Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 189 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 01 Gru 2015 23:20 

Dodatkowe bilety rozdane. Dość szybko im poszło.
Ktoś dostał już SMS z kodem z nowej puli?
 Profil Relacje PM off  

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#182 PostWysłany: 02 Gru 2015 22:10 

jeszcze nie :/ rejestrowałem 30.11.2015 ok. 21:00-22:00. mam nadzieję, że do końca tego tygodnia zostaną przesłane.
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 03 Gru 2015 16:23 

Luksja sobie wyobraźcie dziś dzwoniła abym wysłał skan paragonu-jakby nie mogli napisać smsa przecież numer zaczynający się od 22 zawsze kojarzy mi się z niechcianymi ofertami produktów -dobrze że odebrałem.
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 04 Gru 2015 23:20 

Wczoraj też dostałem telefon z prośbą o podesłanie paragonu. Wysłałem tego samego dnia i dzisiaj dostałem kody.
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 04 Gru 2015 23:57 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
tomasz3 napisał(a):
Luksja sobie wyobraźcie dziś dzwoniła abym wysłał skan paragonu-jakby nie mogli napisać smsa przecież numer zaczynający się od 22 zawsze kojarzy mi się z niechcianymi ofertami produktów -dobrze że odebrałem.

Niechciane produkty oferuja tez numery komorkowe :)
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 05 Gru 2015 08:14 

Po przesłaniu paragonu wczoraj otrzymałem bilet do kina
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 05 Gru 2015 14:15 

niebieski
Ci co nie dostali biletu z drugiego rozdania niech wysyłają skany paragonów na maila kontakt@seans-z-luksja.pl

Na dobrą sprawę mogli by wysłać ludziom smsy a nie dzwonić jak ktoś jest w pracy i dodatku z zacnego numeru z +22 na początku który większość ludzi omija szerokim lukiem.

Jak ktoś ma konto na mam okazje to niech wklei tam mojego posta, bo szkoda by ludziom bilety poprzepadały. Jak dla mnie akcja przeprowadzana bardzo ułomnie. Można było od razu w formularzu dodać miejsce na skan paragonu.
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 08 Gru 2015 23:37 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Kolejna pula została udostępniona, rejestrujcie się, póki znów nie zamkną :)
 Profil Relacje PM off
dmirstek lubi ten post.

#189 PostWysłany: 09 Gru 2015 23:34 

niebieski
Taka sytuacja:
-po drodze do sklepu zaglądam do pobliskiego ss-mana czy przypadkiem nie mają jeszcze promocyjnych opakowań, okazuje się że jest ich całkiem sporo
-wychodzę więc zadowolony i postanawiam nabyć dwa żele drogą kupna w drodze powrotnej ze sklepu
-zgodnie z planem odwiedzam ponownie ss-mana i zastaję taki oto widok: za mną wpada do sklepu jakiś janusz biznesu, w stroju rowerowym, z 60-cio litrowym plecakiem wypełnionym po brzegi i zaczyna zgarniać do kosza hurtowe ilości Luksji, pytam się delikatnie czy zostawi cokolwiek dla mnie, victoria - łaskawca udostępnia mi upatrzone dwie sztuki :)
-wnioski:
1. śpieszmy się kupować żele, tak szybko odchodzą
2. weź tu człowieku zrób promo w Polsce...
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 189 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 2 gości