrzymać maksymalnie jeden zwrot pieniędzy na łączną kwotę nie większą niż 37,98 zł (słownie: trzydzieści siedem złotych 98/100)

Uwaga!

Z niniejszej promocji wyłączone są osoby, które brały udział w promocji odbywającej się: od dnia 04.01.2016 r. do dnia 31.03.2016 r. pod nazwą „21 dni dla pełnej ochrony jamy ustnej edycja 2016” oraz "Poczuj różnicę albo zwrócimy Ci pieniądze" odbywającej się od 13.06.2016 r. do dnia 13.07.2016 i uzyskały zwrot środków pieniężnych na warunkach tam określonych
 Profil Relacje PM off
mediolan lubi ten post.

#39 PostWysłany: 01 Wrz 2016 10:23 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 227 790
niebieski
Ja za tą pierwszą edycję zwrotu nie otrzymałem, mimo że się do tego kwalifikowałem się.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 02 Wrz 2016 08:55 
Awatar użytkownika

Czy coś przeoczyłem czy tym razem nie trzeba wysyłać butelek.

W rossman 0,5 litra po 12,99, w carefour po 12,59. Więc 3 buteleczki można zakupić.
 Profil Relacje PM off
mediolan uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość